- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.752
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Öyle mi olmak lazım acaba diyorum. Gerçekten bir süre sonra zaten istemeyecekHeh işte bundan bahsediyorum. Her çocuğun gelişimi elbet ki farklı 5 parmağın 5 i bir değil ama biraz da iş ebeveyn'de bitiyor. Çocuk en azından ufak tefek çiş kaka vs bunları demeye başlıyorsa o eğitim verilmeli diye düşünüyorum bilmiyorum belkide davulun sesi uzaktan hoş gelir hesabı ama bende çok uzatmama taraftarıyım. Ben elimden geleni yaparım gerisi yavruma kalmış elbet ki ama bir de bizim işyerinde ki hatun gibi çok rahat olanlarda var
Çocuk gayet konuşuyor herşeyi söylüyor herşeyi biliyor benden güzel çatır çatır konuşuyorama tuvalet kısmına gelince 1 kez denemiiş sonra olmamış diye bırakmış. Aman ne zaman isterse şimdi diyor. Benim söylemek istediğim bu aslında ilgi.
Primadan memnun musunuz ki? Ben sirf bilindik marka ve kaliteli diye 1.5 sene sizdirmasina ragmen inatla kullandim. Kakayi bile sizdiriyordu. 1.5sene sonunda illallah edip baska markaya gectim. Valla dunya varmis dedimBaksana a101 bezini prima yapıyormuş. Ona dönücem sanırımulan prima dan nerelere düştük cjjf
Onu ben biraz şakasına yazmıştımPrimadan memnun musunuz ki? Ben sirf bilindik marka ve kaliteli diye 1.5 sene sizdirmasina ragmen inatla kullandim. Kakayi bile sizdiriyordu. 1.5sene sonunda illallah edip baska markaya gectim. Valla dunya varmis dedim
Zamdan sebep diye düşündüm minimumda bile böyle geliyorsa. Ev bizim değil kombi eski belkide daha çok yakıyor. Bilemiyoruz ama fazla geldi :/Yatak odasını yakıp orayı 1 dereceye alsanız?
Burada bir üye konu açmıştı eşi sidikli bezleri kaloriferin üzerinde kurutup tekrar kullanıyormuşZeyno ikinci nickimmisin kıaz bol bol gülmüşsün
Maşallahbatmışız anam babam bezden mi kurtarsak bebeleri djjdjd eve sidikleyerekk gezsinler jdjdjdj
Eşim görmesin xjdjjdhdBurada bir üye konu açmıştı eşi sidikli bezleri kaloriferin üzerinde kurutup tekrar kullanıyormuş
Hasta edecek çocuğu cahil.Burada bir üye konu açmıştı eşi sidikli bezleri kaloriferin üzerinde kurutup tekrar kullanıyormuş
Prima cok ince bebek bir kere cis yapınca hemen sisiyor ve rahatsız ediyor 3 saatte bir degiştirilmesi gerek bebegı rahatsız etmemesi için ilk 5 ay Prima kullanıyorduk tabi bebenin dilinden anlamadığım için rahat ediyor sanmıstı .sonra hep sleppy külot bez kullandık. Onun fiyatıda cosmus. Gexen esim soka gitmiş bebeland diye bilinmez bi marka içinde 3o adet 39 tlydi normalde yapacagm sey degl ama stokldık 5 pket faln aldık. Ertesgi gun yine allım dedk onunda fiyatı 59 TL olmusBaksana a101 bezini prima yapıyormuş. Ona dönücem sanırımulan prima dan nerelere düştük cjjf
Burada bir üye konu açmıştı eşi sidikli bezleri kaloriferin üzerinde kurutup tekrar kullanıyormuş
Daha neler kuruyunca aynı işlevi görüyormuymuş bezBurada bir üye konu açmıştı eşi sidikli bezleri kaloriferin üzerinde kurutup tekrar kullanıyormuş
Yaa olabılır mı oyle bişeyy lutfen olmasınSu sayaci arizali.olmasinaklima ilk o geldi. Komsunun da oyle geldi suphelendi belediyeyi aradi gelip baktilar sayac arizaliymis aylara bakip ortalama fiyat cikardilar.
Evet kesınlıkle dıkkat etmeye calısınca aslında evet cok boşa gidiyormus dediğim cok şey oldu. Gecen ay kullanılan kw bilgilerine de baktığımda düşüş var evet. Tam olarak hangisine bakılıyor bılmıyorum ama tuketım bilgisinde hepsinde düşüş var. TV konusunu da arastırayım tekrar yazarımMerhaba
Unutmayıp gelip yazmanız çok hoş
Aslında dikkat edildiğinde gelen zam bertaraf edilebiliyormuş .
Geçen ayki kullanılan kw ne kadardı , bu ayki ne kadar ?
TV fişi çekmenin zararını hiç duymadım bilmiyorum . Onu kesin öğrenirseniz onu da yazarsanız iyi olur
Evet dogru 2 ay oncesıne gore zaten cok cok arttı ama daha da artacak dendıgı için tutustuk sanırımBunların hepsini ben de yaptım geçen ay 317 lira olan faturam bu ay 331 oldu ki iki ay önce bu fatura 150-180 aralığındaydı. Tasarruf yapmicam ben, vazgeçtim
Tv için kapatılabilen üçlü prizler kullanın. Çok işlevsel. Pıt aç, pıt kapat... Ben evin birçok yerinde kullanıyorum bunları.
Deneyin bakalim suyu kulalndiginizda sayac hareket ediyormu? insallah degildir ama 30 lirada cok dushk geldiYaa olabılır mı oyle bişeyy lutfen olmasınama evet bız de şüphelendık bi baktırmayı dusunuyoruz
Evet ya gercekten hıc acmasam yıne 30 gelırdı sankiDeneyin bakalim suyu kulalndiginizda sayac hareket ediyormu? insallah degildir ama 30 lirada cok dushk geldi
HahahahhaKonudan bağımsız bir şekilde, konu sahibinin gerçek hayatta hareketleri görünüşü falan Şahika’ya benziyor mu acaba çok merak ediyorum
Hahahahhadavranış ama görüntü benzemesin diye milyarlar döktüm
Bazen okumaya üşenip ya da saate ulaşamayıp 1 m3 kullanım yazıyorlar faturaya. Ona bi bakın önce.Yaa olabılır mı oyle bişeyy lutfen olmasınama evet bız de şüphelendık bi baktırmayı dusunuyoruz
Atayım mı foto beaaahGörüntüsünde ne kusur vardı ki mankenlik geçmişi bile var