- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Seni mi kiricam iki olsun. Ikiyi alayim gideyim ben. Icimden bir ses anca bunu alirsin diyor.
Eki Görüntüle 973729
Birakmam hepsi benim.
Bir tanesini buldu da 10 tanesine göz koymuş kadın...
CIx cıxhiç yakıştıramadım sana . Kötü örnek oluyorsun ben sana film önereyim sen film izle en iyisi yoksa her adama göz koyacaksın
biri seni durdursunnn
Seni mi kiricam iki olsun. Ikiyi alayim gideyim ben. Icimden bir ses anca bunu alirsin diyor.
Eki Görüntüle 973729
Birakmam hepsi benim.
10 degil 14 canim duzeltelim lutfen. Filmleri de ona gore seyrediyoruz tabiki. Dun onerdigin filmi beratti yada onerdim ama icindeki adam hic yakisikli degildi. 19990232388834. numero olabilir anca o.
Canim bana guven 2 senin icin en dogru secim ) sende bebek yuzlusun Guzel bir yuzun var ama kadinlara yakisiyor baby face number 2 seni tamamlar konu kapanmistir 1 ve 3 eliyoruz .. 2 oluyor:)
Aaa o zaman izlemeyim Ben o filmi ..
Sag ol canim benim:) evet sana o yakisir . Almadan gelme yalniz .. Sana guveniyorum:)Sagol canim sende tas bebek gibisin, erkek olsam kacirmazdim diyicem kocana ayip olacak..Yani simdi ikiyi alalim diyorsun. Iyi tamam haftasonu iskocya'ya yol aliyoruz o zaman. :)
Yok ya film guzel cik simdi izle hatta. Gece daha guzel oluyor. Sabah erken kalkmayacaksan tabi.
Hafta Sonu izliyorum genelde, yaninda patlamis misir isiklar Kapali ev halki derin uykuda kimse rahatsiz etmiyecek sekilde:)
En iyi o sekil oluyor.Canim ben cikayim yarin erken kalkicam malum cok isim var yarin. Mesajlasiriz. Cok opuyorum.
Sen esmer seviyorsun anladim. Tipim degil sekerim.
Alttakini Hitman filmden hatirliyorum. Adi Timothy Olyphant imis.
Al sana benim 3. numaram
Eki Görüntüle 973721
bir de kel madem kel seviyorsun. Jason u yukleyelim sana
Eki Görüntüle 973722
Benim 3. numaram belli de Jason u bulayim dedim seyren e :)
Acik birakma bari pc ni. Ne yapican umut fakirin ekmegi.
Ya yok matt daha tatli o benim ilk goz agrim.
ivet ivet fakirin umudu ekmegi ne etcez bizde ekranlardan aşık oluyoruz bu tiplere:98: ama biz şanslıyım bizim gibi hanımları kaçırdıkları için
Çokmu iddialı oldu diyecegim ama o kadınların neyi fazla bizden bizimde tomarla paramız olsa boy desen boy pos desen oda var eeee makyajsız dogal yüzikide koku sıktıkmı taşız taş:82:
Evet şekerim ben esmerlerden hoşlanıyorum kocişimde tam bir esmer yakışıklısıseninkiler baby face ama alttakini de alabilirim bah
He ya. Insan gelir lucky neyin var, ne istiyorsun, baskasina yan gozle bakmiycam der. Para bozuyor bunlari .
Al alttaki senin olsun.Guzel resmini bulamadim gerci filmlerde daha yakisikli karizmatik.
Bu gece yorgunum takilamiycam. Iyi geceler topik ahalisi.
benim nisanlim dogum gunumu bile hatrlamiyo bende ona hediye almamayi dudunuyorum
Sen esmer seviyorsun anladim. Tipim degil sekerim.
Alttakini Hitman filmden hatirliyorum. Adi Timothy Olyphant imis.
Al sana benim 3. numaram
Eki Görüntüle 973721
bir de kel madem kel seviyorsun. Jason u yukleyelim sana
Eki Görüntüle 973722