Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar napıosunuz ben bugün akşamdan kalma gibiydim.cünkü 5 e kadar oturdum ve biraz duygusal olduğum için pek ii geçmedi gecem agladım sızladım fln.sabah müthiş bir bas agrısıyla uyandm.dısarı cıkmak ii gelir düşüncesiyle kursa gittim ama daha da arttı hiçbirşey yiyemedm gün içinde.evde mantı vardı 1 tabagın yarısını bile bitiremedim.su an da ii deilim.sinüzit var bende bir de hava değişiminden fln da olabilir fenayım bu aralar

geçmişi okuyamadm.pc yi de cok açmıorm bas agrısından.bir de alese gireceğim için ders çalışıorum..böle yani çok paylaşımda bulunamıyorum.ama hergün girmeye çalışıyorum.aklımdasınız takımım ve takım arkadaşlarım sizleri çok seviyorumm.iyi ki varsınızz.:81:

ay cnm arkadasım kıyamam neden ağladın bakim sen

canımm sevgilinle problemlerini hallettin mi? ama ağlayarak uyumak çok fena baş ağrısı yapar ya bilirim.geçmiş olsun. bizde seni çok seviyoss.

geçmiş olsun

selammm bacularrrr ben de sabahtan beri açım ama cnm bişey istemiyor beş bardak su içtim yemek düşününce midem bulanıyor bugün ...depresyona mı giriyorum ne

yemek lazım şimdi iyi bişey gibi geliyor yaptığın ama bu şekilde yaparsan metabolizman yavaşlar

yemicem diye kendini çok kasıyorsun ya...bu kadar gergin olma...yemeyi biraz arttır, listende az olsa lezzetli şeylere yer ver, 2 dilim ekmekten yapılmış tost olsun kahvaltında , yağsız yap... kendin yap ki bunu başkalarının verdiği yağlı tostun yarısını kıtlıktan çıkmış gibi götürme İştahında hiç kusur yok bence yaptığın yapmaya çalıştığın diyet hatalı o yüzden böylesin...

günaydınn kızlarrr bu gün biraz kahvaltı yaptım dün akşama kadar bişey yiyemedim akşam eşimle yemek yedim bu sabah ta yarım dilim kepek ekmeği az yoğurt peynir iki çatal domates yedim...

tünaydın kızlar ben de şimdi k flakesimi yiyorumm..bir yandan da tv izliyorum..sizler napıyorsunuz.:)

ay cnm arkadasım kıyamam neden ağladın bakim sen

ya canım sevgilimle problemlerimiz vardı uzun süredir tutuyordum kendimi.bu aralar bende duygusallık da var barıştık iyi aramız ama barıştıktan sonra tutamadım kendimi artık.sinirlerim bozuldu.şu an duygusal olarak çok iyiyim ağlamak yaradı aslında.ama hala baş agrım var..

canımm sevgilinle problemlerini hallettin mi? ama ağlayarak uyumak çok fena baş ağrısı yapar ya bilirim.geçmiş olsun. bizde seni çok seviyoss.

canım teşekkür ederim..problemler halloldu

sen diksiyon deyince bende onu soracaktım. çok fazla bağırmam ben ama faranjitim var tabi.diyaframdan nefes alamıyorum. nasıl yapçöökk?

cnm geçmişe bakarken şimdi gördüm sorunu.hoca bize şu şekilde alıştırmalar yaptırıyor.sandalyelerimize yaslanıyoruz ama dik değil braz yatar vaziyette.sağ elimizi göbek deliğimizin iki parmak üstüne sol elimizi de göğüs kafesimize koyuyoruz ve bu şekilde sol elimiz yani göğüs kafesimiz yukarı aşagı inmeden sadece midemizde olan elimiz hareket edecek şekilde nefes alıyoruz.bir de şöyle birşey var sert bir yerde yastıksız ama sırt üstü 5 dk yatmamız gerek.çünkü yatarken diyafram nefesi alıyormusuz istemsiz bir şekilde.ben baya baya diyafram nefesi alıyorum artık

kızlar hepiniz öpüldünüz, yarın sabahtan gene bi selam virip çıkacam malesef...havalar da çok güzel.... güneşli ,yaz mı geldi neh...

Selam hanımlar,dünkü kaçamağımı bugün telafi etmeye çalıştım,umarım vücudum beni affetmiştir
2011-03-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Uno Denge Light Ekmek 2.5 1 dilim/22gr 97.5
[2] Domates 1 ADET 14
[3] pınar beyaz light 0.3 100 gr 60.3
[4] Haşlanmış Ispanak 50 gr 13
ARA ÖĞÜN-1:
[5] cafe crown 2si 1 arada 2 paket 137.75
ÖĞLE YEMEĞİ:
[6] Uno Denge Light Ekmek 1.5 1 dilim/22gr 58.5
[7] Haşlanmış Ispanak 100 gr 26
[8] SEK light yoğurt 0.5 100gr 24.05
ARA ÖĞÜN-2:
[9] Fındık 20 GRAM 130
[10] Armut 1 ADET 70
[11] Ayva 50 gr 31.5
[12] Grissini (kepekli) 2 ÇUBUK(6.2GR) 51.36
AKŞAM YEMEĞİ:
[13] Karışık Salata 1 PORSİYON 123
[14] yumurta 1 adet 80
[15] Sütaş Light Beyaz Peynir 40 GRAM 74
[16] Uno Denge Light Ekmek 1.5 1 dilim/22gr 58.5
Toplam : 1049.46 kal.
+45 DAKİKA tempolu yürüyüş,2.5 litre su,2 yeşil çay

merabalar kızlar nasılsınızzz...bugünümü arz ediyorumm:))
sabah:lahana çorbası ve klasik kahvaltı
ara:greyfurt
öğle lahana çorbası havuc salatası yayla çorbası
arra:2 havuç
akşam :lahana çorbası makarna(yağsız sossuz)yoğurt yarım bardak kola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…