14 Şubat 2014

AklinYolu1

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2012
32.410
95.804
Evet bir 14 Şubat'a gelmiş bulunmaktayız. Yalnızım diyenler ne yapmayı düşünüyor, fikirleri alalım.

Ben mesela , platonik aşkım Mart Damon(arkadaş böyle dediği için böyle kaldı) ile sinemada geçirmeyi düşünüyorum.

14 Şubat'ın anlamsızlığını geyiğe çevirelim.

Drummm Rolll please...

Biz evliyiz sevgililer günü neyimize diyerek gevrekleşmiş bir espiriyi dile getirerek bende kocamı platonik bir o kadarda EX aşkımla aldatmayı düşünüyorum tabikine yakalrsam affetmemde şansı var benden çok uzaklarda

Kocan okumasin burayi. :))

Su uc gunde birini bulmazsam (-ki bulma ihtimalim %0.1) bende platonik takilmayi dusunuyorum hem de bir aktore.

Sevgililer günü de neymiş diyerek geçeceksin lucky

Kapital düzenin oyunları yüzünden 3 güne birini sıkıştırma

Sevgililer günü de neymiş diyerek geçeceksin lucky

Kapital düzenin oyunları yüzünden 3 güne birini sıkıştırma

Yok zaten bende dalga amacli actim. Sevgilim olsa da dogum gunu 14 subat olmadigi taktirde (boyle biri vardi ) kutlamam ama fransiz olursa baska tabi. Onlar romantik geciniyor.

haha ben 14 şubatı bile unutmuşum yaw valla nişanlım bu 14 şubatta bişey istiyor musun dedi ben dee ayy yok uğraşamam alma bişey benden de bekleme dedim hahah

haha ben 14 şubatı bile unutmuşum yaw valla nişanlım bu 14 şubatta bişey istiyor musun dedi ben dee ayy yok uğraşamam alma bişey benden de bekleme dedim hahah

Tembellikte son nokta

Bana alma çünkü sana almaya üşeniyorum

Oldum olasi sevmem dogum gunu disindaki hediye islerini. Zaten istedigimde alirim. O gune mi ihtiyacim var.

Olur mu sen ona aldir, ona alma bu en iyisi.

Tembellikte son nokta

Bana alma çünkü sana almaya üşeniyorum

ayyy ewet sanırım tembellikten yaw şimdi kim düşünecek ne alsam diye en iyisi almamak

Oldum olasi sevmem dogum gunu disindaki hediye islerini. Zaten istedigimde alirim. O gune mi ihtiyacim var.

Olur mu sen ona aldir, ona alma bu en iyisi.

ayy o da artık ne alacağını şaşırdı sewgililer günü yok doğm günü yok yılbaşı yok tanışma yıldönümü ws... artık al al al alcak bişey de bulamıyor hem zaten hediyeden de anlamıyor bazen dışarı çıktığımzda bana şunu alsana diorum alıyor

Son düzenleme:
Bugün 14 Şubat Aşık Oluyor KUBAT

doğduğum günden bu yana bir anlam ifade etmiyor on dört şubat, desem ne kadar vahim bir durumda olduğum anlaşılır mı?

...
BEĞENemedim o yüzden BEĞENdiğimi söylemek istedim.

Yoksa senin fransızca kursunda

Maybe maybe not:)

En iyisi hediye ceki al ondan kafana gore takilirsin. Elini korkak alistirmasin. :)

Seninle ayni kafadaniz bak hediye konusunda.

Kocan okumasin burayi. :))

Su uc gunde birini bulmazsam (-ki bulma ihtimalim %0.1) bende platonik takilmayi dusunuyorum hem de bir aktore.

Sayfaları bile bazen açık bırakıp uykulara dalıyorum Luckykocişten korkan ne olsun diyecegim fazla abartacagım amaaa amaa oda biliyor benim o aktöre masumane aşk besledigimiyoksa şöyle yan komşu karşı komşu (Allah korusun)olsa ne yapardı hayal bile edemiyorum adam birgün senden boşanırsam bile (bazen tartışma esnasında boşuyorumda ben onu)seni kimseye yar etmem uleyn diyor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…