Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olay basit olabilir ama bence alında yatan mesele basit değil, adam konu sahibeini hiiiiiiiç takmıyor, bu olay da buna işaret eden ufak sinyallerden biri sadece Konu sahibesi de yine ilgi göremeyince, değer bulamayınca sinirlenmiş. Yani tepki bu olaya değil, adam tarafından genel anlamda takılmamaya, sevilmemeye bence.
Vallahi konu sahibesi sen bu adamı geç dicem ama belli seviyorsun........bu davranışlarına katlanacasın o zaman. Hiçe sayılmaya alışacaksın.
bu filme gitmeyin daha iyi fetiş öğeler içeren birşey zaten
Ben seni anlıyorum canım ve twitter tepkin de gerçekten boşa değil çünkü onu tanıyan sensin bunu durduk yere yapmadigin bellievet benim tepkim sadece bu yaptığına değil genel tavrına. insanında bir sınırı var bir yere kadar dayanabilirim
Flime gittinizmi peki
evet erkek arkadaşım duyunca gidelim demişti zaten
Ben seni anlıyorum canım ve twitter tepkin de gerçekten boşa değil çünkü onu tanıyan sensin bunu durduk yere yapmadigin belli
evet benim tepkim sadece bu yaptığına değil genel tavrına. insanında bir sınırı var bir yere kadar dayanabilirim
ayrıca o haksız sen haklısın tatlım
Takilma bosver canim duzelir ins araniz simdi nasil peki aradimi hicgitmedik
Peki şekerim tepki göstersen bile ne olacak ki, adamdan zorla sevgi , ilgi mi koparacaksın?
Peki seni ne kadar kısıtlıiyor sen ne kadar ozgursunmadem bu kadar bağımsız olmayı seviyor neden bir ilişkiye başladı diye düşünüyorum
Takilma bosver canim duzelir ins araniz simdi nasil peki aradimi hic
Peki seni ne kadar kısıtlıiyor sen ne kadar ozgursun
Haklisin umarim hatasini anlar ve kendini affettiriraramadı henüz
Belki seninle "öylesine" takılıyor olamaz mıhiç kısıtlamıyor zerre kadar kıskanmıyor ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum zaten
Öğretmenlik okuyor :)ay bak sen. bence bir dönün aynaya bakın burası bir derdim var bölümü basit bir şeye sıkılmış olsam dahi yazarım ve sizi zerre kadar ilgilendirmez. hele beni tanımadan hakaret etme hakkını hiç vermez ! sizin sığ düşünceli insan dediğiniz kişi öğretmenlik okuyor şu lanet olası önyargınızdan vazgeçin dicem ama ne anlarsınız
Öğretmenlik okuyor :)