- 3 Ekim 2007
- 14.284
- 34.788
- 39
-
- Konu Sahibi bubendegilim
İzmirde yoğuşmalı gerek yok diyorlardı ama artık hepsi yoğuşmalıymıs galiba size iyi geliyor fiyatlarda 3 petek bi kombi çok geldi bize evde ufak olunca amerikan mutfak tabi şimdi 20 olmuş olabilircanım bence çok iyi fiyat vermişler yoğuşmalı mı ? mutlaka yoğuşmalı olsun
4 sene önce apartman görevlisinin evine kombi aldık 9 bin ödendi 1+1 ev tesisat hazır sadece kombi parası
Ocağın ilk haftasında gelen faturalarımız zamsızmış. Onlar bile ömrümde ödediğim en yüksek rakamlardı. Haftaya yeni faturalar gelir korku içinde bekliyorum. Covid olduk bir de sürekli her şeyi yıkıyorum, çamaşır makinesi durmadan çalışıyor. Allah bilir ne gelecek fatura
Ucuzmuş bence, yanlış hatırlamıyorsam ablamlar taa kaç sene önce 7 bin lira vermişlerdi. Bir de su dogalgaz isini en sonunda yaptıracaksınız her türlü, fiyatlar daha da yükselmeden aradan çıkartmak en iyisi.Ev bizim değiştirmeyizde doğalgazı ciddi ciddi düsünüyoruz o kadar doğalgaz yaksak mahalle ısınırdıbu sene yaptıralım dedik minicik eve 11 bin istediler ki duvarlardan gecen borular bile var petek ve kombi fiyatı pehh
Aynen ama bizim icinde tesisat var 0 iş değil 0 dan yaptıranda ortalama o fiyat niyr bizimki daha az değil diye düsünuyorum ve mütahhite çok iyi saydıroyorum bu duvardan çikan borular sana .... Diye hiç bir işe yaramiyorUcuzmuş bence, yanlış hatırlamıyorsam ablamlar taa kaç sene önce 7 bin lira vermişlerdi. Bir de su dogalgaz isini en sonunda yaptıracaksınız her türlü, fiyatlar daha da yükselmeden aradan çıkartmak en iyisi.
Boru kargola kendisine gdgzggsAynen ama bizim icinde tesisat var 0 iş değil 0 dan yaptıranda ortalama o fiyat niyr bizimki daha az değil diye düsünuyorum ve mütahhite çok iyi saydıroyorum bu duvardan çikan borular sana .... Diye hiç bir işe yaramiyor
Valla bizden sonra her yeni binaya yapıldı doğalgaz herseyiBoru kargola kendisine gdgzggs
2000 lira elektrik faturasi mi geldi? Kac m2 eve?Valla bizden sonra her yeni binaya yapıldı doğalgaz herseyieşimede kızıyorum arsa sizinmiş niyr demiyorsunuz bi tek bize yapın en azindan iç tesisatı komple diye valla 10 senedir oturuyoruz yaptıramadik klimayla idare ettik ettik de 2 bin gelince böyle olduk
Merhaba. Size söz verdiğim için paylasmaya geldım. 1 hafta oldu elektrik faturası geleli. Gecen ay 220 gelen bu ay 235 geldı. İki katı bekliyorduk 400 500 şok oldukRica ederim
Tabi ki tv de . En çok o çekiyor zaten .
İnterneti de evde kimse olmayacaksa evden çıkarken çekebilirsiniz .
Ben ocağı bile çekiyorum .
Faturada olumlu değişim olunca beni etiketleyip paylaşırsanız etki oluyor mu ben de emin olurum
Banlıyken gelmiorum. Canım çekiyor çünkü jdjdjdjgörümceleri koruma derneği başkanı yine banlı
okuyor musun kız yorumları uzaktan
Su sayaci arizali.olmasinMerhaba. Size söz verdiğim için paylasmaya geldım. 1 hafta oldu elektrik faturası geleli. Gecen ay 220 gelen bu ay 235 geldı. İki katı bekliyorduk 400 500 şok olduköncelıkle TV fişi cekmemi önermıştiniz 5 - 6 gün uyguladım bunu sonra TV de sorun oluşturabileceğini soyledıler ben de yapmadım bıdaha emın de olamadım acıkcası zarar vermek ıstemedım. zaten TV ile pek aram yok açmam. Şarj aletinı prizde bırakmadım ve ilim bıtınce cekmeye dıkkat ettım. Fırın cok kullanırdım bu 1 aylık surecte belkı 1 defa açmısımdır dikkat ettim. Ocakta hep çayı her bardakta tekrar tekrar ısıtırdım unuturdum bu sefer ona da dıkkat ettım. (çaycı kettle coktan kaldırmıstım zaten ) Odadan odaya geçerken ışığı hep açık bıraktıgımı farkettım ve buna dıkkat ettım gercekten uzucu bi durum ya boşa yanıyormuş hep :/ ama en cok şaşırdığım 99 tl gelen su faturası 30 tl geldı sanırım el bile yıkamamışızdhdjdjfn duş haricinde suya hep dıkkat ederdim aslında ama bu ay neden bu kadar az geldı anlamadım
45 bindoğalgaz ; 800₺
Elektrik ; 500.
Eşimin iş yerine elektrik 45.000 geldi. En fazla 12.000 geliyordu. Bu şekilde de yine dengemiz şaştı. Mekanı her gün hemen hemen full çok şükür. Ama böyle devam ederse fatura bile ödeyemeyeceğizüstüne bir de 5 kişi işten çıkartmak zorunda kaldı ve çok üzgünüz. İşten çıkarttıkları çocuklar her gün arıyorlar. Abi lütfen bizi geri al asgari ücret bile vermesen olur diyorlar.
Bunun günahı boyunlarına olsun inşallah.