13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

yolunmaya devam et ne diyelim, ayakları üstünde duran bi kadın bunu yapıyorsa...

Ah canım benim ya üzüldüm durumuna gerçekten... Rabbim yardımcın olsun. Çoğu kadın bir geliri olmadığı için çocuklarının rızkı için koca bozuntularina tahammül ediyor e çok şükür senin öyle bir derdin de yok boşuna boyun eğme o pisliğe

Tencere dibin kara seninki benden kara diyecegim kusura bakma. Ilgi, sevgi gostermese esim simdiye kadar 50 kere boşanmıştim. Bence kendinize eziyet etmeyin daha fazla.

bunun gibilerine bakacağımıza sokak hayvanları daha mantıklı bence adamın egosuna gelll.

İçimden. e geldi var ya kk toplanalım senin adamı bir güzel dövelim geldi içimden 150 kg Müş bilmem ne basit rezil herif öyle olsan ne olmasan ne doktorsun sen be daha ötesi var mı neyini bekliyorsun çocukluğunuzun sevgisizlikle geçtiği belli acilen psk gidin bende öyle meslek olacak neler yapmıştım şimdiye

Canım ben çok uzun yıllar önce üye oldum kkne.arkadaslarin sorunlarını hep okudum ama yazmadım.ama artık kendimle yüzleşmek bitti ve kendime sizin gözünüzle bakmak istedim

Dışarıdan bir göz her zaman iyidir. Sizin dallanıp budaklandırdığınız her şeyi tek noktada söyler. İnsanların bu yargısına kulak vermenizi dilerim.

Arkadaşlar hekimim ama mum dibine ışık vermiyormus malesef çoğu zaman aklıma gelse de konduramamistim ama eşim narsist kesinlikle eminim kesinlikle.ben de elinde oyun hamuru olmuşum.110 kilo devamlı diyettedir geçenlerde evde gordum silikon bacak dolgusuymus bacağına takacakmis guzel görünsun diye ama takmadi hiç ben gülünce.cok gururlu eleştiriye tahammül edemez,devamlı isyerinden arkadaşlarından hayallerinden bahseder.cok iyi hatiptir.cook ama çok bencildir,empati yapmaz.bir defa bile hata yaptım özür dilerim demez...say say bitmiyor ya.doktora yaparken ki issizdi o dönem 10 bin lira verdim ve iki kitabı basıldı.iktisatla alakalı kitaplar.memleketine gittik herkese dağıttı:)açıyorum da ya!kitaplardan birinin ön yüzünde anneme..diğerinde babama...diye ithaf var.ulan gerizekalı birine anne ve babama de diğerine de eşime ve çocuklarıma de..diğer kitabını da dedene sonra ebene atfedersin dedim.tinnn.simdi sorsanız niye böyle yaptınız diye 3 saat aralıksız yaptığı şeyin ne kadar doğru olduğunu anlatır.

en doğru kararı verdiniz emin olun. Bu insana ihtiyacınız yok . Ayrılalım dediğimizde bile size sizle ilgili birşey soylemeyip çocukları bahane eden hatta üstüne evde misafir gibi kalmayı teklif eden birinden bir şey olmaz artık. Zaten ilk mesajinizdaki size karşı hissettiklerini ifade etmesi çok korkunç ve acımasızcaymis bence . İnsan çok samimi olmadigi birine bile böyle can acitici sözler söylemez.O adam artık size karşı bir gram bile duygu besleniyor bu çok belli. Ve aynı zamanda çokda duygusuz bir insan ki sizin canınızı yakacagini bile bile bu sözleri sarf ediyor. Doktor hanım birakin yıllardır taşıdığınız yükü ... İnanın hayat mucizelerle dolu ve çok kısa.. Değerinizi bilen bir insanla karşılaşmanız dileğiyle ...

Son düzenleme:
:)

Egoist den öte narsist ve egoman resmen bu adam. Sizide yaninda isteme sebebi benim esim doktor evim var arabam var cocuklarim var gelirimiz iyi diye attigi havadan dolayi baska birsey degil

Süper olmus, aferin sana ;-) Yanlis anlama, bir yuvanin yikilmasini kimsa sevinmez ama böyle yasamayi hak etmiyorsun, cocuklarinda tabi.
Zor bir dönem bekliyor seni, sakin yilma ve pes etme. Muhtemelen yalvarmalar basliyacak, düzelirim sözleri verilecek....sonra senin vaz gecmedigni görünce sinirlenecek ve hakaretler edecek, belki iftira bile. Cocuklarli kullanip duygu sömürüsü yapabilir, tehtit vs vs. Bunlara hazirlikli ol ama korkma, he he de gec ve kendi "yeni hayatiniza" odaklan.
Ailenle aran nasil yazismiydin bilmiyorum ama anladigim kadari sen o evde kalmak istiyorsun, yani onun gitmesini bekliyeceksin?

Ya yemin ediyorum dün sinir basmıştı bana okuyunca çok sevindim geç olmuş ama olsun gerekeni yapmışsın o asalakta ne hali varsa görsün şimdi.

Ayyy sinirlerim bozuldu okurken. Kendine gel sen doktorsun! Kendi ayaklarinin üzerinde durabiliyorsun. Yapma etme ne diye cekiyorsun bu adami ?? Sana bir öneri vereyim Azicik gez toz. Cocuklarini al ve disara cik. Kendine bakim yap. Makyaj yap. Git büyük bir alisveris yap. Ama seni sarsmanin zamani gelmisde gecmis. Kendine gel. O Adama tekmeyi patlak. Parazit o sen doktorsun anlarsin beni. Senden yararlaniyor ama sana hicbir yarari yok. Gözünü seveyim toparlan Lütfen

Esiniz aslan burcu mu?

A
yy bakın bu kan beynime sıçrattı artık.İnsanı ruh hastası yapar bu adam ya çığlık atasım geldi

+1 meslek icabi cok fazla bosanma durumuyla karsilasiyorum. Aynen bu dedikleriniz sirayla gerceklesiyor.

Konu sahibi esin is ciddiye binince yalvaracak yakaracak lutfen bir daha ikna olma artik.

Senden ayrılacağım dedim aileme danışmam lazım dedi:)geldiğinde konuştuk ilk sözü şimdi yeni eş bulacağım yeni ev yeni çocuk yaşım 47 artık yoruldum diyor.saka gibi
Adam çocukmuş 47yasindao senin içindeki çocuğu öldürmus de sen onun içindeki çocuğu öldürememissin. Aileci resmen adam ailesine danışmadan bı iş yapamıyor aynı benim koca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…