Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk çatlatmanızmıArkadaslar 13’nde çatlatma iğnesi olanlar gelin hepbirlikte bekleyelim bu heycanlı bekleyişi çok heycanlayım belirtilerimizi paylaşalım birbirimize motive olalım benim bat 26 ekim.
Evet çok heyecanlanıyorum açıkcası ya siz?İlk çatlatmanızmı
Bende bu ay gidicem inş rabbim gönlünüze göre versin yalnız umudunuzu kaybetmeyin benim 2 arabamda çatlatma ile hamile kaldılar 2side 2. Çatlatmada hamile kaldıEvet çok heyecanlanıyorum açıkcası ya siz?
Arkadaslar 13’nde çatlatma iğnesi olanlar gelin hepbirlikte bekleyelim bu heycanlı bekleyişi çok heycanlayım belirtilerimizi paylaşalım birbirimize motive olalım benim bat 26 ekim.
Allah razı olsun rabbim hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ya bebişlerimizin doğacağı zaman yazıldı birkereBende bu ay gidicem inş rabbim gönlünüze göre versin yalnız umudunuzu kaybetmeyin benim 2 arabamda çatlatma ile hamile kaldılar 2side 2. Çatlatmada hamile kaldı
Aramızda 3 gün var inşallah önce güzel haberi senden alacağız arkadaşımBende 10 Ekim'de vuruldum.hayırlısı artık benim ikinci defa oluyor ama. Allah ım herkesin gönlüne göre versin
İnşallah ama bilmiyorum yine umudum yok .ilki olmayınca ikincide belki olmaz diyorum .çok değişik şeyler ya .Allah tan ümit kesilmez hadi bakalım güzel haber veririm inşallah. Sende güzel haber ver ama.Aramızda 3 gün var inşallah önce güzel haberi senden alacağız arkadaşım
Genelde ilkte olmayınca 2.de mutlaka oluyor olumlu düşün olumlu olsun canımİnşallah ama bilmiyorum yine umudum yok .ilki olmayınca ikincide belki olmaz diyorum .çok değişik şeyler ya .Allah tan ümit kesilmez hadi bakalım güzel haber veririm inşallah. Sende güzel haber ver ama.
İnşallah arkadaşım belirtilerimizi de paylaşalım birlikte rabbim hepimizi mutlu etsin inşallahBen 6 sında vuruldum 20-21 gibi adet olmam lazım 2.kez vuruldum iğneyi ibşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Gebelik testi yapıyor musun gün gün ben yapıyorum şuanda koyulaşıyor ama belirli bir süreden sonra silikleşecek sanırımİnşallah bekleyelim bakalım
İğnenin etkisinin geçtiğini görmek için canım sonra 14. Gün test yaptıgımda sevincim kursağımda kalmasın iğnenin etkisi geçmedi mi acaba diye şüpheye düşmemek için yani sende böyle yap 11. Gün erken bence biraz daha sabret kuzumNeden test yapıyorsunki .ben salı günü kan vermeyi düşünüyorum çok erken 11. Gün oluyor .ama ne varsa kanda çıkar artık.şimdi vermezsen kan adet olacam mı olmayacammı kendi kendimi yerim. Bu kadar strese girmemek gerekiyoe ama elimde değil
Ben de 5 Ekim de çatlama iğnesi oldum6 ekimde iğne oldum 3. İğnem 21 Ekim adet tarihim ve hiç test yapmadım
En erken biz öğrenicez sanırım hiç test yaptınız mıBen de 5 Ekim de çatlama iğnesi oldum
Ben bir saat önce evde yaptım baktım bir tane testim varmış bir iki ay önceden kamış olmalı dayanamadım yaptım ama tek çizgiEn erken biz öğrenicez sanırım hiç test yaptınız mı