• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13000 liraya bilgisayar alinir mi

keşke i7 işlemcili alsaymışsınız, daha yüksek performans alırdınız. neyse geri kalan özellikleri iyi bilgisayarınızın. hayırlı olsun bu devirde her evde olması gerekiyor kesinlikle bir ihtiyaç. kendinizi layık değilmiş gibi nitelendirmeyin. zamanla kullandıkça zaten iyi ki almışım diyeceksiniz. özellikle oled ekranda film izlemek çok zevkli olur :KK45:
Amerihaalı oluncaaa tabi oled ekran filamlar fulamlar :D bizim sevindiğimiz pclere Amerika da bebeler bile sevinmiyor hdhdj Dram 😭

2. El leptabı 7.400 e aldık biz. Fiyatlar o bantlarda. 13/17 bin arası daha düşüğü yok ki. Ama sadece film izlemek için almazdım ben şahsen. Bize işle alakalı lazım oluyor sürekli. Ona rağmen 2. El aldık. Film için asla almazdım. Tabii ekonomik durumunuza da bağlı. Rahat ödeyebilecekseniz çokta gerilmeyin 🤷

Pamukpamuk44 Pamukpamuk44
Adile Naşit'in meşhur bir sözü var

'öküz alınır o paraylaaa :KK70:'

şaka bir yana iyi yapmışsınız, iyi ki almışsınız,
benim de ihtiyacım var pandemi başından beri, fiyatlar her gün yükseliyor, çocuk seneye okula başlayacak. yaş olmuş 40.
siga... alışkanlığım yok, ıvır zıvıra para vermem, ihtiyaç hissettiğimde alırım, ona rağmen lüks bir çanta takmış, takıp takıştıran bir insan değilim. ama şükür üst segment bir arabam var altımda.
telefonu iph..7 hafızası dolmuş, güncellemeler pert. başka marka model kullanamam elim gitmiyor resmen idare ediyorum. Ama bekledikçe fiyatlar uçuyor. Basit markalar almak istemiyorum sürekli tamire tadilata gidiyor.
Kullanım da çok önemli.
Sağlam ürün alıp uzun süre kullanmak daha mantıklı.

Beni de birisi iteklese, bütün ihtiyaçlarımı alsam bi anda. :KK51:

güle güle, gönül rahatlığıyla kullanın..

Akıllı tv aparatı alsaydınız; tv’niz akıllı olurdu herşeyi oradan izlerdiniz
Merhaba, mesajınızı gordugum iyi oldu. Tvyi LG monıtor olarak almıstım. Aparatlarla internete baglanabılıyor diye hesaplı oldugu ıcın secmiştim. O parcaları nereden bulabilirim tam olarak,tekno marketler oluyor, oralarda mı bulunur?

Benimde üniversite okurken Almanya'dan dayım Sony göndermişti. Onunla lisans y.lisans doktora bitirdim. Şuan hala çalışıyor oğlum 3 yaşında ilerde ona kalır hala taş gibi 🤭🤭 arada şarj kablosu bozuluyor o kadar 🧿🤭 2008 model benimki de 🤣
Bu arada benimde 2010 model laptobum hala işimi görüyor😂

2017 den beri istiyorum bir laptop almayı.evde var ama 2013 model ve renkleri çok belli belirsiz
Gittim 13000 liraya i5 8 ram 2800 mhz oled ekran 500 gb bir laptop aldım.12 taksit.1000 küsur ödeyecek.nasil aldım bilmiyorum.zaten sosyal fobiyim bilgisayar ne kadar sağlıklı bilmiyorum.o an nutkum tutuldu
Eve geldim.soyle bir baktım.o paraya değmez dedim.cok da farklı bisi değil.youtube da ses görüntü senkronizasyon sorunu var.guncelleme gerekiyor muhtemelen.amacim neydi.bisiler yazmak.film izlemek.bluetv falan.devir internet cağı dedim aldım
Şu an pişmanım.12 ay boyunca 1000 kusur lira çok gercekten.moralim bozuk.ben yanlış mi yaptım.ote yandan cep telefonuyla film izleyemiyorum.tv de internet var ama onu da oğlum bana bırakmıyor.bilemedim ki.aslinda tv bana yeterdi.
Ne düşünüyorsunuz.yas 40 ve çocuğumun da geleceği olunca çok mu bencil davrandım acaba
Sık sık gidip birşeyler almıyorsaniz. Bence arada yapılabilir.
Hayırlı uğurlu olsun ❤️♥️

Aylık 1000 lirayı oderken zorlanmıycaksan sorun yok
Herkes butcesıne gore alıyor suan krız var telefonum bozulucak dıye aklım gıdıyor ınan ıphone kullanıyorum suan yenısını alamam mesela:))almam daha doğrusu zorlar dıye butcemı

Merhaba, mesajınızı gordugum iyi oldu. Tvyi LG monıtor olarak almıstım. Aparatlarla internete baglanabılıyor diye hesaplı oldugu ıcın secmiştim. O parcaları nereden bulabilirim tam olarak,tekno marketler oluyor, oralarda mı bulunur?
Bizde xioami mi box var bunun stick diye minik bir modeli de çıkmış. El kadar bir şey zaten. USB girişiyle TV'ye bağlıyorsunuz YouTube, Netflix vs istediğiniz her uygulamayı indirip kullanabiliyorsunuz. Bilgisayar varsa bilgisayara bağlanıp bilgisayardaki her şeyi Tv'de açıyor. Çok mucizevi bir alet 😁

Eski laptopun ekranını film seyrederken beğenmeyip de yenisini almanız bana saçma geldi. Televizyon alsaydınız keşke.

Konu sahibinden bağımsız olarak bilgisayardan anlamayıp müzik dinlemek veya film seyretmek için bilgisayar alanlara veya değiştirenlere de ayar oluyorum. Elektronik atık oluşuyor boşuna. Bazılarının bütçesini de gereksiz zorluyor ki geneli ailesine aldırtıyor. Aile de sanıyor ki bilgisayarla çığır açacak. En fazla iki üç kere ofis programlarını kullanacak. Gerisi oyun veya medya açma.

10 küsur yıllık laptopum var. Ram'ini yükseltmeyi düşünüyorum. İleride harddiski değiştirebilirim ya da harici alırım. Uyduruk laptopumla photoshop bile açmaya çalışıyorum. Tabii ki kardeşlerim sunum hazırlamak için babamdan yeni notebook talep etti. Cihazlardan anlamayan babam da kabul etti. Kardeşim şimdi ne mi yapıyor? Youtube videoları seyrediyor. Gerekli miydi? Bence değil.

Elektronik ürünler çok pahalandı. Zaten 5 - 6 bin' in altındaki bilgisayarlar, gerçekten çok düşük performanslı. Aslında ddaha çok ne için kullanacağınıza bağlı.

Sadece face, internetde gezmek vb. şeyler yapıyorsanız, özellikler düşük tutulabilir.

Back