-
- Konu Sahibi bubendegilim
Bizimki de illaki iki kez çalışıyor bazen çalıştırmıyım diyorum ama bu sefer tezgahın üstü doluyor sanırım tabak çanaklar büyük ondanAy merak ettim çamaşır kurutma ütü günlük çalışabilir iki üç kıyafetle de olsa normal geldi bana ama bulaşık makinesi nasıl 2 defa çalışıyor ki gün içinde cidden merak ettim
Ya iki kişi için abartı geldi sayıca fazla olsalar okey olabilir. Zaten yatılı bakıcı var muhtemelen çalışıyorlardır. Sabah kahvaltı akşam yemeği, anca bir dolar gözümde iki dolu makine canlandıramadım.Bizimki de illaki iki kez çalışıyor bazen çalıştırmıyım diyorum ama bu sefer tezgahın üstü doluyor sanırım tabak çanaklar büyük ondan
İstanbul 2+1yok artık.hangi şehir orası.Ankara da mesela mümkün değil o fatura 2+1 evde bile
Yüz milyoncuk konuda açsan kimse bu kadar cevap yazmayacaktıBenim taşınma konumu bdv ye uygun bulmayıp ceza verenMune hanım,bu konu bdv lik mi peki?herkes kendine ne kadar fatura geldiğini yazıyor.Bu konu bdvlik ise benim nereye taşınmalıyım konum hayli hayli bdv lik.
Kader utansınSizin konunuza ne zaman yorum yapacak olsam ban yemiş oluyorsunuz
Bu ay herkesin derdi zamlar zaten ALLAH sonumuzu hayır etsin
Ne demek bu?Yüz milyoncuk konuda açsan kimse bu kadar cevap yazmayacaktıüzülme yani.
Onu engelle bunu engelle, sonunda basbasa kalicaz beybisi jdjdjSana süperiss varkonudan engelliom.
En güzeliOnu engelle bunu engelle, sonunda basbasa kalicaz beybisi jdjdj
DDogru diyosun, ne zaman gelsem yoksunEn güzeli2 kişi engelledim, sebeplerini de yazıp bildirdim
Banlanmamak için artıkın herkesi harcarım
Üzülüyor musunuz ben yokkene ? Kara kedi seniDDogru diyosun, ne zaman gelsem yoksun
Valla sensiz Kk boş, kk öksüz, kk çaresiz, neşesiz, her gün kahir her gün keder, oha amma döktürdümÜzülüyor musunuz ben yokkene ? Kara kedi seni
2 aylikmis fatura, bosa celallendifaturayı kontrol ettirdin miii görümcecim :))
konuda o kadar mesaj var ki kaçırdım
Öyle miii çözülmesine sevindim2 aylikmis fatura, bosa celallendi