- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi bubendegilim
Yok gayette deniz seviyesi yerdeyiz zaten apartmanda ariza olusmus o kaynakli ama mecbur ödeyeceksinz dediler faturayiİzmir in yüksek kesimleri mi, havanın sert olduğu bir bölge mi demek istedim
Elektrik nasıl 100 gelır yaa varsa bı tavsiyeniz alabilirim benım 220 gelmıs de
Benim 2+1 . Kırkta yanıyor. Tüm ev yanmıyor. 800 geldi. Bu arada bina eski ama ısı yalıtımı çok iyi.Kaç derece de yakiyorsunuz. Bizim 42 de yandı 3+1 evim. 460 geldi
Konyaaltinda bende hic gormemistim dosemealtindayim simdi - 2 leri besleri görüyoruz. Ben bursaliyimAa memleketim gece -2’yi gördü mümerkezde çok çok nadir oluyordu eksiler. Antalyalıyım ben de oranın ılık havasına alışınca -2’nin -20’lerden bir farkı olmuyor pek. İnsana o bile aşırı soğuk geliyor.
Ben şu an Doğubayazıt’ta çalışıyorum evet. İlçeye bağlı köy okuluna gidiyorum, o köy çok soğuk. İlçe merkezi o kadar değil. Dün çok kar yağdı, bugün baya soğuk, -9 falan şu an. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Aa memleketim gece -2’yi gördü mümerkezde çok çok nadir oluyordu eksiler. Antalyalıyım ben de oranın ılık havasına alışınca -2’nin -20’lerden bir farkı olmuyor pek. İnsana o bile aşırı soğuk geliyor.
Ben şu an Doğubayazıt’ta çalışıyorum evet. İlçeye bağlı köy okuluna gidiyorum, o köy çok soğuk. İlçe merkezi o kadar değil. Dün çok kar yağdı, bugün baya soğuk, -9 falan şu an. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Berbat zatenDemek oturduğunuz residance orta hallilerde ben residance de oturuyorum diyebilsin diye yapılanlardan, gerçek bir residance sakini doğalgaz faturası tutarını bilmez
Senin kira ne kadar onu söyle. Sakın çıkma çok pahalanir zor görürsün bida residenceBerbat zatenben güzel asla demedim. Bir kere her yer cam. Sakın ha sakın kimse böyle bir ev tutmasın
İfşa olurum hdjdjdSenin kira ne kadar onu söyle. Sakın çıkma çok pahalanir zor görürsün bida residence
Tesekkur ederim. Buna TV fişi de dahil mi acaba. Oyle bı onerı okudum ama bu sefer de TV sureklı tak cıkar yapmaktan bozulur mu acaba dedım.Kullanmadığınız tüm Fişleri prizden çekin
bonibon da yeee üstüne kahve de içç.o faturayı en son 3 yıl önce görmüşüzdür.Istanbulda gozde semtlerden birinde ki 90 m² evimde gece gunduz yakiyorum 45 te sabit ,2 odam bir salonum banyo mutfak her yer yaniyor.360 geldi azicik huzunlenmistim seni gorunce gecti ! Bonibonlari getiriyorum gel sarilalimm...
Gecen yil 250 falandi benim gostergem sanki bozuk ya ,allahtan ev cabuk isiniyo bu terslikte bir is varbonibon da yeee üstüne kahve de içç.o faturayı en son 3 yıl önce görmüşüzdür.
Amaan onun camlarını silmeye güç yetmez zatenBerbat zatenben güzel asla demedim. Bir kere her yer cam. Sakın ha sakın kimse böyle bir ev tutmasın
bozuksa da heççç çaktırma ölü taklidi yap aynen böyle devam.yoksa bizim gibi 1000 lere dayanan faturalar ödersin vallaGecen yil 250 falandi benim gostergem sanki bozuk ya ,allahtan ev cabuk isiniyo bu terslikte bir is var
Tesekkur ederim. Buna TV fişi de dahil mi acaba. Oyle bı onerı okudum ama bu sefer de TV sureklı tak cıkar yapmaktan bozulur mu acaba dedım.
Tabiki bilgilendıreyim sizi. Bilgisayar hep fişte bu arada. Onu da cekecegım. İnternet kablosu cekebılecegım bı yerde degıl prizi ama acma kapama dugmesınden kapatsam etkısı olur mu acaba. Onu da denerimRica ederim
Tabi ki tv de . En çok o çekiyor zaten .
İnterneti de evde kimse olmayacaksa evden çıkarken çekebilirsiniz .
Ben ocağı bile çekiyorum .
Faturada olumlu değişim olunca beni etiketleyip paylaşırsanız etki oluyor mu ben de emin olurum