Düşüncelerime o kadar güzel tercümanlık yaptınız ki. Allah bin kere razı olsun sizden. Konu açtığıma pişman oldum yemin ederim. Konu benim yaşadığım sıkıntılarken yok çocuğu aldırmak istiyorum oldum yok sigarayı bilerek içiyorum oldum. Herkese de tek tek açıklama yapmamın nedeni açıkçası buraya yazmak bana biraz olsun iyi geldi. Ben o kötü yazanlara kızmıyorum onlarda boş insan oldukları yazdıkları da boş şeyler. Benim gibi birine yardımım dokunur belki aynı şeyi yaşayan vardır diye düşünmüyorlar. Yada bende yaşarmıyım diye düşünemiyorlar. Kimse ne yaşıcağını bilemez. Büyük konuşmaya bayılıyorlar. Ben size teşekkür ederim tekrar
Kimse yaşamadan ne yaşadığını hissetmez .. sadece biraz belki anlamaya çalışır.. Ama ben bu forumda o kadar iyi insan da gördüm ki kendi derdiymiş gibi yardımcı olmaya çalışan destek olmaya çalışan...
Yaşadıklarını bi köşeye bırakıp sadece sigara içmene odaklanmaları da yanlış bana göre..
Çok gaddarca yaklaşan insanlar da var burda .. Ama şu bi gerçek sınanmadığın acılar üzerine konuşmak çok basittir.
Hamileyken şiddet görmedim Fakat psikolojik şiddetin en alasını gördüm.. Hala da görüyorum..
5 Yıldır evlat hasreti çeken eşim ağlayan eşim 5 aydır hamileliği zehir ediyor bana...
Ailen yanındaysa ne mutlu ne güzel...Ama benim babam koah sebebiyle vefat etti sebepte sigara ve işi.. Annem sorumsuz tek derdi kendi.. Evde ölsem 10 gün sonra bulur belki beni o kadar sorumsuz..Ve başkasıyla evli.2 tane ablam var onlarda ancak kendi ailesiyle ilgilenebilir..
Ben şimdilik çalışıyorum ama 4 ay sonra işim de kalmıcak çünkü bebeğime bakıcak kimsem yok..
Sağlık problemlerim de var onlarla da uğrasıyorum..
Ve ben bu kadar olumsuzluğun içinde sadece evladım ve kendim için çabalıyorum pes etmiyorum savaşıyorum..
Sende pes etme tamam mı .. Hiç kimse mecburi istikamet değil.. Sen ve karnındakinden daha değerli kimse yok..