- 2 Aralık 2010
- 20.686
- 469
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Luck , beni kovmadan ben gideyim..:18:
Benim yerime tolin gelsin , bi koca bulamadık ona
Biz buldukda ne oldu yumurtadan öküz çıktıyakma kızın başını
Tabi dün verdin beni tolinin eline..
Yakma kızın başını dersin
Asıl benim başım yandı haberin yok
pislikuos diyip duruyor bana
Ay hadi ya o kadar azmıbenim 4 senelik ilişkimde bir kerecik mi hay allah
Lucky yazmış 29 şubatmışbu çok kötü onca öküzlüğe 4 senede bir gün mü
Sayfaları bile bazen açık bırakıp uykulara dalıyorum Lucky kocişten korkan ne olsun diyecegim fazla abartacagım amaaa amaa oda biliyor benim o aktöre masumane aşk besledigimi yoksa şöyle yan komşu karşı komşu (Allah korusun)olsa ne yapardı hayal bile edemiyorum adam birgün senden boşanırsam bile (bazen tartışma esnasında boşuyorumda ben onu) seni kimseye yar etmem uleyn diyor yahu
Ay hadi ya o kadar azmıbenim 4 senelik ilişkimde bir kerecik mi hay allah
Lucky yazmış 29 şubatmışbu çok kötü onca öküzlüğe 4 senede bir gün mü
Luck , beni kovmadan ben gideyim..:18:
Benim yerime tolin gelsin , bi koca bulamadık ona
ahahah deliyanlışlık manlışlık geldin artık yaz bişeyler
Dokul ismini kimmis bizde bilelim.
Bana da bulun koca artik kiz kurusu diyorlar bana. Cok aliniyom
Yaz birseyler Jag caktirma
Evet canım Mumyadaki adam Arnold Vosloo yani karizma demii
Ay ıhmm bu kim desem kızmazsın demi:26:bana ama gözleri çok güsel tu tu tu maşşallahhh
Lucky , baby face bu :) sana soyle kara kasli, kara gozlu uzun. boylu yapili bir esmer bulalim napicaksin bunu:)
Evet cok yakisiklidir kendisi. :)) Yuzumdeki gulumsemeyi gorende gercekten cikiyoruz sanacak.
Yok yaf esmer istemem cok bir kac yilda hoslandigim erkek tipi de degisti. Kesinlikle kumral mavi-yesil gozlu istiyorum ben.
meloyla konustum. Benim arkadasla da konustum. central da bulusursaniz gelirim dedi. melo dan simdilik haber yok, kayiplara karisti. Aslinda baska bir gun sende ylnzeskici de gelseydiniz iyi olurdu. Icmeye de gidebiliriz yani.
Bunlar hep Amerikanın oyunu..Satış için yapıyorlar heep.
Evet bizde tiye aliyoruz zaten.
Baksen topigimden adam calmak ha. Yakarim keserim. Bak bugun ayin 11 i hemde anladin sen.
Len bi an esprimi açıklayacak kadar mağdur hissettim kendimi.
Bizde hediye almayak diye böyle avutuyoruz kendimizi..Deliye her gün sevgililer günü..
Sevgilin varda boyle tok tok konusuyorsun . :)
Evet cok yakisiklidir kendisi. :)) Yuzumdeki gulumsemeyi gorende gercekten cikiyoruz sanacak.
Yok yaf esmer istemem cok bir kac yilda hoslandigim erkek tipi de degisti. Kesinlikle kumral mavi-yesil gozlu istiyorum ben.
meloyla konustum. Benim arkadasla da konustum. central da bulusursaniz gelirim dedi. melo dan simdilik haber yok, kayiplara karisti. Aslinda baska bir gun sende ylnzeskici de gelseydiniz iyi olurdu. Icmeye de gidebiliriz yani.
Hii, utandım...
Yarin arar seni melo. Benim icinde eglenin:) baska birgun bende katilirim:) ne icecegiz :) ben diet yapiyorum beni ancak soda paklar:)
Ayy canim tesekkur ederim :) cikariz bir gun gunduz daha iyi olur tabi:)Utanma canim sende 14 unde ayril 15 inde baris. Bak moda simdi.
Yok ya aramaz o ben ararim belki. Egleniriz merak etme ama seninle daha iyi olurdu be. Hani oyle ortam degissin diye canimcim.