1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Biz elektrikle ısıniyoruz canim evde kücük ama o kadar soğuk olduki yatak odasında da ısıtıci kullandim eşim birilerine baktırdi aradı sordu bi sorun yok belli bir kilowattan sonra katlama olayları sağolsun
Ev değiştirsen fiyatlar da uçuk artık. Ne yapacak, nasıl geçinecek bu millet bilmiyorum 😔

Ev değiştirsen fiyatlar da uçuk artık. Ne yapacak, nasıl geçinecek bu millet bilmiyorum 😔
Ev bizim değiştirmeyizde doğalgazı ciddi ciddi düsünüyoruz o kadar doğalgaz yaksak mahalle ısınırdı 🥴 bu sene yaptıralım dedik minicik eve 11 bin istediler ki duvarlardan gecen borular bile var petek ve kombi fiyatı pehh

dün elektrik faturamız geldi 400 tl 7 kwh kullanmışız

10 gündür çocuk okula gitmiyor 1 haftadır yollar kapalı eşim eve gelemiyor haliyle çamaşır makinası çalışmadı
fırın bu ay 2 kere çalıştı
2 günde bir elektrik süpürgesi çalışıyor
2 günde bir bulaşık makinası
odalarda asla boşa elektrik tüketimi olmaz zaten pilli ledlerimiz var akşam genelde onları kullanıyoruz loş ortam sevdiğimizden mum falan
televizyon nadiren açılır
bilgisayar ve telefonların bataryası doldurulur hergün 2 kere

birde kombi çalışıyor işte
buzdolabımız xxl hani belki o bır tık fazla çekiyor desek

küfür gibi fatura

ne yapalım çakmak taşıyla mı aydınlanalım oturup taşlarımı sürtelim birbirine ? kendi enerjimizden mi elektrik üretelim ne istiyorsunuz bizden imdat ya

valla şaşkınız faturalar o kadar yüklü ki sadece onlara çalışıyoruz.çocuk okutmaya kuruş kalmıyor neredeyse :KK12:
şu yorumuna beğenmedim atan olmuş :KK70: sanırım yüksek fatura ödemekten o kadar memnun ki yazdığından rahatsız olmuş :KK70:

10 gündür çocuk okula gitmiyor 1 haftadır yollar kapalı eşim eve gelemiyor haliyle çamaşır makinası çalışmadı
odalarda asla boşa elektrik tüketimi olmaz zaten pilli ledlerimiz var akşam genelde onları kullanıyoruz loş ortam sevdiğimizden mum falan

buzdolabımız ektsra xxl hani belki o bır tık fazla çekiyor desek

küfür gibi fatura

ne yapalım çakmak taşıyla mı aydınlanalım oturup taşlarımı sürtelim birbirine ? kendi enerjimizden mi elektrik üretelim ne istiyorsunuz bizden imdat ya
Hadi siz evdesiniz 6 gün çalışan akşamdan akşama evde olan komşuma 950 geldi 🤦🏼‍♀️ en alttaki komşum soba yaktı bu ay 500 geldi

Hadi siz evdesiniz 6 gün çalışan akşamdan akşama evde olan komşuma 950 geldi 🤦🏼‍♀️ en alttaki komşum soba yaktı bu ay 500 geldi
korkunnççç rakamlara bak inanılır gibi değil
biz size şaka yaptık demelerini istiyorum gerçekten bunu bekliyorum şaka olmalı

daha doğalgaz gelmedi kayınvalidemin gelmiş erhan 1 haftadır kardan eve gelemiyor iş yeri annesine yakın orada kaldı
1000 tl doğalgaz gelmiş 38 de yakmışlar maksat ılık olsun petek , ev yalıtımlı ısınma sorunları asla yok düşün .... biz daha tepedeyiz alt üst düzgün yakmıyor 50 den aşagı kombi düşmedi o zaman bize 2000 gelir tahminimde

kayınvalideme doğalgaz kışın 350 gelirdi düşün ... bana 500 falan gelirdi bakalım olmazsa evin ortasına tandır falan kurucaz :KK70:

buzdolabımız xxl hani belki o bır tık fazla çekiyor desek

küfür gibi fatura

Evimizde normal aile standartlarinin da altinda davraniyoruz . Virus nedeniyle Avm gezmiyoruz kapali ortamlardan uzaklastik sinema tiyatroda yok evimizde de rahat hareket edemeyeceksek... Sadece iyiki dedigim evlenirken beyazesyalarin hepsini A+++ almisim

korkunnççç rakamlara bak inanılır gibi değil
biz size şaka yaptık demelerini istiyorum gerçekten bunu bekliyorum şaka olmalı

daha doğalgaz gelmedi kayınvalidemin gelmiş erhan 1 haftadır kardan eve gelemiyor iş yeri annesine yakın orada kaldı
1000 tl doğalgaz gelmiş 38 de yakmışlar maksat ılık olsun petek , ev yalıtımlı ısınma sorunları asla yok düşün .... biz daha tepedeyiz alt üst düzgün yakmıyor 50 den aşagı kombi düşmedi o zaman bize 2000 gelir tahminimde

kayınvalideme doğalgaz kışın 350 gelirdi düşün ... bana 500 falan gelirdi bakalım olmazsa evin ortasına tandır falan kurucaz :KK70:
Fatura dusunmekle mi gececek en guzel yaslarimiz... zatrn savurgan bir aile degiliz simdi pintilige dogru surukleniyoruz.

Ev bizim değiştirmeyizde doğalgazı ciddi ciddi düsünüyoruz o kadar doğalgaz yaksak mahalle ısınırdı 🥴 bu sene yaptıralım dedik minicik eve 11 bin istediler ki duvarlardan gecen borular bile var petek ve kombi fiyatı pehh
İyi bir kombi 9-10 bin lira en az bibi. İyi fiyat vermişler size. Ama yaptıracaksan kombi markasına dikkat et mutlaka. Kombide ucuza kaçarsan faturalardan çıkar acısı.

Evimizde normal aile standartlarinin da altinda davraniyoruz . Virus nedeniyle Avm gezmiyoruz kapali ortamlardan uzaklastik sinema tiyatroda yok evimizde de rahat hareket edemeyeceksek... Sadece iyiki dedigim evlenirken beyazesyalarin hepsini A+++ almisim
bizimde A+++ ama 8 yıllık ya eşyalar yaşlandıkça daha fazla enerji harcıyorlar onun bile hesabını yapıyorum düşünebiliyor musunuz :KK43:
pandemiden beri 2 senedir hiç dışarı çıkmıyoruz sinema gezmek falan hak getire
misafirde kabul etmiyoruz ekstra giderimiz yok

minimum giderlerle gelen faturalar bunlar

eşim işi dolayısıyla araçla çok dolaşmak zorunda kalıyor aylık 5 bin yakıt giderimiz var maalesef :KK43: mecbur araç yoğun kullanıyor
doğalgaza 2 bin versek ,400 su telefon internet toplam, 400 elektrik olsa, 3 bin evin diğer giderleri et yağ deterjan erzak falan ... e okula giden çocuk var . harcamalara bakın ki daha biz kira vermiyoruz ev bizim

kendimi şuradan aşağı atasım geliyor bu ne ya bu ne :KK43:

ekstra ofis giderlerimizi yazmadım
ofisimiz var oranında elektrik su doğalgaz internet ve giderleri var:KK43: neredeyse bir ev gideri daha

Son düzenleme:
canım bence çok iyi fiyat vermişler yoğuşmalı mı ? mutlaka yoğuşmalı olsun
4 sene önce apartman görevlisinin evine kombi aldık 9 bin ödendi 1+1 ev tesisat hazır sadece kombi parası

elektrikdeki gibi kademeli sistem doğalgazda da geliyormuş :KK70: sınırı aşana 2 kat ceza keser gibi faturalara hazır olun,
soğuk tarafta yaşayanlar eskimo gibi yaşama hazırlansın...

10 gündür aralıksız kar yağıyor şey yapmayı düşünüyorum hani kuzey ışıklarını izlemek için bir yer vardı neresiydi o ? komple buzdan oteller var buzdan yatak buzdan herşey :KK70: uyku tulumunun içinde falan yatıyorlar hani ?

hah ondan yaparız :KK70:

ne şanslıyız onlar onca yol yapıyor masraf yapıyor gidiyor buzda yatıyor, biz evimize taşıyoruz kuzey ışığımız eksik olacak ama olsun youtubedan açarız onuda :KK70:

tövbe tövbe ya :KK70: delirecez az kaldı hepimiz çırılçıplak sokaklarda koşarız yakında

Son düzenleme:
X