- 14 Aralık 2021
- 554
- 847
- 18
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
bu fiyata bizim koyun ustlerinde tarla var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi köy o hemen alalım birer tarlabu fiyata bizim koyun ustlerinde tarla var
valla bak 6 ay once aldik bozkir da bi gor nasil guzel cennetHangi köy o hemen alalım birer tarla
Allah aşkına neresi ora ya cidden kaçırmayalım. Çünkü 13 bin liraya artık göründüğü üzere bilgisayar,telefon alınıyorvalla bak 6 ay once aldik bozkir da bi gor nasil guzel cennet
ben akdeniz de yasiyorum ama bozkir dere koy caglayan oralarda tarlamiz var herkez istanbul izmir diye tutturmus gezsenizAllah aşkına neresi ora ya cidden kaçırmayalım. Çünkü 13 bin liraya artık göründüğü üzere bilgisayar,telefon alınıyor
Dönüm olarak küçük heralde?
Ihtiyaç derken arkadaşların dediği gibi 2013 model elimde i5 asus var ama renkler silik izlerken keyif alamiyorum.su an yine asus aldım oled ekranlı.
Tablet aldım daha önce randımanlı çıkmadı.ya şarj soketi bozuluyor ya yavaşlıyor.tablet kısa süreli çözüm.ve bir tablet nereden baksan 2500 civarı.
Bilgisayar farklı bisi.artik dokunmatik bisi istemiyorum hayatımda.kalici iyi bisi olsun
25 binin altında oyun oynanacak bilgisayar yok şu an. 13 bin çok az .Genelde o kadar pahali olan bilgisayarlari oyun oynamak icin aliyorlar diye biliyorum.
Ayrica bazi markalar var apple gibi.Ozellikleri neredeyse ayni olsa bile marka fiyati sisiriyor. Macbook'lar ates pahasi misal.Ben basit bir casper ile isime yarayan her seyi yapabiliyorum.Yani biraz da ekonomik duruma bakiyor ama ne bilgisayara ne de telefona yuksek miktarlarda para baglamam ben.