- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.684
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Sürtünmeyle ısınamıyor musunuz siz?Bu arada bizde dogalgaz yokklimaya talim ve cok üsüyen biriyim gecem ay 670 geldi totom kadar eve bu ay bin bekliyor kocacim cünkû hem klima hem ısıtıcı aciyorum napim isıtsın çok biliyorsa
Sweat diyince battaniye gibi polarlı olanlar anlaşılmasın diye marka dedim aşkolsun, yani ince sweatSütyenle pandufun markası ne?
Ya bu termostatı biz mi takıyoruz kim takıyo deniycemİşte merkezi sistem olayına yabancıyım. Onun hinliğini seneye çözecem inşallah
Ama kombide bizim bütün petekler açık, kombi 70 derecede termostat 22.5’ta 378 geldi işte geçen ay. Ben 500’ü görürüz demiştim. Üst komşuya da 345 gelmiş.
Isı pay ölçerin çalışma mantığı petek ısısından oda ısısını çıkarmaya dayanıyor. Petek sıcak oda soğuksa aradaki fark yüksek olduğundan fatura yükseliyor. Benim uzun araştırmalar sonucu anladığım buO yüzden sürekli evi belli ısıda tutmak daha mantıklı bence.
Sürekli aç kapa mı yapıyorsunuz acaba?Ben 35-40 arası yakıyorum. Genelde 35Maşallah .devlet acaba bizi mi kazıklıyor
Şaka bir yana şansın daim olsun tabi ki :) Ama elektrikler de uçmuş. Bize 2 aylık 586 lira geldi. Fatura itirazı yaptık bakacaklar sayaca. Gündüz 7-18 arası kullanım miktarımız çok yüksekmiş. Herkes okulunda, işinde. Galiba gündüz bizim elektrikli aletler parti yapıyor :)
Kv min evi termostatli. En kucuk oda da takili. Kombiden en yüksek ayar veriliyor ama termostat ta derece ayarliyosun 20 25 gibi. Genelde kapisinida kapali tutuyorlar. Oda sogudukca kombi calisiyorYa bu termostatı biz mi takıyoruz kim takıyo deniycem70 te diyosun ya yani 70 te çok sıcak yakmış olmuyo musun çok yuksek niye gelmiyo anlamıyorum
Kombinin yetkili servisi takıyor. Ben kombiyle birlikte almıştım.Ya bu termostatı biz mi takıyoruz kim takıyo deniycem70 te diyosun ya yani 70 te çok sıcak yakmış olmuyo musun çok yuksek niye gelmiyo anlamıyorum
140 metrekare bütün odaları yanan evime 500 küsür geldi benim. 45 derecede sabit yanıyor. Sizin konuyu görünce şikayet etmemeye karar verdim.Merabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlarOlmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ?ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım
Kocamin sürtüncek yerleri agiriyor galibaSürtünmeyle ısınamıyor musunuz siz?
Genelde senin kirpik diplerinin ağrıması gerekmez mi?Kocamin sürtüncek yerleri agiriyor galiba
Komşular yakıyordur muhtemelen.Apartmanın her yeri yalıtımlı. Dandik müteaahit yapımı değil. Dediklerinizi yapıyoruz zaten? Açarsak evde 2 yeri açıyoruz, bu ay 3 gün açtık. Şu an yanmıyor ev ve sıcak. Üstümde sadece nike polar olmayan sweati var altında sporcu sutyenden başka bir şey yok. Ayağımda da normal çorap ve panduf.
Alta da 180 geldi. Üstümüzde genelde evde kalan yok pek yakmıyorlar biz gibi onlara da 96 geldi. Bende pencerelerde bile sünger yalıtımı var. Ayrıca apartmanın müteahhidi babamdı, dolayısıyla her şeyi tam. Bizim apartmana gelen max fatura 275 bu yıl, bundan sonra da düşer iyice faturalar.Komşular yakıyordur muhtemelen.
Bizde tam tersi kocamın ağıriyorGenelde senin kirpik diplerinin ağrıması gerekmez mi?
Adamın iliğini miliğini ne varsa kurutmuşsunBizde tam tersi kocamın ağıriyorben ölüm döşeğinde yok demem zevkle ölürum
Benim evim full güneş alıyor ara kat yalıtım var ama yine de bu zamlarla 400 göreceğiz..Apartmanın her yeri yalıtımlı. Dandik müteaahit yapımı değil. Dediklerinizi yapıyoruz zaten? Açarsak evde 2 yeri açıyoruz, bu ay 3 gün açtık. Şu an yanmıyor ev ve sıcak. Üstümde sadece nike polar olmayan sweati var altında sporcu sutyenden başka bir şey yok. Ayağımda da normal çorap ve panduf.