14 Şubat 2014

Kocamda biz sevgili degiliz ki muhabbeti yapiyo bebegimiz oldu ksnguru istemistim onu aldi al sana hdiye anneye birakip snema olur

Yalniz dudak butun yuzu kaplamis. Evet onda akil olsa evimin kadini ol derdi. Gitmis bir barmaid le evlenmis.

benim nisanlim dogum gunumu bile hatrlamiyo bende ona hediye almamayi dudunuyorum

Akilli kadin hediye alan degil ,hediye aldirandir. Sen ona aldir.

Jason ı niye eklediniz yahu???burda evli kadınlar da var.

alaaam bu nasıl topik böyle içim açıldı yahuuu...

Hosgeldin. Gel daha ekleme yapacagiz.

Lucky, seninle bir yönümüz daha aynı çıktı. Fakat lütfen vazgeç bu sevdadan. O benim Gerard Butler'im... Bu konuda seninle tartışmak yarışmak istemiyorum. Biz evleneceğiz. Çekil aradan.
Ya zaten Matt i birakmadim ki Gerard i alayim. beratticim oyle dedi diye şeettim.

Kocamda biz sevgili degiliz ki muhabbeti yapiyo bebegimiz oldu ksnguru istemistim onu aldi al sana hdiye anneye birakip snema olur

Evet evlilerin sevgililer gunu yok o sevgililere ozel. Sinema teklifini kabul et bence.

Aynen benimkide aynı muhabbette canım,karı kocalar günü ilan edecegim bende
Off ne çok ilan etmem gereken gün var ya yoruldum artık özel günleri fethetmekten
Birde Vosslonun kalbini fethedersem tüm dünyaya hükümranlıgımı ilan edecegim

hahaha bencede kari koca gunu olmali haklisin sende seyren sultan aksam hurrem sultan birkez daha kazandi

1 Numerom!!
bu da benden gelsin o zaman kızlar.
sulanmak yok ha!! yıllardır kocamdan sonra en çok sevdiğim adam

ayrıca sevgililer günü de neymiş peah!
kocişle mutlu olduğumuz hergün bizim..
tabi bugün yakalanmadan biterse bugün de dahil

Amaannn 14 şubat ne la
Bütün dünyaya özel olan bir gün niye bizim için özel olsun
bizde olan özelliği kalmıyor ki... herkes 14 şubatta sevgililer günü kutluyor diye bende mi kutlicam
bizim sevgililer günümüz 11 şubat mesela (bunu sadece ben biliyorum tabi sevgilimin haberi yok)
Halada mesaj atmadım akşam çemkircek yine kutlamadında etmedinde...

Cok uzun zamandır beklediğimiz hayatımızı bütünüyle değiştirecek bir sey bekliyorduk.tarihi bugundu ancak ertelendi canım maalesef.

Hayırdır inşallah canım kötü deyince merakta kaldım dua etmekten sabretmekten başka ne yapabiliriz ki belaya şükür sevince hamd lazım tatlım

Hayırdır inşallah canım kötü deyince merakta kaldım dua etmekten sabretmekten başka ne yapabiliriz ki belaya şükür sevince hamd lazım tatlım

Ne yalaım canım dediğin gıbı aynı bugunumuzede şükür. Biz bırlıkteyız ya şükürler olsun dedik tatlım bızde. Kp de aynı şekilde kahroldu telefonda sesi titredi ama uzuntumu belli etmeden destek oldum onlara hıcbısey olmamış gıbı cıvıl cıvıl olmaya çalıştım. Başımıza bela olanları allahıma havale ediyorum canım o yukarda görüyor

:26::26:anlatmak istersen dinlerim canım valla merak ettim hayırdır inşallah,insanoglu nankördür başımıza bela kalbimize cezada olur onlar bilmezde Allah bilir vekilin o olsun gerisini otur seyreyle Mevlam neylerse güzel eyler

Teşekkür ederim cok saol ama zamanı gelince butun yaşadıklarımızı nısanlımla herkese ders olması acısından burada yazacağım. Umarım ö kişilerin kulağına bir şekilde gider ozaman yazacaklsrım. Allahıma şükürler olsun sevdiğim benımle.

Az çok hayal ettim gibi Rabbim yar ve yardımcın olsun canım dualarımdasın
Önemli olan senin dik durman ve dostunu düşmanını tanıyıp ona göre davranman
İyiki sevdiklerin seninle önemli olan da bu

Kısa bir 14 Şubat özeti

Dün iki kız arkadaşımla buluştuk. Aşırı bir yağmur vardı, Londra için bile aşırı yağışlıydı yani. İyi ki pantolon giymişim dedim kendi kendime. Sonra daha henüz gösterime giren Matt Damon'un filmine gittik. Her birimiz birer patlamış mısır aldık. Mel'in aldığı mısır , nasılsa large dir diye düşünüp ben medium istedim ama meğer onunki de medium muş, bir aylık mısır stoğumu yaptım, yani diyet miyet hak getire.

Yanımdaki japon kız uykudaydı. Film boyunca uyudu son 10 dakika da uyandı. Bir ara dürteyim de kalksın dedim ama dürtmedim. Bir daha o kızı yanımda istemiyorum, resmen bir şeyler yemek ve uyumak için gelmişti ama kız arkadaşı filmi dikkatli izledi. Hakkını yememek lazım.

Son 15 dakika da İspanyol arkadaşım , tuvalete gitti. Onu film bitiminde dışarıda yakaladık. Aaaa film bitti mi dedi. eee bitti dedik. Özetle filmi beğenmedik. Ben Matt için dayandım ama hayal kırıklığına da uğradım. Arada Mel, seninki bu mu dedi, evet benimki dedim. Haha bir Matt ciğimin haberi yok. Yaşlanmış garibim... Neyse sinemadan ayrıldık.

Adam gibi bir şeyler yiyelim derken, dün içki içemediğimiz için o taraflarda dönüp durduk. Arada bir lez club ına davet edildik. Sevgilisi olmayan üç kız oradan da sevgili bulabilirdik belki. Maksat single olmamak değil miydi. ama yok şeytana uymadık.

Aramaktan bıkmış olacaktık ki; daha önce gittiğim bir yere oturduk ama menü değişmişti, yeni menü pek cazip gelmedi kalktık başka yer ararken China Town tarafında bir pizzacıya oturmuş bulunduk. Sağ tarafımızda Japon olduklarını düşündüğüm bir çift vardı. Kız almış kırmızı gülleri, 14 şubatını yaşıyor. Biz de altın kızlar gecesini.

Sol tarafımızda da üç genç erkek, hmmm acaba mı dedik . Yok ama kısmet değilmiş.

Yağmur eşliğinde ayrıldık birbirimizden. Tek başıma eve dönerken, yine öpüşen çiftler , sarhoş olup dağıtan gruplar...

İşin özeti "14 Şubat'ın en kötü yani hediye alamamak değil, sevgilin olmadığını hatırlamak" imiş.

Bir daha ki 14 Şubatta görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…