• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

14 haftalık hamileyim ve şiddetten dolayı stresli geçiyor.

purplebyhnde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2021
33
-8
1
31
14 haftalık hamileyim ve 2 hafta önce eşimden şiddet gördüğüm için Evi terk ettim ve çok stresli bir dönem geçiriyorum. Hamilelik öncesi sigara içen biriydim ve öğrenir öğrenmez bırakmıştım Yanımda içseler bile Canım hiç çekmiyordu. Ama şimdi sıkıntılardan ve çok düşünmemden dolayımı bilmiyorum ama canım çok içmek istiyor. Yaklaşık bir haftadır da günde 2-3 tane gizli içiyorum. Ne kadar bu son bi daha ağzıma sürcem desemde kendimi annemin ablamın paketinden sigara alırken buluyorum. Bebeğime birşey olsun da istemiyorum ama kendime ne kadar kızsam da Canımın çekmesini de durduramıyorum

14 haftalık hamileyim ve 2 hafta önce eşimden şiddet gördüğüm için Evi terk ettim ve çok stresli bir dönem geçiriyorum. Hamilelik öncesi sigara içen biriydim ve öğrenir öğrenmez bırakmıştım Yanımda içseler bile Canım hiç çekmiyordu. Ama şimdi sıkıntılardan ve çok düşünmemden dolayımı bilmiyorum ama canım çok içmek istiyor. Yaklaşık bir haftadır da günde 2-3 tane gizli içiyorum. Ne kadar bu son bi daha ağzıma sürcem desemde kendimi annemin ablamın paketinden sigara alırken buluyorum. Bebeğime birşey olsun da istemiyorum ama kendime ne kadar kızsam da Canımın çekmesini de durduramıyorum
Eşin çocuğu aldırmanı istiyordu sanırım o konunun sahibimisiniz

Hamileyken sigara içen kadınların açıkça CANİ olduğunu düşünüyorum. istediğiniz kadar linçleyebilirsiniz ama karnınızdaki savunmasız o sabiyi sigara ile zehirlemek anca vicdansız bir caninin yapabileceği şeydir.
Bende kesinlikle öyle düşünen hatta hamileyken sigara içen birini gördüğümde o insanla kavga etmişliğim bile var. Ama bu öyle birşey değil diye kendimi savunmak ta istemem. Psikolojim hala yerinde değil yaşadığım kolay bişey de değil ama benim bunu yazmamın nedeni yardım edebilecek biri, fikir verebilecek birinin yazması. Linçlere de açığım haklısınız bende kızıyorum çünkü kendime

diğer konunuzu okuduktan sonra bunları bilerek yaptığınızı düşünüyorum. Yapıyorsunuz çünkü bebek düşsün istiyorsunuz. Madem istemiyorsunuz aldırın o zaman. Bu şekilde bebeğe başka zararlar verip hasta doğmasına neden olursunuz

diğer konunuzu okuduktan sonra bunları bilerek yaptığınızı düşünüyorum. Yapıyorsunuz çünkü bebek düşsün istiyorsunuz. Madem istemiyorsunuz aldırın o zaman. Bu şekilde bebeğe başka zararlar verip hasta doğmasına neden olursunuz
Herkes düşünce yapısı farklıdır tabiki. Ama bilerek asla yapmıyorum. Yukarda allah var masum bir cana koyacak kadar cani bir insan değilim. Sadece engel olamıyorum.

Bende kesinlikle öyle düşünen hatta hamileyken sigara içen birini gördüğümde o insanla kavga etmişliğim bile var. Ama bu öyle birşey değil diye kendimi savunmak ta istemem. Psikolojim hala yerinde değil yaşadığım kolay bişey de değil ama benim bunu yazmamın nedeni yardım edebilecek biri, fikir verebilecek birinin yazması. Linçlere de açığım haklısınız bende kızıyorum çünkü kendime
linçlere açık olmak yerine sigarayı bırakma fikrine açık olun. bu işin hiçbir bahanesi olamaz benim gözümde.

Ben de ciddiye alıp cevap yazdım o kadar , te Allah'ım nelerle uğraşıyoruz.
İlk konusunda yazmış. Ayrılırsam çocuğu doğuramazsın yoksa seni öldürürüm demiş. Konu sahibi şu an çok büyük tehdit altında ve yaptığı şeyin farkında değil malesef

bilerek yapıyor alsem. bebek düşsün diye uğraşıyor
Bilerek yapsam düşük olmaması için Hergün iğneler olmam. Onun yerine düşük hapları var dimi. Ben stresten içtiğimi yazdım ve pişman oldum yazdığıma. Amacım bilinçli biri yazımı görür ne olur olur yazar diyeydi

Tarçın, fesleğen ve nane yardımcı oluyor diye duymuştum. Bir deneyin isterseniz. Bu bitkilere alerjik bir durumunuz yoksa tabii.
Düşürmek istemiyorum ben bebeğimi. Millet boş boş yazmış düşürmek istesem haplar var. İğne kullanıyorum düşmesin diye zaten. Yazdığımı da okumuyorlar maalesef. Yine de teşekkürler tavsiyeniz için

İlk konusunda yazmış. Ayrılırsam çocuğu doğuramazsın yoksa seni öldürürüm demiş. Konu sahibi şu an çok büyük tehdit altında ve yaptığı şeyin farkında değil malesef
Çok sağolun. Yazımı okuyan ve anlayan birkaç kişi içindesiniz maalesef. Herkes okumak istediği gibi okuyor.

Ee sen karar verdinmi peki nasıl bir yol izleyeceğine
Şuan pişman yaptıklarından dolayı. Öfke kontrolü için destek alcak söz verdi. Ailemin evine geldi özür diledi benden ve ailemden. Ben zaten hemen dönmicem bakıcam durumuna bana davranışına. Bir kaç ay ailemin yanındayım yani şimdilik

Back