- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
- Konu Sahibi AklinYolu1
Lucky, seninle bir yönümüz daha aynı çıktı. Fakat lütfen vazgeç bu sevdadan. O benim Gerard Butler'im... Bu konuda seninle tartışmak yarışmak istemiyorum. Biz evleneceğiz. Çekil aradan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lucky, seninle bir yönümüz daha aynı çıktı. Fakat lütfen vazgeç bu sevdadan. O benim Gerard Butler'im... Bu konuda seninle tartışmak yarışmak istemiyorum. Biz evleneceğiz. Çekil aradan.
Adamlar agızlarının tadlarını bilmiyorlar şekerim,ne o öyle şişme kadınlarla hayatmı geçer dogal olacan anam dogal ne varsa bizde var
Bulsa bizim gibi hatunları degil yan gözle bakmak o küçük beyinlerinden bile yabancı bir kadının hayali geçmez öhöm öhöm Lukim yafrum sana kurban olam derdi ama kadir kıymet bilmez namKÖRler
Para elbette bozuyor canımcım baksana şunların hallerinepara hakkaeten bozmuş bunları anacım ahahahaha şaftları aksları darmaduman
benim nisanlim dogum gunumu bile hatrlamiyo bende ona hediye almamayi dudunuyorum
Jason ı niye eklediniz yahu???burda evli kadınlar da var.
alaaam bu nasıl topik böyle içim açıldı yahuuu...
Ya zaten Matt i birakmadim ki Gerard i alayim. beratticim oyle dedi diye şeettim.Lucky, seninle bir yönümüz daha aynı çıktı. Fakat lütfen vazgeç bu sevdadan. O benim Gerard Butler'im... Bu konuda seninle tartışmak yarışmak istemiyorum. Biz evleneceğiz. Çekil aradan.
Kocamda biz sevgili degiliz ki muhabbeti yapiyo bebegimiz oldu ksnguru istemistim onu aldi al sana hdiye anneye birakip snema olur
Kocamda biz sevgili degiliz ki muhabbeti yapiyo bebegimiz oldu ksnguru istemistim onu aldi al sana hdiye anneye birakip snema olur
Yalniz dudak butun yuzu kaplamis. Evet onda akil olsa evimin kadini ol derdi. Gitmis bir barmaid le evlenmis.
Aynen benimkide aynı muhabbette canım,karı kocalar günü ilan edecegim bende
Off ne çok ilan etmem gereken gün var ya yoruldum artık özel günleri fethetmekten
Birde Vosslonun kalbini fethedersem tüm dünyaya hükümranlıgımı ilan edecegim
Hayatımızdakı en buruk sevgililer gunu olacak yarın. Bugun aldığımız kotu bir haberle (
...
Ya zaten Matt i birakmadim ki Gerard i alayim. beratticim oyle dedi diye şeettim. ...
:26:Hayırdır inşallah canım ne oldu,:18:
Cok uzun zamandır beklediğimiz hayatımızı bütünüyle değiştirecek bir sey bekliyorduk.tarihi bugundu ancak ertelendi canım maalesef.
Hayırdır inşallah canım kötü deyince merakta kaldım dua etmekten sabretmekten başka ne yapabiliriz ki belaya şükür sevince hamd lazım tatlım
Ne yalaım canım dediğin gıbı aynı bugunumuzede şükür. Biz bırlıkteyız ya şükürler olsun dedik tatlım bızde. Kp de aynı şekilde kahroldu telefonda sesi titredi ama uzuntumu belli etmeden destek oldum onlara hıcbısey olmamış gıbı cıvıl cıvıl olmaya çalıştım. Başımıza bela olanları allahıma havale ediyorum canım o yukarda görüyor
:26::26:anlatmak istersen dinlerim canım valla merak ettim hayırdır inşallah,insanoglu nankördür başımıza bela kalbimize cezada olur onlar bilmezde Allah bilir vekilin o olsun gerisini otur seyreyle Mevlam neylerse güzel eyler