- 10 Haziran 2012
- 180
- 28
umarım..Haklisin umarim hatasini anlar ve kendini affettirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
umarım..Haklisin umarim hatasini anlar ve kendini affettirir
Belki seninle "öylesine" takılıyor olamaz mı
Arkadaşlar merhaba ben 1 yıldır evliyim ve bakıldığında aslında gayet mutlu bir evliligimiz var ancak biz eşimle böyle günleri pek önemsemiyoruz yani özel birsey yapmıyoruz ama bu demek degilki esim beni bırakıp disari çıksın derdimi paylasmak istedim sizinle yani mutluyuz birbirimizi çok seviyoruz ama yine de insan birsey yapilmasa da beraber olmak ister
bununla var olduğunu düşündüğün hangi önyargımı yıkayım?Zihinsel engelliler öğretmenliği bölümünü okuyorum rahatladın mı ?
İşte nasil bu kadar düşüncesiz olabiliyolar aklim almiyo arabayla dolasiyomus biraz cani sıkkın esimin maddi yönden ama ben onun her zaman yanindayim hic bi zaman fazla fazla bişey istemedim istemememde ama o kendini kötü hissediyo sanırım bilmiyorum bu durum beni çok üzüyorkesinlikle katılıyorum bayan olarak erkeklerden daha duygusalız ama maalesef anlamıyorlar
bununla var olduğunu düşündüğün hangi önyargımı yıkayım?
Öğretmenlik ya da herhangi bir fakültede okuman sığ olmadığının kanıtı değildir ki!!
İşte nasil bu kadar düşüncesiz olabiliyolar aklim almiyo arabayla dolasiyomus biraz cani sıkkın esimin maddi yönden ama ben onun her zaman yanindayim hic bi zaman fazla fazla bişey istemedim istemememde ama o kendini kötü hissediyo sanırım bilmiyorum bu durum beni çok üzüyor
Hatırladığım kişiyseniz eski öğretmeninizle sevgiliydiniz ve bu nedenle öğrencilerini takıntı yapmıştınız. Bence bu adam da öğrencilerine yönelik bir zaaf var farkındasınız içten içe ondan bu mutsuzluklarınız. Genceciksiniz öğrenci fantazisi olan biri için heba etmeyin
Teşekkür ederim seninde tam konunun ortasında yazmis bulundum yeni oldugumdan uzun zamandir takip ediyorum ama üye olmamistim :) sende sıkma canini dicem ama o hicte öyle olmuyo bilirim ne kadardir birliktesiniz Pekiüzülmeyin lütfen. siz eşisiniz sonuçta zamanla sizi anlayacağına eminim :)
evet doğru hatırladınız sevgilim öğretmen. her şeyi kıskanmaya başladım maalesef
T
Teşekkür ederim seninde tam konunun ortasında yazmis bulundum yeni oldugumdan uzun zamandir takip ediyorum ama üye olmamistim :) sende sıkma canini dicem ama o hicte öyle olmuyo bilirim ne kadardir birliktesiniz Peki
Off cıdden odunmus keske özür dılemeseymıssın sen bütün gun yazmasan o aksama direkt arardı zaten. Senın yazacağını bıldıgı ıcın senden beklemiş dırekt hıcbır sey yapmamış bır de trip atmıs
O zamanda demiştim yine diyorum. Öğretmen sevgilim tonla da öğretmen arkadşaım var. Kpss hariç üniversite hazırlık kurslarındaki öğretmenler mezun dahi olsa sevgili olmyuor pek çoğu. Sizin de şüphelerinizin temeli eski öğretmeniniz olması. Bir kere öğrencisiyle sevgili olmuş yenilerden biriyle de olabilir fikri var içinizde bu çok normal. Yani bir kere etik değeri olmadan öğrencisine mezun dahi olsa sevgili olan adama bende güvenmem. Sizde ondan öğrencilerinden korkuyorsunuz. Ve haklısınız bu adam size güven vermiyor.
Yormayın kendinizi çok gençsiniz ya. Böyle çakal etik değeri olmayan mesleğinin önemini idrak edememiş adamlara ziyan etme bu güzel zamanlarını
bende merak ediyordum film ne zaman vizyona girecek diye. senden öğrendim bak şimdi.
öğrencisine ne yazmış twitterda filmle ilgili?
artı bi de bence bu adam en ufak bi kısıtlama olmasın diye böyle davranıyor ki sürekli geri adım atasın. çok zor bi ilişki türü.
gereksiz bi yorum olmuş. her kıza mantıklı mantıksız yorum yapan abaza erkeklerin yazdığı turden bi yorum. kaliteli bulmadım bu adamı. üstelik de öğretmen ve öğrencisine yazmış. konumunun ağırlığını taşımıyor malesef. size uygun değil bu adam.kız sonunda film vizyona giriyor hayaller gerçek olucak demiş benimkide aynen ezgicim hayaller gerçekleşecek yazmış
gereksiz bi yorum olmuş. her kıza mantıklı mantıksız yorum yapan abaza erkeklerin yazdığı turden bi yorum. kaliteli bulmadım bu adamı. üstelik de öğretmen ve öğrencisine yazmış. konumunun ağırlığını taşımıyor malesef. size uygun değil bu adam.
aaa öylemi bilmiyordum. evet bu tür bi ilişki pek saglıklı olmuyor malesef. bir ögrencisine o gözle bakan, diğerlerine de bakıyor malesef. güven vermiyor. Ama işte insanoğlu bu gerceği görmek, düşünmek istemiyor.Konu sahibi de eski öğrencisi zaten. Eski öğrencisiyle hali hazırda sevgili bir adam hiç kaliteli olamaz bence