- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
6000liraya bilgisayar aldım.kullanilacak gibi değildi.4 gb ram vs.geri götürdümEvet bilgisayar bir ihtiyaç, lüks değil. İhtiyaç varsa alınmalı fakat burada 13 bin tl verirken ödemekte zorlanır mıyım? Ben ne kadar kazanıyorum, altından kalkabilir miyim? diye düşünürdüm. Ve muhtemelen özellikleri orta halli fiyatı biraz daha uygun bir bilgisayar tercih ederdim.
Tv var netli ama oğlum onu alıyor.bana bisi kalmadı evde.Akıllı tv aparatı alsaydınız; tv’niz akıllı olurdu herşeyi oradan izlerdiniz
Biraz abartmışsın gibime geldi bana da.
Ama piyasa o.
Geçen 3 bin TL indirim kuponum vardı laptop için, geçerli olan laptoplar 40 bin bandındaydı.
Belki 7-8'e netbook falan alabilirdin. Atla deve bir fark yok yani.
Ben laptop almadım mesela, klavyeli tablet aldım. Günlük kullanımda oyun vs olmadığından işimi görüyor.
Moralim acayip bozuk.sanko degmediŞu zamanda o normal fiyat
Öyle düşünmelisin
Acaba office programları ve zoom çalışıyor mu bu tür tabletlerdeBiraz abartmışsın gibime geldi bana da.
Ama piyasa o.
Geçen 3 bin TL indirim kuponum vardı laptop için, geçerli olan laptoplar 40 bin bandındaydı.
Belki 7-8'e netbook falan alabilirdin. Atla deve bir fark yok yani.
Ben laptop almadım mesela, klavyeli tablet aldım. Günlük kullanımda oyun vs olmadığından işimi görüyor.
Merhaba zorluyor derken aşırı kasılma donma sorunu varsa 500-600 liralık bir masrafla hızlandırabilirsinizFiyatları bilmiyorum da sadece bir şeyler izlemek içinse çok olmuş.
O paraya bilgisayar almam için aylık gelirimin de O civarda olması lazım, o zaman gözüme görünmez, geliriniz iyiyse takılmayın.
2013 model bilgisayarı kullanıyorum hala, zorluyor ama bi format götürür herhalde biraz daha.
PC, telefon deyince cihazlar ölene kadar kullanmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?