- 29 Mayıs 2021
- 13.582
- 88.093
- 548
- 36
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
6-7 yaşlarındaki çocuk sürekli televizyon mu izliyorlarda oğlum aldı bana birşey kalmadı diyorsun?Tv var netli ama oğlum onu alıyor.bana bisi kalmadı evde.
Ihtiyaç derken arkadaşların dediği gibi 2013 model elimde i5 asus var ama renkler silik izlerken keyif alamiyorum.su an yine asus aldım oled ekranlı.İhtiyacınız varsa bence hiç pişman olmayın.
Bu devirde alınmış olan alınmıştır.
Bir kaç hafta sonra o fiyatların daha yükseğiyle karşılırsınız.
AsusMarkası ne
Ya ben o varken o tv ye bakamıyorum.elimden alıyor.telefona bakamıyorum elimden alıyor.ben alınca kiymetli oluyor.okuldan gelince acıyor tv yi.7 yaşındaki çocuk sürekli televizyon mu izliyorlarda oğlum aldı bana birşey kalmadı diyorsun?
Sadece film izlemek için 13 bine bilgisayar almak mantıklı gelmedi bana.
Direkt gidip almak yerine biraz araştırabilirdin.
Ama artık geçmiş olsun.
Ürüne resmen aşık oldum.ocaktan beri bakıyorum.hatta ocaktaki fiyatı 12.700 muş iki ay sonra 13.000oldu6-7 yaşlarındaki çocuk sürekli televizyon mu izliyorlarda oğlum aldı bana birşey kalmadı diyorsun?
Sadece film izlemek için 13 bine bilgisayar almak mantıklı gelmedi bana. O kadar para muhabbeti yaparken üstelik.
Direkt gidip almak yerine biraz araştırabilirdin.
Ama artık geçmiş olsun.
Bilgisayarı tam olarak ne için aldiginiz önemli çünkü artık telefonla hemen hemem herşey yapılıyor.. iş için almadıysanız gereksiz.amaciniz nette film izlemekse tv almanız daha mantıklı.. fiyatlardan haberim yok ama 13000 tl çok geldi bana.Tv var netli ama oğlum onu alıyor.bana bisi kalmadı evde.
Uzun.zamandir istediğim bisiydi.evet zaten 5 senedir telefonla.idare ediyorum ama.laptop farklı bisiBilgisayarı tam olarak ne için aldiginiz önemli çünkü artık telefonla hemen hemem herşey yapılıyor.. iş için almadıysanız gereksiz.amaciniz nette film izlemekse tv almanız daha mantıklı.. fiyatlardan haberim yok ama 13000 tl çok geldi bana.
O zaman hayirli olsun demekten başka diyecek.birsey yokUzun.zamandir istediğim bisiydi.evet zaten 5 senedir telefonla.idare ediyorum ama.laptop farklı bisi
Acaba office programları ve zoom çalışıyor mu bu tür tabletlerde
Çalışma performansı nasıl?
Bende bilgisayar fiyatlarından dolayı bir türlü alamıyorum bundan sordum
E bilgisayarı da alır o zaman, onu bırakacak mi?Ya ben o varken o tv ye bakamıyorum.elimden alıyor.telefona bakamıyorum elimden alıyor.ben alınca kiymetli oluyor.okuldan gelince acıyor tv yi.
bilgisayar fiyatları ortada. 13k gayet normal bir fiyat. Aman pamuk ölcen para para para diye. çocuğumun geleceği falan deme aklın çıkıyor paran gidicek diye tanımasak seni2017 den beri istiyorum bir laptop almayı.evde var ama 2013 model ve renkleri çok belli belirsiz
Gittim 13000 liraya i5 8 ram 2800 mhz oled ekran 500 gb bir laptop aldım.12 taksit.1000 küsur ödeyecek.nasil aldım bilmiyorum.zaten sosyal fobiyim bilgisayar ne kadar sağlıklı bilmiyorum.o an nutkum tutuldu
Eve geldim.soyle bir baktım.o paraya değmez dedim.cok da farklı bisi değil.youtube da ses görüntü senkronizasyon sorunu var.guncelleme gerekiyor muhtemelen.amacim neydi.bisiler yazmak.film izlemek.bluetv falan.devir internet cağı dedim aldım
Şu an pişmanım.12 ay boyunca 1000 kusur lira çok gercekten.moralim bozuk.ben yanlış mi yaptım.ote yandan cep telefonuyla film izleyemiyorum.tv de internet var ama onu da oğlum bana bırakmıyor.bilemedim ki.aslinda tv bana yeterdi.
Ne düşünüyorsunuz.yas 40 ve çocuğumun da geleceği olunca çok mu bencil davrandım acaba
Eğer zincir mağazadan aldıysan çoğunlukla fiyat normalde alabileceğin fiyattan 2 -3 bin lira daha fazla oluyor. Bu işin de toptancıları var. Fiyatlar iyi olduğu için bazen yanında ekstra bir şeyler almanızı istiyorlar stokçuluk yapılmasın diye. Teknoloji marketleri bunları bilmenizi istemez kızlar. Bana biraz pahalı geldi dediğiniz özelliklerde. Ram kaç GB onu yazmamışsınız o haliyle hem de. Geri veremeyeceğinize göre iyi günlerde kullanın. Çocuğun yarın bir gün sunumu vesairesi olur bilgisayar şart. Ben de çok sıkıntılar yaşadım evde. Covid başladığında oyuncu PC topladım kendime. O zaman 6 bin maliyeti vardı ekran kartı ile beraber. En son baktığımda 20 bine falan çıkıyordu aynı parçalar. Monitörüm yoktu koca Tv'de öyle oyunlar oynadım ki çok keyif verdi. Biraz keyif sürmeyi deneyin bir şey olmaz2017 den beri istiyorum bir laptop almayı.evde var ama 2013 model ve renkleri çok belli belirsiz
Gittim 13000 liraya i5 8 ram 2800 mhz oled ekran 500 gb bir laptop aldım.12 taksit.1000 küsur ödeyecek.nasil aldım bilmiyorum.zaten sosyal fobiyim bilgisayar ne kadar sağlıklı bilmiyorum.o an nutkum tutuldu
Eve geldim.soyle bir baktım.o paraya değmez dedim.cok da farklı bisi değil.youtube da ses görüntü senkronizasyon sorunu var.guncelleme gerekiyor muhtemelen.amacim neydi.bisiler yazmak.film izlemek.bluetv falan.devir internet cağı dedim aldım
Şu an pişmanım.12 ay boyunca 1000 kusur lira çok gercekten.moralim bozuk.ben yanlış mi yaptım.ote yandan cep telefonuyla film izleyemiyorum.tv de internet var ama onu da oğlum bana bırakmıyor.bilemedim ki.aslinda tv bana yeterdi.
Ne düşünüyorsunuz.yas 40 ve çocuğumun da geleceği olunca çok mu bencil davrandım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?