1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Ben öyle duymuştum.yani 3 petekten az yakınca kombi sistemi ısıtmakla uğraşırken çok sarfiyat yapıyor diye . Bence bir sonrakine 3-4 petek yakıp deneme yapın . Tabi hepten uçar mı bilmem .
Ama aç kapa yapınca baya çok geliyor
Ben 10 gün şehir dışına gittim bu ay geçen aya göre çok daha fazla geldi . Metreküp olarak çok daha fazla harcamış

3+1 150 mt ev. Mantolama yok. Alt katım boş dükkan katı. Ve duvarları yok yani alenen açık otopark olarak düşün. Totomuz donuyordu zemine yalıtım yaptırdık. Ama duvarlar üflüyor resmen. 790 geldi 2 de bebe ev 20 21 ortalaması. Üstümde boş benim. Size niye o kadar gelmiş ki ya

İşte bu da şey gibi oldu “oh çok şükür bizden daha kötüleri de varmış”
yani bilemiycem beni rahatsız etmiyor böyle şeyler. Sonuçta burada hepimiz bir dert açarken rahatlatılmak isteniyor ve benim de başıma geldi gibisinden cümleler istiyoruz.
Beni tek mutlu eden Regen_ oldu

Bizim merkezi sistem kombili değil. Ama açtım diğer petekleri de bakalım kapatmıcam da. Artık nolacak görücez ay sonunda

yani bilemiycem beni rahatsız etmiyor böyle şeyler. Sonuçta burada hepimiz bir dert açarken rahatlatılmak isteniyor ve benim de başıma geldi gibisinden cümleler istiyoruz.
Beni tek mutlu eden Regen_ oldu
Bana bu ay elektrik 300 küsür geldi (Euro) ki herkes çok az gelmiş diyor. Allah sonumuzu hayır etsin ciddi bir kriz var her yerde .

Kaç metre küp ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…