• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13000 liraya bilgisayar alinir mi

Laptoplar ucuz değil ki zaten. Daha uygun fiyata alınırmiydi bilemem ama neden kadınlar kendisi için birsey aldığında vicdan azabı cekiyor? Çocuğumun geleceginden mi çaldım yazmışsınız ona istinaden söylüyorum. Çocukların keyfi var da ebeveynlerin olmasın mı ? Böyle şeyler düşünmeyin çocuk uyuyunca yapın kahvenizi ,izleyin filminizi :))

Bana biraz tuzlu geldi ama bu dönemde ne tuzlu değil ki. Moralinizi bozmayın, güzel günlerde kullanın.

Laptop agır değil mi ya?Tasıması flaan .AMa almıssınız artık güle güle kullanın.
Ben telefondan izliyorm vala:)Tablet bile almadım cocuk alısmasın diye:)

Laptoplar ucuz değil ki zaten. Daha uygun fiyata alınırmiydi bilemem ama neden kadınlar kendisi için birsey aldığında vicdan azabı cekiyor? Çocuğumun geleceginden mi çaldım yazmışsınız ona istinaden söylüyorum. Çocukların keyfi var da ebeveynlerin olmasın mı ? Böyle şeyler düşünmeyin çocuk uyuyunca yapın kahvenizi ,izleyin filminizi :))
Bekarken böyle değildim.cocuktan sonra.boyle oldum.gelecek korkusu sanirim

Ihtiyaç derken arkadaşların dediği gibi 2013 model elimde i5 asus var ama renkler silik izlerken keyif alamiyorum.su an yine asus aldım oled ekranlı.
Tablet aldım daha önce randımanlı çıkmadı.ya şarj soketi bozuluyor ya yavaşlıyor.tablet kısa süreli çözüm.ve bir tablet nereden baksan 2500 civarı.
Bilgisayar farklı bisi.artik dokunmatik bisi istemiyorum hayatımda.kalici iyi bisi olsun

Teknolojik anketten bahsediyoruz maksimum ömrü 6 sene yani. Kalıcı olmadığı gibi pahalı bir bilgisayar olduğu için malzemesi de pahalı olacak. Yedek parçaları falan. 6. Senede bilgisayar bozuldu diyelim garanti kapsamında da değil. Yani bunları düşünün çok fahiş tamir ücretleri çıkar bu böyledir.

2017 den beri istiyorum bir laptop almayı.evde var ama 2013 model ve renkleri çok belli belirsiz
Gittim 13000 liraya i5 8 ram 2800 mhz oled ekran 500 gb bir laptop aldım.12 taksit.1000 küsur ödeyecek.nasil aldım bilmiyorum.zaten sosyal fobiyim bilgisayar ne kadar sağlıklı bilmiyorum.o an nutkum tutuldu
Eve geldim.soyle bir baktım.o paraya değmez dedim.cok da farklı bisi değil.youtube da ses görüntü senkronizasyon sorunu var.guncelleme gerekiyor muhtemelen.amacim neydi.bisiler yazmak.film izlemek.bluetv falan.devir internet cağı dedim aldım
Şu an pişmanım.12 ay boyunca 1000 kusur lira çok gercekten.moralim bozuk.ben yanlış mi yaptım.ote yandan cep telefonuyla film izleyemiyorum.tv de internet var ama onu da oğlum bana bırakmıyor.bilemedim ki.aslinda tv bana yeterdi.
Ne düşünüyorsunuz.yas 40 ve çocuğumun da geleceği olunca çok mu bencil davrandım acaba
Evet ,çok büyük bir hata yapmışsın, o kadar parayı pcye bağlayarak, çocuğuna ve bütçene ihanet etmişsin!

Kendiniz için birşey yapmışsınız niyetiniz varmış anı beklemişsiniz ve o an gelmiş ki almışsınız. Artık alındı ve kendinizi suçlamayın, şuan bilgisayar evde başkasına lazım olsaydı ve alınsaydı bu suçlayıcı duyguyu yaşamayacaktınız. Sırf kendiniz için olduğu için vicdan yapıyorsunuz boşverin siz kıymetlisiniz ve kendiniz için yatırım yaptınız. Güle güle kullanın.

keşke i7 işlemcili alsaymışsınız, daha yüksek performans alırdınız. neyse geri kalan özellikleri iyi bilgisayarınızın. hayırlı olsun bu devirde her evde olması gerekiyor kesinlikle bir ihtiyaç. kendinizi layık değilmiş gibi nitelendirmeyin. zamanla kullandıkça zaten iyi ki almışım diyeceksiniz. özellikle oled ekranda film izlemek çok zevkli olur :KK45:

Aslında daha ucuz cihazlar da varmış ama beklentinizi ne kadar karşılar bilemiyorum.
İade edebiliyorsanız bilemedim belki iade etmeyi deneyebilirsiniz. Daha uyguna başka bir cihaz alabilirsiniz.

Keşke bir bilene sorsaydınız. Laptoplar farklı kullanım amaçları için üretiliyor. Kimisi iş için, kimisi çizim programları için, kimisi oyun oynamak için kimisi de sizin gibi sadece bir şeyler izlemek için. Direkt marka model adı vermeden yorum yapamıyorum. Ama yeni laptopta senkrasyon sorunu olmaması lazım. Güncellemeleri tam değil büyük olaslıkla. Gidip görüşün. Uzun yıllar kullanırsınız bozulmadan inşallah ama bir daha alırken anlayana sorun.

Normal şartlarda alınmaz ama maalesef Türkiye şartlarında ortanın bir tık üstü bilgisayarlar bu fiyata başlıyor. Yani biraz oyun oynayayım,işte kullanayım falan diyosan. Ekran kartının modeli,markası ne bilmiyorum ama i5 çokta yeni bir işlemci sayılmaz artık 8 gb ramde idare eder.
Eğer amacın sadece dizi izlemekse,oyun oynamak,yazılım,programlama gibi işler yapmayacaksan daha uyguna laptop bulabilirdin aslında.

2017 den beri istiyorum bir laptop almayı.evde var ama 2013 model ve renkleri çok belli belirsiz
Gittim 13000 liraya i5 8 ram 2800 mhz oled ekran 500 gb bir laptop aldım.12 taksit.1000 küsur ödeyecek.nasil aldım bilmiyorum.zaten sosyal fobiyim bilgisayar ne kadar sağlıklı bilmiyorum.o an nutkum tutuldu
Eve geldim.soyle bir baktım.o paraya değmez dedim.cok da farklı bisi değil.youtube da ses görüntü senkronizasyon sorunu var.guncelleme gerekiyor muhtemelen.amacim neydi.bisiler yazmak.film izlemek.bluetv falan.devir internet cağı dedim aldım
Şu an pişmanım.12 ay boyunca 1000 kusur lira çok gercekten.moralim bozuk.ben yanlış mi yaptım.ote yandan cep telefonuyla film izleyemiyorum.tv de internet var ama onu da oğlum bana bırakmıyor.bilemedim ki.aslinda tv bana yeterdi.
Ne düşünüyorsunuz.yas 40 ve çocuğumun da geleceği olunca çok mu bencil davrandım acaba

Çocuk da varsa kredi çekip onun aylık taksidini ödeyerek düzgün 2. El bir oyun laptopu almanız daha mantıklı olabilirdi belki sıfır i5 yerine, ikinci el piyasası da hızlı döner çünkü oyun laptoplarının, fiyatlar sürekli arttığı için satarken değer kaybetmemiş olur.

Bunun dışında bütçenizi sarsmayacaksa savurgan bir alışveriş yapmamışsınız bana göre. Evden çalışmanız gerekir, çocuğunuzun evden ebaya filan girmesi gerekir, online özel ders alır vs laptop kolaylık her zaman.

Fiyatlar uçuk doğru
Lâkin siz gereksiz almışsınız o kadarını. Sonucta altı üstü gireceğiniz yerler belki
Yapacağınız şey belli. 😀

Bu arada size anlam veremiyorum cunku hem geçim derdinden bahsediyorsunuz
Hem de ayağınızı yorganınıza gore uzatmıyorsunuz.

Sabah konuya yazarken konu sahibinin kim oldugunu görmeden yorum yapmıştım sonra anaaaam ben şok.
Bizim pampık paraya kıyıp laptop almış heaaaa.
Neyse pişman olma almışsın artık.

Back