• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13000 liraya bilgisayar alinir mi

Eşi monster markut bilgisayar almış, özelliklerine de dolu parayla bir sürü şey ekletmiş biri olarak tek diyeceğim, uyguna bile almışsın. Güle güle kullan, ihtiyacın var almışsın üzülme.

Allah aşkına neresi ora ya cidden kaçırmayalım. Çünkü 13 bin liraya artık göründüğü üzere bilgisayar,telefon alınıyor 😂

Dönüm olarak küçük heralde?
ben akdeniz de yasiyorum ama bozkir dere koy caglayan oralarda tarlamiz var herkez istanbul izmir diye tutturmus gezseniz
ne guzel koylerde ne guzel yerler var
sanirim 700 metre kare kiraz visne bahcesi

mesela antalyanin koylerinde 50 90 na bulabirsiniz arastirin bu fiyatlarda yeni oldu
biz 5 sene once 20 30 aldik 1 donum
ama seneye fiyatlar daha artacak

Ihtiyaç derken arkadaşların dediği gibi 2013 model elimde i5 asus var ama renkler silik izlerken keyif alamiyorum.su an yine asus aldım oled ekranlı.
Tablet aldım daha önce randımanlı çıkmadı.ya şarj soketi bozuluyor ya yavaşlıyor.tablet kısa süreli çözüm.ve bir tablet nereden baksan 2500 civarı.
Bilgisayar farklı bisi.artik dokunmatik bisi istemiyorum hayatımda.kalici iyi bisi olsun

Bence iyi yapmışsınız. Günden güne her şeye zam geliyor. Ben de yaklaşık 2,5 sene önce macbook aldım 8bine. O zamandan beri kullanıyorum memnunum

Genelde o kadar pahali olan bilgisayarlari oyun oynamak icin aliyorlar diye biliyorum.
Ayrica bazi markalar var apple gibi.Ozellikleri neredeyse ayni olsa bile marka fiyati sisiriyor. Macbook'lar ates pahasi misal.Ben basit bir casper ile isime yarayan her seyi yapabiliyorum.Yani biraz da ekonomik duruma bakiyor ama ne bilgisayara ne de telefona yuksek miktarlarda para baglamam ben.
25 binin altında oyun oynanacak bilgisayar yok şu an. 13 bin çok az 😂.

Kullanim amacina gore bilgisayar fiyatları degisiyor. Fotograf bakma word dosyasi gibi islemlerde 2. El bile kurtarir ama oyun, grafik islemleri gibi islerde islemcisi daha iyi olan bir bilgisayar gerekli

kuzum geçen açtığın konuda haram yemediğim için doğalgazlı evde oturamıyorum dedin mi dedin.yani maddi açıdan ödeyemem dedin.psikiyatr a psikologa mutlaka vermen gereken ücretten yakındın ki ihtiyacın var biliyorsun.ama gitmişsin pahalı bir pc almışsınn.ben çözemedim seni valla.

Özelliklerine göre bu zamanda gayet iyi fiyatı hiç üzülmeyin. 2 aya 2 katına çıkar. İlerde oğlunuzun da ihtiyacı olacak zaten.

Türk parasının değeri hiç kalmadığı için her şeyde dışa bağımlı olduğumuz için bence 13.000 uygun bir bilgisayar için.

Ben alinca telefon, tv degerli oluyor elimden aliyor demissiniz. Ben laptopin da size kalacagini pek sanmıyorum o yuzden.

Şimdi iade edebilirsiniz yeni aldıysanız derdim ama zaten daha uygun fiyatlı almışsınız memnun kalmamışsınız açıkçası aldığınız fiyat çok gibi gözükse de bence çok değil çünkü elektronik aletlerin fiyatı ciddi oranda arttı eğer sizi zorlamayacaksa ödemeleri boşverin kullanın zaten sizi on yıl götürse aldığınız fiyat gözünüze batmaz

Back