14 şubat öncesi kırgınlık

Olay basit olabilir ama bence alında yatan mesele basit değil, adam konu sahibeini hiiiiiiiç takmıyor, bu olay da buna işaret eden ufak sinyallerden biri sadece Konu sahibesi de yine ilgi göremeyince, değer bulamayınca sinirlenmiş. Yani tepki bu olaya değil, adam tarafından genel anlamda takılmamaya, sevilmemeye bence.

Vallahi konu sahibesi sen bu adamı geç dicem ama belli seviyorsun........bu davranışlarına katlanacasın o zaman. Hiçe sayılmaya alışacaksın.

evet benim tepkim sadece bu yaptığına değil genel tavrına. insanında bir sınırı var bir yere kadar dayanabilirim

evet benim tepkim sadece bu yaptığına değil genel tavrına. insanında bir sınırı var bir yere kadar dayanabilirim
Ben seni anlıyorum canım ve twitter tepkin de gerçekten boşa değil çünkü onu tanıyan sensin bunu durduk yere yapmadigin belli

Ben seni anlıyorum canım ve twitter tepkin de gerçekten boşa değil çünkü onu tanıyan sensin bunu durduk yere yapmadigin belli

madem bu kadar bağımsız olmayı seviyor neden bir ilişkiye başladı diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba ben 1 yıldır evliyim ve bakıldığında aslında gayet mutlu bir evliligimiz var ancak biz eşimle böyle günleri pek önemsemiyoruz yani özel birsey yapmıyoruz ama bu demek degilki esim beni bırakıp disari çıksın :KK43: derdimi paylasmak istedim sizinle yani mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz ama yine de insan birsey yapilmasa da beraber olmak ister

ay bak sen. bence bir dönün aynaya bakın burası bir derdim var bölümü basit bir şeye sıkılmış olsam dahi yazarım ve sizi zerre kadar ilgilendirmez. hele beni tanımadan hakaret etme hakkını hiç vermez ! sizin sığ düşünceli insan dediğiniz kişi öğretmenlik okuyor şu lanet olası önyargınızdan vazgeçin dicem ama ne anlarsınız
Öğretmenlik okuyor :)

X