14 şubat'ta ne bekledim ne oldu..

ben sana hak verdim. benim eşim tam bir odundur.
ama biz flört ederken doğunun en ücra yerinde görev yapıyorduk. yani yokluk yeri gibi diyebilirim. o gün çalıştığı kurumdakilere birer gül dağıtmışlar hepsini toplamış bana baya gül buketi yapmıştı.
ha evlendikten sonra tırt o yüzden bari şimdiden böyle yapmasaymış.
ama en nefret ettiğim şey teli surata kapatmak. orda seni hatalı buldum

Bizde kutlamadık ama 5 gün sonra yıldönümümüzdü ve çift hediye almama teklifi benden geldi. Sevgiliyken gayette kutlardık. Bence haklısınız daha cicim ayındasınız. Kabalık etmiş

O suratına kapatma konusunda herkes hatalısın diyor ama benim nedense yapınca içimin yağları erimişti Sinirim devam etti ama o hareket beni neden yatıştırdı bilmiyorum
Evlenince rutine bağlıyor tamam da daha cicim ayı yahu

Uzaktan ilişki mi yürütüyorsun, internet üzerinden mi görüşüyorsun? Şimdi bu adamın uzaktan ilişki yürüttüğü bir sürü sevgilisi olabilir, hangi birinize hediye alsın

Uzaktan ilişki mi yürütüyorsun, internet üzerinden mi görüşüyorsun? Şimdi bu adamın uzaktan ilişki yürüttüğü bir sürü sevgilisi olabilir, hangi birinize hediye alsın
Bizim ortak tanıdığımız çok, yüzyüze de görüştük. Küçücük bi yerde, ben hiç zannetmiyorum. Durduğu yer köyden beter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…