14 Şubat 2014

Seni mi kiricam iki olsun. Ikiyi alayim gideyim ben. Icimden bir ses anca bunu alirsin diyor.

Eki Görüntüle 973729

Birakmam hepsi benim.

Bir tanesini buldu da 10 tanesine göz koymuş kadın...
CIx cıx hiç yakıştıramadım sana . Kötü örnek oluyorsun ben sana film önereyim sen film izle en iyisi yoksa her adama göz koyacaksın

biri seni durdursunnn

10 degil 14 canim duzeltelim lutfen. Filmleri de ona gore seyrediyoruz tabiki. Dun onerdigin filmi beratti yada onerdim ama icindeki adam hic yakisikli degildi. 19990232388834. numero olabilir anca o.

Canim bana guven 2 senin icin en dogru secim ) sende bebek yuzlusun Guzel bir yuzun var ama kadinlara yakisiyor baby face number 2 seni tamamlar konu kapanmistir 1 ve 3 eliyoruz .. 2 oluyor:)

Sagol canim sende tas bebek gibisin, erkek olsam kacirmazdim diyicem kocana ayip olacak.. Yani simdi ikiyi alalim diyorsun. Iyi tamam haftasonu iskocya'ya yol aliyoruz o zaman. :)

Sagol canim sende tas bebek gibisin, erkek olsam kacirmazdim diyicem kocana ayip olacak.. Yani simdi ikiyi alalim diyorsun. Iyi tamam haftasonu iskocya'ya yol aliyoruz o zaman. :)
Sag ol canim benim:) evet sana o yakisir . Almadan gelme yalniz .. Sana guveniyorum:)

Benim 3. numaram belli de Jason u bulayim dedim seyren e :)

Acik birakma bari pc ni. Ne yapican umut fakirin ekmegi.

Ya yok matt daha tatli o benim ilk goz agrim.

ivet ivet fakirin umudu ekmegi ne etcez bizde ekranlardan aşık oluyoruz bu tiplere:98: ama biz şanslıyım bizim gibi hanımları kaçırdıkları için
Çokmu iddialı oldu diyecegim ama o kadınların neyi fazla bizden bizimde tomarla paramız olsa boy desen boy pos desen oda var eeee makyajsız dogal yüzikide koku sıktıkmı taşız taş:82:

He ya. Insan gelir lucky neyin var, ne istiyorsun, baskasina yan gozle bakmiycam der. Para bozuyor bunlari .

Evet şekerim ben esmerlerden hoşlanıyorum kocişimde tam bir esmer yakışıklısı seninkiler baby face ama alttakini de alabilirim bah

Al alttaki senin olsun. Guzel resmini bulamadim gerci filmlerde daha yakisikli karizmatik.

He ya. Insan gelir lucky neyin var, ne istiyorsun, baskasina yan gozle bakmiycam der. Para bozuyor bunlari .

Al alttaki senin olsun. Guzel resmini bulamadim gerci filmlerde daha yakisikli karizmatik.

Adamlar agızlarının tadlarını bilmiyorlar şekerim,ne o öyle şişme kadınlarla hayatmı geçer dogal olacan anam dogal ne varsa bizde var
Bulsa bizim gibi hatunları degil yan gözle bakmak o küçük beyinlerinden bile yabancı bir kadının hayali geçmez öhöm öhöm Lukim yafrum sana kurban olam derdi ama kadir kıymet bilmez namKÖRler
Para elbette bozuyor canımcım baksana şunların hallerinepara hakkaeten bozmuş bunları anacım ahahahaha şaftları aksları darmaduman

Eklentiler

• $3.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 54
benim nisanlim dogum gunumu bile hatrlamiyo bende ona hediye almamayi dudunuyorum

Boşver canım ya hatırlamasın böyle 1 günlük mevzular için nişanlınla kötü olmaya degmez seni seviyormu sevgisini belli ediyormu seni mutlu edermi, üzmezmi başını omuzuna koyacagın bir dag mı öyle ise onlara bak gerisi boş
Biz 14 şubat ve bilimum tüm özel günleri geyige çevirelim burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…