1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Sizin fatura kaç geliyor? Sıcak su faturası ayrı mı?

Ayy niye öyle olmuş yaa gerçekten çok fazla ben 4 oda bi banyo yakıyorum ve gece gündüz yanıyor 5 - 12 arası 50 - 55 derece 12 ve akşama kadar olan saatlerde 45 de yanıyor 330 geldi maksimum 600 ü gördük biz sizin dogalgaz da kaçak falan olmasın normal gelmedi bana 2 odası yanan biyer için

35 40 derecede ne kadar ısınabilirsin ki? istanbul bir de, güney ili falan değil. komşulara da sorman lazım. bana çok anormal geldi o rakam. tamam zam geldi de bu hakikaten çok fazla.
sayacında sorun olabilir.
kombide sorun olabilir.
bir yerde bir kaçak olabilir aksi halde imkanı yok.
gelen fatura sadece doğalgaza mı ait? emin misin başka masraf falan yok, değil mi? bayağı bildiğin doğalgaz şirketi tarafından kesilen fatura, doğru mu anladım?
hayır fatura adı altında rezidans başka masraf mı geçirdi diye düşündüm ondan soruyorum.

Belki faturaya binanın içinde yanan miktarda eklenmiştir

Bazı sitelerde öyle oluyor bazilarında bina gelir gideri diye ayırıyorlar sizin ki birlesik gelmiştir

1300 ne kadar garipse 86 da oyle..Yani ocak var yemek yapiliyor banyo var..kış günü 86 da çok acaip

Konu sahibi yorumları okuyunca sizinki Cidden çok fazla gelmiş ...

Şuan şoklardayım doğal gaz okadar ucuz mu yaa yorumları okuyunca içim ısındı burda bizim buraya neden doğal gaz gelmiyor yaa vallahi sinirden çatlıyorum

Merkezi sistemde doğalgaz dağıtım şirketi binaya tek bir fatura keser, yönetimin anlaştığı bir şirket ısı pay ölçerleri okuyarak daire başına yeni bir fatura keser.

Bilirkişi gibi konuşuyorum resmen

Bu arada bizde dogalgaz yok klimaya talim ve cok üsüyen biriyim gecem ay 670 geldi totom kadar eve bu ay bin bekliyor kocacim cünkû hem klima hem ısıtıcı aciyorum napim isıtsın çok biliyorsa

1300 ne kadar garipse 86 da oyle..Yani ocak var yemek yapiliyor banyo var..kış günü 86 da çok acaip
Apartmanın her yeri yalıtımlı. Dandik müteaahit yapımı değil. Dediklerinizi yapıyoruz zaten? Açarsak evde 2 yeri açıyoruz, bu ay 3 gün açtık. Şu an yanmıyor ev ve sıcak. Üstümde sadece nike polar olmayan sweati var altında sporcu sutyenden başka bir şey yok. Ayağımda da normal çorap ve panduf.

Sütyenle pandufun markası ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…