14 Şubat 2014

Evet cok yakisiklidir kendisi. :)) Yuzumdeki gulumsemeyi gorende gercekten cikiyoruz sanacak. :KK1:

Yok yaf esmer istemem cok bir kac yilda hoslandigim erkek tipi de degisti. Kesinlikle kumral mavi-yesil gozlu istiyorum ben. :KK9:

meloyla konustum. Benim arkadasla da konustum. central da bulusursaniz gelirim dedi. melo dan simdilik haber yok, kayiplara karisti. Aslinda baska bir gun sende ylnzeskici de gelseydiniz iyi olurdu. Icmeye de gidebiliriz yani. :KK53:

:KK1::KK1::KK1:Belki çıkıyorsun bizden saklıyorsun tatlım bellimi olur yani,hadi söyle bizim zevkler farklı kıs:KK52:
Ben renkli gözlü erkeklerden pek hoşlaşmam ama favorim Mehmet Korhan Fırat

mehmet-korhan-firat-sahin.jpg

:KK53::KK53::KK37::KK37::KK24::KK24:Serenat bilene yaparım Mehmete

Benim koc a abarttın diyo uzaktan bakmakla yetiniyorum ne edem:KK33::KK36:

Ama ben bana ozel bır zamanda hedıye alınmasından mutlu oluyorum halka acık herkesın aynı anda aynı gunde yaptıgı bırsey bana sacma ve zorunlu gelıyo sadece benım fıkrım tabıkı hıc beklentım yokken aldıgım seyler mutlu edıyor benı dogum gunu evlılık yıldonumu helede sevgılıler gunu alınan seyler zorakıııııı:KK19: Ha hazırlık yapmak ozel bır yemek oda dogum gunu ve evlılık yıldonumu ıcın gecerlı :KK37:

Bende oyleyim ama sevgililer gununde hic sevgilim olmadi ciddiyim. :KK53: ya da uzakta oldu gorusemedik. Hep tek basima kutladim. Kutladim derken lafin gelisi , simdi ti ye alarak kutluyorum. Hatta kizlarla sinema gecesi yapacagiz.

Dogum gunu ve evlilik yil donumu onemli, otekiler anlamli degil bence de.

Son düzenleme:
Ayy canim tesekkur ederim :) cikariz bir gun gunduz daha iyi olur tabi:)

Cikariz canim ya kesin hatta eyvah eyvah kalirsa ona gideriz. :KK34:

:KK1::KK1::KK1:Belki çıkıyorsun bizden saklıyorsun tatlım bellimi olur yani,hadi söyle bizim zevkler farklı kıs:KK52:
Ben renkli gözlü erkeklerden pek hoşlaşmam ama favorim Mehmet Korhan Fırat

mehmet-korhan-firat-sahin.jpg

:KK53::KK53::KK37::KK37::KK24::KK24:Serenat bilene yaparım Mehmete

Benim koc a abarttın diyo uzaktan bakmakla yetiniyorum ne edem:KK33::KK36:

Ay bu kim ayol. Gormedim duymadim bilmiyorum. Eskisi yine karizmatik. :KK23:

Ama ben bana ozel bır zamanda hedıye alınmasından mutlu oluyorum halka acık herkesın aynı anda aynı gunde yaptıgı bırsey bana sacma ve zorunlu gelıyo sadece benım fıkrım tabıkı hıc beklentım yokken aldıgım seyler mutlu edıyor benı dogum gunu evlılık yıldonumu helede sevgılıler gunu alınan seyler zorakıııııı:KK19: Ha hazırlık yapmak ozel bır yemek oda dogum gunu ve evlılık yıldonumu ıcın gecerlı :KK37:

Bende oyleyim ama sevgililer gununde hic sevgilim olmadi ciddiyim. :KK53: ya da uzakta oldu gorusemedik. Hep tek basima kutladim. Kutladim derken lafin gelisi , simdi ti ye alarak kutluyorum. Hatta kizlarla sinema gecesi yapacagiz.

Dogum gunu ve evlilik yild onumu onemli, otekiler anlamli degil bence de.[/QUOTE
:KK52:cılgın kızlar gecenız cok guzel gecsın

:KK52:cılgın kızlar gecenız cok guzel gecsın

Sagol canim seninde. :KK34:

O benim memoşum Luckymm:KK14:ne etcen zevk meselesi yaa bununda gülüşü beni çekiyor
Valla bende senin 2 numarayı begenmedim sanırım 3 de hepten cozutaz hadi 3 numarayı atalım bakem kim bu şanslı adamlar:KK52::KK52:

Neee begenmedin mi.:KK53: Hadi bakalim 3 . sira sende. :)

Hıh benim 3 numaram,gülüşünü seviyorum yine bu çucukunda:KK52:

-baba-olmak-istiyorum--berk-oktay-dizi-oyuncu-1403366.jpg

4 numaram da yine yabancı çoook uzaklardan:KK53:

Ve yine kel,kellik yakışıyor bu ikisine normalde öööögggg gelir bana kel görünce yaşlanıyorum sanırım:KK55:

Dougray Scott

2.jpg

34457_550x250.jpg

:KK4: hadi yataklara atlayıp yatalım artık Luckymm bizimkiler bize yeter bugün salya sümük elin adamlarını yad ettik:KK52::KK51::KK51::KK52:
Benim koca bile dayanamadı platonik aşklarıma yorganımı getirip attı çekyata:KK45::KK12::nazar:gidimde gönlünü alayım sonra evdeki bulgurdan olacaz:KK52::21:

Luckym büyük yanlışlık STOP hemen düzeltiyorum ilk numaradaki resmi diger sayfamda açık görüp ona istinaden yazmıştım ilkinin gözlerini begendim ama 2 numara daha yakışıklı canım,hayallerine kaldıgın yerden devam:KK9::KK9:

Hıh benim 3 numaram,gülüşünü seviyorum yine bu çucukunda:KK52:

-baba-olmak-istiyorum--berk-oktay-dizi-oyuncu-1403366.jpg

4 numaram da yine yabancı çoook uzaklardan:KK53:

Ve yine kel,kellik yakışıyor bu ikisine normalde öööögggg gelir bana kel görünce yaşlanıyorum sanırım:KK55:

Dougray Scott

2.jpg

34457_550x250.jpg

Sen esmer seviyorsun anladim. Tipim degil sekerim. :KK1:

Alttakini Hitman filmden hatirliyorum. Adi Timothy Olyphant imis.

Al sana benim 3. numaram

$justin.jpg

bir de kel madem kel seviyorsun. Jason u yukleyelim sana:KK23:

$jason-statham-body-01.jpg

2 numara daha iyimis ilkinden, 3. merak ettim:KK52:

Benim 3. numaram belli de Jason u bulayim dedim seyren e :)

:KK4: hadi yataklara atlayıp yatalım artık Luckymm bizimkiler bize yeter bugün salya sümük elin adamlarını yad ettik:KK52::KK51::KK51::KK52:
Benim koca bile dayanamadı platonik aşklarıma yorganımı getirip attı çekyata:KK45::KK12::nazar:gidimde gönlünü alayım sonra evdeki bulgurdan olacaz:KK52::21:

Acik birakma bari pc ni. Ne yapican umut fakirin ekmegi. :KK16:

Luckym büyük yanlışlık STOP hemen düzeltiyorum ilk numaradaki resmi diger sayfamda açık görüp ona istinaden yazmıştım ilkinin gözlerini begendim ama 2 numara daha yakışıklı canım,hayallerine kaldıgın yerden devam:KK9::KK9:

Ya yok matt daha tatli o benim ilk goz agrim. :nazar:

Sen esmer seviyorsun anladim. Tipim degil sekerim. :KK1:

Alttakini Hitman filmden hatirliyorum. Adi Timothy Olyphant imis.

Al sana benim 3. numaram

Eki Görüntüle 973721

bir de kel madem kel seviyorsun. Jason u yukleyelim sana:KK23:

Eki Görüntüle 973722

3. No da baby face :) anladim artik senin tipini Yok bence 2 en iyisi . Daha erkeksi tabi senin zevkin onemli olan :) yakisir arkadasima en yakisiklisi:)

X