- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Biz evliyiz sevgililer günü neyimize diyerek gevrekleşmiş bir espiriyi dile getirerek bende kocamı platonik bir o kadarda EX aşkımla aldatmayı düşünüyorum tabikine yakalrsam affetmemde şansı var benden çok uzaklarda
Sevgililer günü de neymiş diyerek geçeceksin lucky
Kapital düzenin oyunları yüzünden 3 güne birini sıkıştırma
haha ben 14 şubatı bile unutmuşum yawvalla nişanlım bu 14 şubatta bişey istiyor musun dedi ben dee ayy yok uğraşamam alma bişey benden de bekleme dedim hahah
haha ben 14 şubatı bile unutmuşum yawvalla nişanlım bu 14 şubatta bişey istiyor musun dedi ben dee ayy yok uğraşamam alma bişey benden de bekleme dedim hahah
Yok zaten bende dalga amacli actim.Sevgilim olsa da dogum gunu 14 subat olmadigi taktirde (boyle biri vardi ) kutlamam ama fransiz olursa baska tabi. Onlar romantik geciniyor.
Tembellikte son nokta
Bana alma çünkü sana almaya üşeniyorum
Oldum olasi sevmem dogum gunu disindaki hediye islerini. Zaten istedigimde alirim. O gune mi ihtiyacim var.
Olur mu sen ona aldir, ona alma bu en iyisi.
BEĞENemedim o yüzden BEĞENdiğimi söylemek istedim.Oldum olasi sevmem dogum gunu disindaki hediye islerini. Zaten istedigimde alirim. O gune mi ihtiyacim var.
...
Yoksa senin fransızca kursunda
ayyy ewet sanırım tembellikten yaw şimdi kim düşünecek ne alsam diyeen iyisi almamak
ayy o da artık ne alacağını şaşırdı sewgililer günü yok doğm günü yok yılbaşı yok tanışma yıldönümü ws... artık al al al alcak bişey de bulamıyor hem zaten hediyeden de anlamıyorbazen dışarı çıktığımzda bana şunu alsana diorum alıyor
Bugün 14 Şubat Aşık Oluyor KUBAT
doğduğum günden bu yana bir anlam ifade etmiyor on dört şubat, desem ne kadar vahim bir durumda olduğum anlaşılır mı?
BEĞENemedim o yüzden BEĞENdiğimi söylemek istedim.
Öküzcanlar günü olsaydı kutlardım
Kocan okumasin burayi. :))
Su uc gunde birini bulmazsam (-ki bulma ihtimalim %0.1) bende platonik takilmayi dusunuyorum hem de bir aktore.
Öküzcanlar günü olsaydı kutlardım
Öküzcan günü 29 subat , 4 senede bir :)
kimse yapamadı bari Biz öküzcalar gününü ilan edelim stillex olmazmı canım
Benim burada ne işim var yaa
Yanlış gelmişimmm
ahahah deliyanlışlık manlışlık geldin artık yaz bişeyler