- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Bekarken böyle değildim.cocuktan sonra.boyle oldum.gelecek korkusu sanirimLaptoplar ucuz değil ki zaten. Daha uygun fiyata alınırmiydi bilemem ama neden kadınlar kendisi için birsey aldığında vicdan azabı cekiyor? Çocuğumun geleceginden mi çaldım yazmışsınız ona istinaden söylüyorum. Çocukların keyfi var da ebeveynlerin olmasın mı ? Böyle şeyler düşünmeyin çocuk uyuyunca yapın kahvenizi ,izleyin filminizi :))
Bu 1.8 kg.cok hafif.novabookdiye geçiyor.defter gibi bisi:)Laptop agır değil mi ya?Tasıması flaan .AMa almıssınız artık güle güle kullanın.
Ben telefondan izliyorm vala:)Tablet bile almadım cocuk alısmasın diye:)
Ihtiyaç derken arkadaşların dediği gibi 2013 model elimde i5 asus var ama renkler silik izlerken keyif alamiyorum.su an yine asus aldım oled ekranlı.
Tablet aldım daha önce randımanlı çıkmadı.ya şarj soketi bozuluyor ya yavaşlıyor.tablet kısa süreli çözüm.ve bir tablet nereden baksan 2500 civarı.
Bilgisayar farklı bisi.artik dokunmatik bisi istemiyorum hayatımda.kalici iyi bisi olsun
Ozman güle güle kullanın.Alınmıs alınmıstır:)Bu 1.8 kg.cok hafif.novabookdiye geçiyor.defter gibi bisi:)
Evet ,çok büyük bir hata yapmışsın, o kadar parayı pcye bağlayarak, çocuğuna ve bütçene ihanet etmişsin!2017 den beri istiyorum bir laptop almayı.evde var ama 2013 model ve renkleri çok belli belirsiz
Gittim 13000 liraya i5 8 ram 2800 mhz oled ekran 500 gb bir laptop aldım.12 taksit.1000 küsur ödeyecek.nasil aldım bilmiyorum.zaten sosyal fobiyim bilgisayar ne kadar sağlıklı bilmiyorum.o an nutkum tutuldu
Eve geldim.soyle bir baktım.o paraya değmez dedim.cok da farklı bisi değil.youtube da ses görüntü senkronizasyon sorunu var.guncelleme gerekiyor muhtemelen.amacim neydi.bisiler yazmak.film izlemek.bluetv falan.devir internet cağı dedim aldım
Şu an pişmanım.12 ay boyunca 1000 kusur lira çok gercekten.moralim bozuk.ben yanlış mi yaptım.ote yandan cep telefonuyla film izleyemiyorum.tv de internet var ama onu da oğlum bana bırakmıyor.bilemedim ki.aslinda tv bana yeterdi.
Ne düşünüyorsunuz.yas 40 ve çocuğumun da geleceği olunca çok mu bencil davrandım acaba
Resmen laptopla ask yaşadım.nasil satın aldım bilmiyorum.Almadan önce yazsaydiniz ya buraya
Hayırlı uğurlu olsun. Madem sevdiniz aldiniz aman canımdan kıymetli mi aldım mutlu oldum sefam olsun deyin. Kumarda yemediniz sonuçta ihtiyacınızı giderdiniz.Resmen laptopla ask yaşadım.nasil satın aldım bilmiyorum.
2017 den beri istiyorum bir laptop almayı.evde var ama 2013 model ve renkleri çok belli belirsiz
Gittim 13000 liraya i5 8 ram 2800 mhz oled ekran 500 gb bir laptop aldım.12 taksit.1000 küsur ödeyecek.nasil aldım bilmiyorum.zaten sosyal fobiyim bilgisayar ne kadar sağlıklı bilmiyorum.o an nutkum tutuldu
Eve geldim.soyle bir baktım.o paraya değmez dedim.cok da farklı bisi değil.youtube da ses görüntü senkronizasyon sorunu var.guncelleme gerekiyor muhtemelen.amacim neydi.bisiler yazmak.film izlemek.bluetv falan.devir internet cağı dedim aldım
Şu an pişmanım.12 ay boyunca 1000 kusur lira çok gercekten.moralim bozuk.ben yanlış mi yaptım.ote yandan cep telefonuyla film izleyemiyorum.tv de internet var ama onu da oğlum bana bırakmıyor.bilemedim ki.aslinda tv bana yeterdi.
Ne düşünüyorsunuz.yas 40 ve çocuğumun da geleceği olunca çok mu bencil davrandım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?