1300 telaaa gelen doğalgaz faturam. İmdaaattt !!!

Kız Şahika, ben sitede oturuyorum dedim diye sosyete diyordun bana. Kendi residencelarda oturuyormuş. :KK11:
Gökdelenlerde oturup 1300'e mi çok diyorsun kız cimri?:deli:
Hxjshshhshs
Biz ııı şeyyy :S gök yüzüne bakarak sebişecektik… kısmet djjdjd

Bu sistemde kapatmak yok belli bir isida yakmak zorunlu diye biliyorum. Nasil kafaya gore kapatip aciliyor ki?
Bu tespit edilebilir bir şey ve suç cezasi var diye biliyorum muhtemelen başka kapatanlar da vardir ve faturalar adil dagilmiyordur. Bu yuzden olmasi gerekenden yuksek fatura geliyor olabilir. Buna yonetimin el atmasi lazim.
Evde kombi yok. Herkes istediği derecede açıyor ya da açmıyor. Yani bize böyle bir şey söylenmedi. Apartmanımda 3-4 ay olmayanlar var ve hiç açmıyorlar bile. Onlara gelmiyor mesela hiç fatura.

2600 gelirse kocam intihar eder. Aa iyi fikirmiş jdjdjd
Bizim ev 220metrekare, ormanlık bir yerde oturuyoruz ormanın nemi denizden gelen rüzgar filan hava 10dereceyse bizim burda 5 e düşüyor, evin duvardan çok penceresi var yerden tavana kadar, pencerelerden çok soğuk giriyor, arada kapı olmayan dubleks en üst kat, ben çok üşürüm evde çocuk da var gece gündüz kombi yüksek derecede çalışıyor tüm odaların petekleri açık, bu yıl en fazla 1100 fatura geldi
Kombiye bakım yaptırın, petekleri temizletin havalarını aldırın, tüm petekleri açın, kombiyi açıp kapatmayın hep aynı ayarda yansın, evde ısıtılmayan bir alan olursa tüm ısıyı oradan kaybedersiniz, kombi bunu dengelemek için çok enerji yakar bir işe de yaramaz, sürekli kombiyi açıp kapatmak enerji harcatır

Elektrik 100,su 80 mi?Ben 237 lira elektrik faturası ödedim,su kontörlü,aybaşında 200 liralık yükledim ay sonuna su bitiyor.Gaz lambası falan mı yakıyorsun kuzum😂?
Evde elektrik için hiç bir şey yok ki. Yani sadece kombi yanıyor ve yemek yapıyoruz. Onu harici tv bile açmıyorım artık. Ha yazın çok geliyor klimadan dolayı.

Sus sus şimdi ısı pay ölçerli merkezi sistem olan bi binaya geçecez, korkuyorum zaten 😂 kombinin dilinden anlıyordum bu meretten hiç anlamıyorum.

Ama mantıken merkezi sistemde daha az fatura gelmesi lazım. Sizin pay ölçer arıza vermiş olabilir mi?
Ya bu olayı bende hiç anlamadım, babamların ev yerden ısıtma ısı pay ölçer var, geçen ay üst kat hiç yanmadı arıza vardı, dünya para geldi, en yüksek faturayı bizimkiler ödüyor, itiraz ettiler bakalım nolcek

O zaman 1500 ler ödemeye devamke :KK53: kız soğuyan evi sürekli ısitmaya calişıyor makina nasıl gelmesin bizim klima interver hiç kapatmiyorum ve evi surekli havalandıriyorum 670 geldi elektrik gotmezse kapanmaz 🤣
Türküm , doğruyum hxjsjdjjd
Allahım ! Zekamı kullanamadım resmen. Du bu ay komple aççam evi :KK70:
Ama zalım gadınlar hele bi fatura yüksek gelsin hepinizi bulcam:KK70:

Arkadaşıma elektrik faturası geldi bu sabah , 2.800 TL
Bence sevinin 1300 doğalgaz faturasina
gecen gun babam faturalara cok zam geldigini soyledi ben de abartma dedim. bu sabah da bu yazdigini okudugumda beraber oturuyorduk babama soyledim. bana gelse sukrederim bu fatura dedi. aksam uzeri geldi fatura, bunun bir tik fazlasi. patlamali guldum nasil denk geldi :KK70: ama korkunc bi rakam ya yani yazin klima calisirken bile boyle gelmiyordu.

sana selami var bu arada😘✌🏻

X