14 Şubat 2014

Tabi dün verdin beni tolinin eline..
Yakma kızın başını dersin

Asıl benim başım yandı haberin yok

pislikuos diyip duruyor bana

aaa bak beni kandırdı bana dediki ben jagı pamuklara saracağım ver bana bende verdim gitti yani görüyormusun güya senin elini sıcak sudan soğuk suya sokmayacaktı yağla balla bakacaktı

Ay hadi ya o kadar azmı benim 4 senelik ilişkimde bir kerecik mi hay allah

Lucky yazmış 29 şubatmış bu çok kötü onca öküzlüğe 4 senede bir gün mü

Dikkatimden kaçmış evet aslında 4 yılda bir gün öküzcanlar gününü kutlamadan kalan 364 günü öküzcanlar günü ilan etmek lazım gelir

Dokul ismini kimmis bizde bilelim.

Ay hadi ya o kadar azmı benim 4 senelik ilişkimde bir kerecik mi hay allah

Lucky yazmış 29 şubatmış bu çok kötü onca öküzlüğe 4 senede bir gün mü

Luck , beni kovmadan ben gideyim..:18:

Benim yerime tolin gelsin , bi koca bulamadık ona

Bana da bulun koca artik kiz kurusu diyorlar bana. Cok aliniyom

ahahah deli yanlışlık manlışlık geldin artık yaz bişeyler

Yaz birseyler Jag caktirma

Dokul ismini kimmis bizde bilelim.

Bana da bulun koca artik kiz kurusu diyorlar bana. Cok aliniyom

Yaz birseyler Jag caktirma

Normalde kel erkeklerden hiç hoşlaşmam ama bu adamı begeniyom

Ona Tarkandan yakalarsam mucks şarkısı bile söylüyorum
Eşimede nan hepsi seninmiyi mırıldanırken ülyalara dalıyom

Evet canım Mumyadaki adam Arnold Vosloo yani karizma demii

Ay ıhmm bu kim desem kızmazsın demi:26: bana ama gözleri çok güsel tu tu tu maşşallahhh

Evet cok yakisiklidir kendisi. :)) Yuzumdeki gulumsemeyi gorende gercekten cikiyoruz sanacak.

Lucky , baby face bu :) sana soyle kara kasli, kara gozlu uzun. boylu yapili bir esmer bulalim napicaksin bunu:)

Yok yaf esmer istemem cok bir kac yilda hoslandigim erkek tipi de degisti. Kesinlikle kumral mavi-yesil gozlu istiyorum ben.

meloyla konustum. Benim arkadasla da konustum. central da bulusursaniz gelirim dedi. melo dan simdilik haber yok, kayiplara karisti. Aslinda baska bir gun sende ylnzeskici de gelseydiniz iyi olurdu. Icmeye de gidebiliriz yani.

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=691640

Evet bizde tiye aliyoruz zaten.

Baksen topigimden adam calmak ha. Yakarim keserim. Bak bugun ayin 11 i hemde anladin sen.

Len bi an esprimi açıklayacak kadar mağdur hissettim kendimi.
Bizde hediye almayak diye böyle avutuyoruz kendimizi.. Deliye her gün sevgililer günü..

Yarin arar seni melo. Benim icinde eglenin:) baska birgun bende katilirim:) ne icecegiz :) ben diet yapiyorum beni ancak soda paklar:)

Ama ben bana ozel bır zamanda hedıye alınmasından mutlu oluyorum halka acık herkesın aynı anda aynı gunde yaptıgı bırsey bana sacma ve zorunlu gelıyo sadece benım fıkrım tabıkı hıc beklentım yokken aldıgım seyler mutlu edıyor benı dogum gunu evlılık yıldonumu helede sevgılıler gunu alınan seyler zorakıııııı Ha hazırlık yapmak ozel bır yemek oda dogum gunu ve evlılık yıldonumu ıcın gecerlı

Hii, utandım...

Utanma canim sende 14 unde ayril 15 inde baris. Bak moda simdi.

Yarin arar seni melo. Benim icinde eglenin:) baska birgun bende katilirim:) ne icecegiz :) ben diet yapiyorum beni ancak soda paklar:)

Yok ya aramaz o ben ararim belki. Egleniriz merak etme ama seninle daha iyi olurdu be. Hani oyle ortam degissin diye canimcim.

Utanma canim sende 14 unde ayril 15 inde baris. Bak moda simdi.

Yok ya aramaz o ben ararim belki. Egleniriz merak etme ama seninle daha iyi olurdu be. Hani oyle ortam degissin diye canimcim.
Ayy canim tesekkur ederim :) cikariz bir gun gunduz daha iyi olur tabi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…