14 şubat öncesi kırgınlık

aaa öylemi bilmiyordum. evet bu tür bi ilişki pek saglıklı olmuyor malesef. bir ögrencisine o gözle bakan, diğerlerine de bakıyor malesef. güven vermiyor. Ama işte insanoğlu bu gerceği görmek, düşünmek istemiyor.

Öğretmenlerin hele aşırı hassas olması lazım. Öğrenciler hayranlık besleyip aşk sanabilirler ama o mesleği icra eden biri de yaşı 18 de olsa lise öğrencisine yada yeni mezununa hele öğrencisisiyse o gözle bakmaması gerekiyor.
Bence bu ahlaki bir zafiyet göstergesidir.
Bir kere kendinden on yaş küçük lise öğrencisiyle sevgili olan yine olur, olmasa da o şüphe de hep kalır. İlişki böyle olur.

Yani böyle saçma bişe yaptı hani tabi yine de sen bilirsin ama bence hiçbişeye değecek biri değil anlaşılan kendine yazık etme üzme tatli canini sen koyver gitsin bakalım

ayrıldım ben daha fazla dayanamadım zaten. arıcam dedi şu saat oldu aramadı.

Ben sadece yazdiklarinizdan yola cikarak bu adamin kafasinda baska bisiler dondugunu dusunuyorum yani ya kafasi karisik ya bisi var .Sizi pek umursamiyor gibi, tabi bunun da bir cok nedeni olabilr. Yani ben sizin yaptiklarinizi hic bi zaman yapmadm fazlaca alttan alip kendinizi kucuk dusurmeyin
Bu yorumu sadece yazdiklrnza gore yazdm gecmisinz veya ayrntilari bilmyrm

X