- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.064
-
- Konu Sahibi bubendegilim
AlışsınBebeğin neden uyumadığı anlaşıldı
Soğuktan her hallll.
bence aç kapa yaptığınız için çok geliyor bizim evde oda termostatlı çıkarken oda sıcaklığını 20 de bırakıyoruz gelince 24 yapıyoruz kombide 40 ta sürekli evimizde 4+1 2 mutfak var sadece iki odasını yakmıyorum hiç kullanılmadığından kalan heryer açık ama 800 geliyor en soğuk havada (gerçi biz daha sıcak iklimdeyiz en soğuk dediğim -2 gördük gece)Merabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlarOlmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Apartmanda da herkes yaktığı için evin içi sıcacık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Kızımı kat kay giydirip, penguen gibi mi yürütsem acaba? Yazık günah gerçekten…
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ?ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Ay nolur birileri yazsın bize 1301 ₺ geldi diye de rahatlıyım jdjdjjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım
Kudiş senin ısıma derdin asla olmazİşte merkezi sistem olayına yabancıyım. Onun hinliğini seneye çözecem inşallah
Ama kombide bizim bütün petekler açık, kombi 70 derecede termostat 22.5’ta 378 geldi işte geçen ay. Ben 500’ü görürüz demiştim. Üst komşuya da 345 gelmiş.
Isı pay ölçerin çalışma mantığı petek ısısından oda ısısını çıkarmaya dayanıyor. Petek sıcak oda soğuksa aradaki fark yüksek olduğundan fatura yükseliyor. Benim uzun araştırmalar sonucu anladığım buO yüzden sürekli evi belli ısıda tutmak daha mantıklı bence.
Ez anacım ez. Biz faturalarla cebelleşirken dalganı da geç. Mutlu musun şimdi? :)
Evin cidden yalıtımı çok güzel ama sana
Yüksek yüksek tepelerde çok soğu oluyorbence aç kapa yaptığınız için çok geliyor bizim evde oda termostatlı çıkarken oda sıcaklığını 20 de bırakıyoruz gelince 24 yapıyoruz kombide 40 ta sürekli evimizde 4+1 2 mutfak var sadece iki odasını yakmıyorum hiç kullanılmadığından kalan heryer açık ama 800 geliyor en soğuk havada (gerçi biz daha sıcak iklimdeyiz en soğuk dediğim -2 gördük gece)
Sürtünme kuvvetiyle ısınıyoruz bizKudiş senin ısıma derdin asla olmaznedenini bilahare anlatırım hxhsjd
Bibibella daha iyi anlatır gerçi
Buz bunların kalbi kötüEz anacım ez. Biz faturalarla cebelleşirken dalganı da geç. Mutlu musun şimdi? :)
Ez anacım ez. Biz faturalarla cebelleşirken dalganı da geç. Mutlu musun şimdi? :)
Yok bizim değil. Ama bundan sonra kısıkta tutucam.Ev kendinizin ve kombiliyse termostat taktirin vede surekli ac kapa yapmayin.
Buz bunların kalbi kötügerçi benimde evim 200₺ yaksa bende böyle yazar hatta konu sahibini müstiflikle suçlardım Asgari ücretle geçinen nasıl geçiniyor derdim jxjdjjd Belki bu yüzden burnum moktan kurtulmuyor
ters bi şeye sebep olmak istemem ama bizim evimiz baya büyük iç anadoludayız. doğalgaz faturamı söylemeyim üzülürsün ama şunu söyleyim biz salon dahil her yeri her zaman aynı ayarda açarız. petekler ayarlı ve en düşük fatura bize gelir. çünkü her aynı ısı kaybı yok. açıp kapatmak ve evde bi yerleşen kapalı olması ısı kaybına neden oluyor diye düşünüyorum. komşumun evi buz gibi bizden yüksek ödüyor ve hiç ısınmıyorlar. çünkü peteklerle köşe kapmaca oynuyor bi o odayı kapatıyor bi bunu. bi düşürüyor bi yükseltiyor. her yeri aç diyorum ama daha çok gelir diye cesaret edemiyorMerabaynn .
Evet başlıkta da okuduğunuz gibi 1300₺ gelen bir faturadan bahsedeceğim. Hatta 3-5 sayfa yazabilirim.
İstanbulda epey yüksek bir binada oturuyoruz. Adına residance diyorlarOlmaz olsun cidden. Tutarken ay çok güzel, gökyüzüne ne güzel yakınız, geceleri perdeleri açar yıldızları seyrederiz diye tuttuk. Sonuç; hiç izleyemedik. Ama o kayan yıldızların nereye şeee yaptığı belli oldu hdjdjdj
1300₺ Şoku ile evde şu an kaloriferler kapalı ve ben askılı ile duruyorum. Öyle bir yangın geldi kiiii.
Hayır bir de anlamadığım 2 oda yakıyorum hatta gündüzleri yatak odasını kapatıyorum, sadece oturma odam açık oluyor.
Sabah kapatıp, akşam açtığım bir kalorifer nasıl olurda 1300₺ faturaya sebep olur. Üstelik 35-40 arasında falan yakıyorum.
Ya da kocamın hemen çıkılık yapıp, konuyu sexe bağlamasına mı sinir olsam ?ısınmak için taktiği belli hxhdjd
Tüm evi yakanlara ne kadar geliyor diye düşünüyorum sabahtan beri . Bir foruma girdim dona.. diye başlayan
İnanılmaz pinti insanların birleştiği, hohlayarak ısınan tipler var. Öyle tipler bana yazmasın hxhsjd survivor hayatı yaşamak istemiyorum. Ama hadi bir birimize alev, ateş atalım
Bişi olmaz erkeklereYa sen beni gör bu ay eve girenin 3 katı ödeme yapmışız
Eşim eridi gitti yazık
Elektrik nasıl 100 gelır yaa varsa bı tavsiyeniz alabilirim benım 220 gelmıs deAynen kuş yokgelen kuşta mıçmaya geliyor
Balkona çiçek aldım , çiçek açmadıöyle bir yer.
Elektrik 100 gelmiş, su 80onlar normal ama bu anormal
Doğru diyorsun yakıcem ulen tüm evi
Ablam terasli evde oturuyo 1000geldi normal yani bacimMerabaynn .
Kisikta olsa yansin, ac kapa daha cok yakiyor.Yok bizim değil. Ama bundan sonra kısıkta tutucam.
Bişi olmaz erkeklere
O kadar üzülme djjdjd yine eşime aşkımı belli ettiğim bir konu
Şöyle ki bebek yapınElektrik nasıl 100 gelır yaa varsa bı tavsiyeniz alabilirim benım 220 gelmıs de
Şaka bir yana şansın daim olsun tabi ki :) Ama elektrikler de uçmuş. Bize 2 aylık 586 lira geldi. Fatura itirazı yaptık bakacaklar sayaca. Gündüz 7-18 arası kullanım miktarımız çok yüksekmiş. Herkes okulunda, işinde. Galiba gündüz bizim elektrikli aletler parti yapıyor :)Yok kuşum ezmek değil de şanslı gruptanım diyeyim
Elektrik bile 115 gelmiş ama çalışıyoruz 2 kişi sadece akşamları bir de hafta sonları evdeyiz.
Kullanım bedeli 65 lira geri kalanı vergi