- Konu Sahibi organiksheker
allah tamamına erdirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım elbisen çok güzelmiş gerçekten :1rolleyes: Allah tamamını erdirsin inş.![]()
Allah tamamına erdirsin canım.. :Saruboceq:
allah tamamına erdirsin
Mutluluklarr =)) mavis mavis Çok Güzel gözüküyosunuz =)
benim evlilik yıldönümü tarihim senin nişan tarihin olmuş ne güzel..opuyorumnanaktan
yerimseniben Şeniz sizinde evlilik yıldönümüz kutlu olsun bir ömür mutlu olun :Saruboceq:
canım mutluluklar diliyorum..
o güzel pastanı görmüştüm ve senin yardımınla bende oğluşuma çikolatalı yaptırdım.
çok mutlu olursun inşallah..
:1hug:hayırlı olsun cnmm:1hug: allah tamamına
erdirsinnnnn..:asigim:
Canım harika bir çiftsiniz maşallah. Hep gülün ve mutlu olun.
hayırlı uğurlu olsun.
Allahım tamamına erdirsin
canım allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
birbirinize çok yakışmışsınız
mutluluklar diliyorum tatlımopuyorumnanaktan
Allah tamamına erdirsin.
Mutluluğunuz gözlerinizden belli ..
Makyajınız biraz bana ağır geldi ama yinede güzel.
ayyy geçen yıl aynı tarihte ben nişanlanmıştım...
canım çok tatlısınız mutluluklar.....
sonsuz mutluluklar
Allah mesut etsinnnnn :1hug:a.s.:kedi:
çok yakışmışsınız:)
aslında yüz hatların güzel ama ahh şu kuaförler bazen çok abartıyorlar ben makyajdan iyi anlarım ama her yüze aynı şekilde mkyaj yapılmaz belli hatları vardır yüzün önemli olan o hatları vurgulamak senin göz makyaşın biraz abartılı olmuş kullandığı far tonu kötü illa elbisenle aynı renk olmak zorunda deildi makyajın tonları olabilirdi ama bunda senin suçun yok iş kuaförde biter ama sen güzelsin zaten düğünde daha özenli bi kuaföre gidersin olur biter Allah tamamına erdirsin çok da yakışmışsınız![]()
Oyyy benim organik şekerimmmmm nişanlanmış...ne de güzel olmuşş....allah tamamına erdirsn...