14 şubat'ta ne bekledim ne oldu..

Kesinlikle beklenti içinde olabileceğimi düşünmeliydi

Şu günlerde pusuda bekliyorum, bu sebepten ayrılmayı kalbime anlatamıyorum. Beynim ayrıl diyor ama kalbime inandıramıyorum. Pusuda bekliyorum hata yapsın diye. Cidden yazık oldu bize

Sanırım ayrılacağım hanımlar..
Dayanacak gücüm kalmadı. Ben bulutlar üzerinde olmak istiyorum, elimde telefon mesaj beklemek değil...

Seni gerçekten anlıyorum, biri vardı 24 saate bir mesaj atardı oda yorgunum diye :))) bırak gitsin o zaman ama geri dönmeyi hiç düşünme...
Uzaktan ilişki yürütmek zaten zorken bunu daha da zorlaştırması kabul edilebilir gibi değil.
Sevgililer günü bahane, gözümden düştü bu adam..
Allah razı olsun sizden

o zaman tabiri caize salla gitsin :) Belliki beklentileriniz uyusmuyor. Beya umursamaz bir insan herhalde kendisi
Üzülüyorum aslında iyi biri. Kendi halinde sessiz sakin efendi. Ama bu sallamıyormus gibi görünmesi beni bitirdi. Kendimi deli ediyorum telefonda, adam sakince haklısın diyor. Şimdi bugün hiç konuşmadık desem, konuştuk ya der.

Canım önceki konundan biliyorum seni beklenti içinde olman çok normal insan kendini değerli hissetmek istiyor bu sadece 14 şubatta değil her gün için geçerli ve sende bunu hissedemediğinden bu kadar sinirli olman çok normal. Bence sen artık bir karar vermelisin onunla bu şekilde devam etmek mi istiyorsun yoksa katlanamam ayrılıcam mı diyosun sana kalmış. Hakkında hayırlısı olsun

iyi bir insan olmasi iyi bir sevgili oldugunu anlamina gelmiyor iste her zaman. Herseyden önce sanirim bir iliskiden beklentileriniz bambaska. Hadi aramiyor anliyabiliyorum (benimkide beni 2 yilda 2 kere aramistir ama whatsappten hic bos durmaz) en azindan. Yoksa her ikisinedemi üseniyor nedir?!

Her ikisi de az. Bana karşı sorumluluğunu bilmiyor..

Mevzu 14 Subat degil, sevgilinizle uyumsuz olmaniz. Bunu bile bile israrla iliskiyi surdurup sonra da sitem etmenize anlam veremiyorum. Adam bu, kumasi bu, ilgisi bu. Her seyin farkindayken daha ne kadar kendinizi kandirmaya devam edeceksiniz?

Icinizdeki ofke o kadar belli ki... Istediginiz gibi bir iliskiyi yasamiyorken hala pes etmemekten bahsediyorsunuz.

Uzatmalari oynuyorsunuz. Bu iliski ayni temali girla konu actirir size.

Son düzenleme:
Sizi hatırladım önceki konuma da yazmıştınız. Şöyle bir şey, bir arkadaşımın sevgilisi de aynıydı. Kız çabaladı, uğraştı, düzeltti. Ben de bu yüzden acaba dedim. Pes etmeyim ki ilerde bugünleri hatırlayıp; ayrılmış olsak da olmasak da "iyiki pes etmedim şimdi düzeldi" veya "vicdanım rahat çabaladım olmadı" demek istedim.
Öfkem cidden çok belli mi ya, annem olayı bilmiyor ama sakin ol merkur sakin evladım deyip duruyor:))

Belli tabii. Her konunuz alabildigine ofke kusuyor.

Aylarca cabaliyorsunuz zaten tek tarafli olarak. Sonuc ne?

Zorla olmuyor. Zorlayinca hic olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…