1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Öyle mi olmak lazım acaba diyorum. Gerçekten bir süre sonra zaten istemeyecek annelik berbat zor hxhd

Baksana a101 bezini prima yapıyormuş. Ona dönücem sanırım ulan prima dan nerelere düştük cjjf
Primadan memnun musunuz ki? Ben sirf bilindik marka ve kaliteli diye 1.5 sene sizdirmasina ragmen inatla kullandim. Kakayi bile sizdiriyordu. 1.5sene sonunda illallah edip baska markaya gectim. Valla dunya varmis dedim

Primadan memnun musunuz ki? Ben sirf bilindik marka ve kaliteli diye 1.5 sene sizdirmasina ragmen inatla kullandim. Kakayi bile sizdiriyordu. 1.5sene sonunda illallah edip baska markaya gectim. Valla dunya varmis dedim
Onu ben biraz şakasına yazmıştım ilk 3 ay kullandım pure&soft o çok iyiydi. Ben şu an minnies kullanıyorum ve çok çok memnunum.

Baksana a101 bezini prima yapıyormuş. Ona dönücem sanırım ulan prima dan nerelere düştük cjjf
Prima cok ince bebek bir kere cis yapınca hemen sisiyor ve rahatsız ediyor 3 saatte bir degiştirilmesi gerek bebegı rahatsız etmemesi için ilk 5 ay Prima kullanıyorduk tabi bebenin dilinden anlamadığım için rahat ediyor sanmıstı .sonra hep sleppy külot bez kullandık. Onun fiyatıda cosmus. Gexen esim soka gitmiş bebeland diye bilinmez bi marka içinde 3o adet 39 tlydi normalde yapacagm sey degl ama stokldık 5 pket faln aldık. Ertesgi gun yine allım dedk onunda fiyatı 59 TL olmus sleppyden daha pahalıya geliyor tabi 30 lu.şimdş yine sleepye donduk.dol.p uygulmasknda falan bez satıcıları var ambalajlı onlardan ldık.bebegimn 22 aylık çişini kakasını soyluyor ama tam oturtuyorum korkuyor ben de zorlamıyorum

Burada bir üye konu açmıştı eşi sidikli bezleri kaloriferin üzerinde kurutup tekrar kullanıyormuş
Yazık onun yerine yıkanabilen tekrar kullanılan bezlerden alsınlar bari.musamba gibi oluyordu eskiden cocuklara kullanırlardı. Gexen ondan gordum alsammı dedm ama esim sacmalama hergun bezmı yıkaycan diyor,

Su sayaci arizali.olmasin aklima ilk o geldi. Komsunun da oyle geldi suphelendi belediyeyi aradi gelip baktilar sayac arizaliymis aylara bakip ortalama fiyat cikardilar.
Yaa olabılır mı oyle bişeyy lutfen olmasın ama evet bız de şüphelendık bi baktırmayı dusunuyoruz

Evet kesınlıkle dıkkat etmeye calısınca aslında evet cok boşa gidiyormus dediğim cok şey oldu. Gecen ay kullanılan kw bilgilerine de baktığımda düşüş var evet. Tam olarak hangisine bakılıyor bılmıyorum ama tuketım bilgisinde hepsinde düşüş var. TV konusunu da arastırayım tekrar yazarım

Evet dogru 2 ay oncesıne gore zaten cok cok arttı ama daha da artacak dendıgı için tutustuk sanırım yıne de tüketilen kw da dusus var ordan da anlayabiliriz.
Bilgisayarım o 3lü prizde onu dedıgınız gıbı aç kapa yapıyorum kullanıslı. TV için de alabilirim tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…