- 25 Mayıs 2017
- 417
- 801
- 103
- 41
- Konu Sahibi drneslihans
-
Haklisin çok daha iyiyim keşke sizlerle daha önce paylaşsaydim.hepinize emek verip yazdığınız için cook teşekkür ederim.annem babamı tanımadan hatta sevmeden evlenmis.annemden hep sabır gordum,bu dünya geçici ahiret için acılara sabretmeyi öğrendim.tum yuku omuzlanmayi,evlatlari icin yasamayi gordum.bunlari da hayatima cok yanlis aksettirdim.evet belki de özgüveni eksik yetiştim.ogrenilmis çaresizlik gibi kabullendim.Konunu ilk açtığın günden beri takip ediyorum. İlk baştaki yorumların ile şimdiki yorumların arasında dağlar kadar fark var
Adamı hayatından çıkartmaya karar verdikten sonra yorumlarında bile hissediyorum kendine güvenin geldi bir güç geldi.
Yürü be hekim hanım uç uça bildiğin kadar. Herşey gönünce olsun.
Benim gibi enayiler çok malesef.banka kartını eşine verip üzerine kolu bacağı kırılan kadın doğum uzmanı arkadaşım var.cekiyoruz birbirimizi:)Kusura bakmayın size hakaret etmek degil amacım ama okuyup doktor olacak bir beyinsel gelişim şu yazdıklarınızı yapamaz. Sizin tabirinizle bu kadar enayi olamaz. Inandirici değilsiniz.
Ha yasadiklarim gercek diyorsaniz, Belli egitimseviyesindeki insanlar şu anlatilanlari yaşıyorsa bu ülke de yaşanan her türlü çirkinlik şimdi anlam kazaniyor.
Bu adama nasıl katlandınız.? Hayır eğitimsiz biri de değilsiniz ki kendi ayakları üstünde duran. Adam senden boşanacağına üzülmüyor bi daha eş düzen nasıl kurcam diye endişeleniyor kusura bakmayın ama ciğeri beş para etmez. Sizi onca yıl kullanmış, sömürmüş hiç sevgi göstermemiş kendinize acı çektirmekten mi hoşlanıyorsunuz. Hele o beyaz saç benzetmesiSenden ayrılacağım dedim aileme danışmam lazım dedi:)geldiğinde konuştuk ilk sözü şimdi yeni eş bulacağım yeni ev yeni çocuk yaşım 47 artık yoruldum diyor.saka gibi
Ben de...Gönder gitsin hocam
Adam çakal belli
Erkeklerden tiksiniyorum
Her ne kadar örnek almak istemesek de anne babamızın evliliği bizim aile yaşantımızı birebir etkiliyor.Haklisin çok daha iyiyim keşke sizlerle daha önce paylaşsaydim.hepinize emek verip yazdığınız için cook teşekkür ederim.annem babamı tanımadan hatta sevmeden evlenmis.annemden hep sabır gordum,bu dünya geçici ahiret için acılara sabretmeyi öğrendim.tum yuku omuzlanmayi,evlatlari icin yasamayi gordum.bunlari da hayatima cok yanlis aksettirdim.evet belki de özgüveni eksik yetiştim.ogrenilmis çaresizlik gibi kabullendim.
Benim gibi enayiler çok malesef.banka kartını eşine verip üzerine kolu bacağı kırılan kadın doğum uzmanı arkadaşım var.cekiyoruz birbirimizi:)
görüldüğü gibi herkes sabrı yanlış öğrenmiş.Haklisin çok daha iyiyim keşke sizlerle daha önce paylaşsaydim.hepinize emek verip yazdığınız için cook teşekkür ederim.annem babamı tanımadan hatta sevmeden evlenmis.annemden hep sabır gordum,bu dünya geçici ahiret için acılara sabretmeyi öğrendim.tum yuku omuzlanmayi,evlatlari icin yasamayi gordum.bunlari da hayatima cok yanlis aksettirdim.evet belki de özgüveni eksik yetiştim.ogrenilmis çaresizlik gibi kabullendim.
Af buyrun bise sorucam neden her konuyu din iman cehennemden bagliyor siz dininizi gerekliliklerini bilmiyormusunuz ?Teşekkür ederim ailemle aram çok çok iyi şükür.evimde kalacağım o da tıpış tıpış gidecek
Ozgecim yorumlarina bayiliyorum. Yaşın genc olmasina ragmen analizin ve yorumlarin cok yerinde.Af buyrun bise sorucam neden her konuyu din iman cehennemden bagliyor siz dininizi gerekliliklerini bilmiyormusunuz ?
Adam o kadar assagilik kompleksine sahipki size ustu kapali ders veriyor assagiliyor farkindamisiniz malumunuz tip arastirma camiasi bilim ve bazi mesleklerde inanc olayi uclardadir ya cok inanirlar ya hic inanmazlar gibi
Sizi birde dinini bilmez statusunden yargilama geregi duyuyor ay saci basi yolunasi keldir gerci niyeyse ole canlandi gozumde
Bu asamadan sonrasi zor maalesefki cok ciddi planli haraket eden kisilik bozuklugu olan bir adamin sizi ele gecirmesine izin vermissiniz sizinde cok saglikli olsugunuzu dusunmuyorum biraz magdur olmak biraz ezilmek ama buna ragmen cefakar fedakari oynamak gizli bir haz veriyor sanirim (destek alabiliyirsaniz alin bu surecte bunu size
Yuklenmek icin yazmadim sizde bir bosluk var ve bu boslugu kesfetmis ona oynayan bir adam var o bislugu kapatmak icin alin desteginizi yoksa zafere ulasim zor olur gibi)
simdi istedigi olmayinca cirkinlesecek cocuklardan vurmaya calisir ki kolay kolay babaya verilmez cocuklar o guclu sabrinizi bu evredede kullanin para pul olaylarinda magdur etme yolunu dener sagda solda hakkinizda konusur vs vs hicc takilmayin ayni evde yasam ev arkadasi olayini kabul etmeyin hatta suratina direk artik seni beslemek istemiyorum deyin gururluymusya o zaman gurur yapip coluguna cocuguna napcak bakarsiniz (zirnik verirse ne olayim)
Dusunun kendinize ait mutlu cocuklarinizla kaliteli yasam alaniniz sevdikleriniz olan bir dunyaniz olacak kimse karismayacak kimse
Sizi assagilamayacak zoraki tahammul ediyormus edasinda olmayacak rmeginizi somurmeyecrk kendinize daha cok zaman hobi vs ayirabileceksiniz cocuklarinizla geziler tatiller ve yaninizda bir camis yok
Zorlandiginizda bunlari hayal edin ve geri donmeyin cocuklar adi altinda yapacaginiz O hamle cocuklariniza iylikmi bir daha dusunun
Birde insallah onu besleyip buyutup okuturkrn kendiniz yerinizde sAymamissinizdir mesleki olarak yol almissinizdir diger turluysr cok uzulurum
Hakkinizda hayirli ve en guzeli olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?