• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*** 14.06.2009*** Bende Nişanlandım:)))

benim evlilik yıldönümü tarihim senin nişan tarihin olmuş ne güzel..opuyorumnanaktan
canım mutluluklar diliyorum..
o güzel pastanı görmüştüm ve senin yardımınla bende oğluşuma çikolatalı yaptırdım.
çok mutlu olursun inşallah..

canım elbisen çok güzelmiş gerçekten :1rolleyes: Allah tamamını erdirsin inş. :nazar:

yerimseniben Şeniz
Allah tamamına erdirsin canım.. :Saruboceq:

yerimseniben Şeniz
allah tamamına erdirsin

yerimseniben Şeniz
Mutluluklarr =)) mavis mavis Çok Güzel gözüküyosunuz =)

yerimseniben Şeniz
benim evlilik yıldönümü tarihim senin nişan tarihin olmuş ne güzel..opuyorumnanaktan

yerimseniben Şeniz sizinde evlilik yıldönümüz kutlu olsun bir ömür mutlu olun :Saruboceq:

canım mutluluklar diliyorum..
o güzel pastanı görmüştüm ve senin yardımınla bende oğluşuma çikolatalı yaptırdım.
çok mutlu olursun inşallah..

Şeniz yerimseniben
:1hug:hayırlı olsun cnmm:1hug: allah tamamına
erdirsinnnnn..:asigim:

yerimseniben Şeniz

Canım harika bir çiftsiniz maşallah. Hep gülün ve mutlu olun.

yerimseniben Şeniz

canım allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

birbirinize çok yakışmışsınız:nazar:

mutluluklar diliyorum tatlımopuyorumnanaktan

aslında yüz hatların güzel ama ahh şu kuaförler bazen çok abartıyorlar ben makyajdan iyi anlarım ama her yüze aynı şekilde mkyaj yapılmaz belli hatları vardır yüzün önemli olan o hatları vurgulamak senin göz makyaşın biraz abartılı olmuş kullandığı far tonu kötü illa elbisenle aynı renk olmak zorunda deildi makyajın tonları olabilirdi ama bunda senin suçun yok iş kuaförde biter ama sen güzelsin zaten düğünde daha özenli bi kuaföre gidersin olur biter Allah tamamına erdirsin çok da yakışmışsınız:nazar:

aslında yüz hatların güzel ama ahh şu kuaförler bazen çok abartıyorlar ben makyajdan iyi anlarım ama her yüze aynı şekilde mkyaj yapılmaz belli hatları vardır yüzün önemli olan o hatları vurgulamak senin göz makyaşın biraz abartılı olmuş kullandığı far tonu kötü illa elbisenle aynı renk olmak zorunda deildi makyajın tonları olabilirdi ama bunda senin suçun yok iş kuaförde biter ama sen güzelsin zaten düğünde daha özenli bi kuaföre gidersin olur biter Allah tamamına erdirsin çok da yakışmışsınız:nazar:

sağol tatlım aslında o gün öle çok parlamıyodu CADIARZU ama haklısın zaten düğünüm istanbulda olacak burda bi kuaför ayarlicam iyi araştırıp yerimseniben
Oyyy benim organik şekerimmmmm nişanlanmış...ne de güzel olmuşş....allah tamamına erdirsn...

sağol canım benimm yerimseniben

Back
X