13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

Konunu ilk açtığın günden beri takip ediyorum. İlk baştaki yorumların ile şimdiki yorumların arasında dağlar kadar fark var
Adamı hayatından çıkartmaya karar verdikten sonra yorumlarında bile hissediyorum kendine güvenin geldi bir güç geldi.
Yürü be hekim hanım uç uça bildiğin kadar. Herşey gönünce olsun.

Valla o iki örnekte n sonra o adam kapımda kopek olamaz! Hala neyin pesindesin biraz gururlu olup kendine bir hayat kur lütfen. İşin mesleğin var yazık ya kendine yazik

Kusura bakmayın size hakaret etmek degil amacım ama okuyup doktor olacak bir beyinsel gelişim şu yazdıklarınızı yapamaz. Sizin tabirinizle bu kadar enayi olamaz. Inandirici değilsiniz.

Ha yasadiklarim gercek diyorsaniz, Belli egitimseviyesindeki insanlar şu anlatilanlari yaşıyorsa bu ülke de yaşanan her türlü çirkinlik şimdi anlam kazaniyor.

Haklisin çok daha iyiyim keşke sizlerle daha önce paylaşsaydim.hepinize emek verip yazdığınız için cook teşekkür ederim.annem babamı tanımadan hatta sevmeden evlenmis.annemden hep sabır gordum,bu dünya geçici ahiret için acılara sabretmeyi öğrendim.tum yuku omuzlanmayi,evlatlari icin yasamayi gordum.bunlari da hayatima cok yanlis aksettirdim.evet belki de özgüveni eksik yetiştim.ogrenilmis çaresizlik gibi kabullendim.

Benim gibi enayiler çok malesef.banka kartını eşine verip üzerine kolu bacağı kırılan kadın doğum uzmanı arkadaşım var.cekiyoruz birbirimizi:)

Eşiniz hiç eş olamamış zaten belli . Alınanlar kimin üstüne bilmiyorum hepsini okuyamadım .

Eğer sizin uzerinize ise malları kaçırin. Çünkü sizi yemiş yiyeceği kadar ayrılırken saniyorum hersey ortak oluyo bu durumdan boşanmayi gündeme getirmeden sessizce halledin sonra üstüne bi güzel nafaka alın . Çatır Çatır yemenizi tafsiye ederim.

Sizin gibi bi eşim olsaydı kesin ayrilirdım mesleğim doktor olmasına dahi gerek kalmazdı. Ve severek bana değer verecek birini bulur evlenirdim. Ayrilip kafamı dinledikten sonra kesin hayatıma bana değer veren birini katardim.
musmutlu yaşardım.

Böyle vefasız terbiyesiz kişiyle değil aynı evi paylaşmak aynı havayı solumak istemezdim. .
Bide doktor olmuşsunuz biraz aklinizı kullanın enayi olmayın. (Başlıkta belirtiğiniz için yaziyorum).
Mutlu olmaya değer görmeye her kadının hakkı vardır bundan kendinizi mahrum etmeyin.

Senden ayrılacağım dedim aileme danışmam lazım dedi:)geldiğinde konuştuk ilk sözü şimdi yeni eş bulacağım yeni ev yeni çocuk yaşım 47 artık yoruldum diyor.saka gibi
Bu adama nasıl katlandınız.? Hayır eğitimsiz biri de değilsiniz ki kendi ayakları üstünde duran. Adam senden boşanacağına üzülmüyor bi daha eş düzen nasıl kurcam diye endişeleniyor kusura bakmayın ama ciğeri beş para etmez. Sizi onca yıl kullanmış, sömürmüş hiç sevgi göstermemiş kendinize acı çektirmekten mi hoşlanıyorsunuz. Hele o beyaz saç benzetmesi

yaniii kusura bakmayında, siz niye bu kadar tepenize çıkarttınız adamı,
benim eşimi de bir ara şişirdiler etrafındakiler, bana güya üstünlük taslamaya kalktı,
rahatsız oluyorsan çekme , sana zorla gelmedim, sen istedin evlenmeyi, ben tek başımada gayet iyi yaşıyorum dedim
ki ben asgari ücretle çalışan biriyim, olmasa da tenezzül etmem,
hemen kendini düzeltti, özürler diledi, eğer devam etseydi biterdi evliliğim, kendimi küçük düşürtemem hiç bir şekilde
bana saygısı yoksa, sevgisi hiç olmasın bir zahmet........

Her ne kadar örnek almak istemesek de anne babamızın evliliği bizim aile yaşantımızı birebir etkiliyor.

Okumuş,mesleği olan bir kadına yakışır şekilde davranmamışsınız/davranmıyorsunuz.
Bakın işi olmayan,eğitimi olmayan kadınlar bile artık böyle adamlara katlanmamanın yollarını arayıp buluyorken,siz bari yapmayın bunu kendinize.
Halihazırda herşeyi çekip çeviriyorsunuz,def edin şu amiyane olacak ama asalak adamı başınızdan. Evlatlarınızla yaşayın mutlu mesut.

Kusura bakmayın D drneslihans
bir şekilde kocanız ve evlenmeyi seçtiğiniz adam ama
Esiniz hayatımda en çirkin buldugum insan tipi.
İşine gelmeyince hemen dine imana bağlayan.
Zaten neresinden tutsan elinde kalıyor ama su son çabaları bile o kadar aşağılık ki.
Sizi resmen cehennemle tehdit edip yanında tutmaya çalışıyor hala.
Haysiyetsiz herif. Aşırı sinirlendim.

Çocuklarınız ve sizin için hakkınızda hayırlısı olsun.
Umarım anlaşmalı ve siz kırılmadan sonuca bağlanır.

Benim gibi enayiler çok malesef.banka kartını eşine verip üzerine kolu bacağı kırılan kadın doğum uzmanı arkadaşım var.cekiyoruz birbirimizi:)

Biz böyle büyütülüyoruz.Kendimiz için değil, ailemiz eşimiz, çocuklarımız için yaşamamız gerektiği kafamıza

çakılıyor.Anne denince aklımıza sadce fedakarlık geliyor.Bir sevgi, ilgi kırıntısı için sabırla herşeye katlanıp

bekliyoruz.Kendimizi sevmeyi, düşünmeyi bilmiyoruz.

Kendine etiket yapmış.Ağızıda laf yapıyor.Birkaç seneye kalmaz yamanacak birini bulur.

Daxi dediydi dersin.

görüldüğü gibi herkes sabrı yanlış öğrenmiş.
sevmediğin sevilmediğin bir ilişkiye mecbur değildiniz. boşanmak da helal.

bir müslüman aynı hataya 2. kez düşmez ama sen düşmüşsün.
evin geçimi, ev işleri, çocuk bakımı erkeğe ait ama hepsini sen yüklenmişsin.

erkek, karısına ve çocuklarına şefkatle, sevgiyle davranmakla mükellef ama yapmamış.

ve söyleyemediklerim var diyorsun.

sabır insanın zulüm ve haksızlık karşısında susması değildir. elinden geleni yaptığı halde veya kendi elinde olmayan meselelere isyan değil tahammül etmesidir.

herkes yaşadığı şekilde bir din ve anlayış oluşturmuş kafasında, haybeye yaşıyor.

Meslegin ekonomik ozgurlugun varmis, neden geri dondun?
Herkes hatasinin bedelini oduyor malesef...

Teşekkür ederim ailemle aram çok çok iyi şükür.evimde kalacağım o da tıpış tıpış gidecek
Af buyrun bise sorucam neden her konuyu din iman cehennemden bagliyor siz dininizi gerekliliklerini bilmiyormusunuz ?
Adam o kadar assagilik kompleksine sahipki size ustu kapali ders veriyor assagiliyor farkindamisiniz malumunuz tip arastirma camiasi bilim ve bazi mesleklerde inanc olayi uclardadir ya cok inanirlar ya hic inanmazlar gibi
Sizi birde dinini bilmez statusunden yargilama geregi duyuyor ay saci basi yolunasi keldir gerci niyeyse ole canlandi gozumde

Bu asamadan sonrasi zor maalesefki cok ciddi planli haraket eden kisilik bozuklugu olan bir adamin sizi ele gecirmesine izin vermissiniz sizinde cok saglikli olsugunuzu dusunmuyorum biraz magdur olmak biraz ezilmek ama buna ragmen cefakar fedakari oynamak gizli bir haz veriyor sanirim (destek alabiliyirsaniz alin bu surecte bunu size
Yuklenmek icin yazmadim sizde bir bosluk var ve bu boslugu kesfetmis ona oynayan bir adam var o bislugu kapatmak icin alin desteginizi yoksa zafere ulasim zor olur gibi)

simdi istedigi olmayinca cirkinlesecek cocuklardan vurmaya calisir ki kolay kolay babaya verilmez cocuklar o guclu sabrinizi bu evredede kullanin para pul olaylarinda magdur etme yolunu dener sagda solda hakkinizda konusur vs vs hicc takilmayin ayni evde yasam ev arkadasi olayini kabul etmeyin hatta suratina direk artik seni beslemek istemiyorum deyin gururluymusya o zaman gurur yapip coluguna cocuguna napcak bakarsiniz (zirnik verirse ne olayim)
Dusunun kendinize ait mutlu cocuklarinizla kaliteli yasam alaniniz sevdikleriniz olan bir dunyaniz olacak kimse karismayacak kimse
Sizi assagilamayacak zoraki tahammul ediyormus edasinda olmayacak emeginizi somurmeyecek kendinize daha cok zaman hobi vs ayirabileceksiniz cocuklarinizla geziler tatiller ve yaninizda bir camis yok
Zorlandiginizda bunlari hayal edin ve geri donmeyin cocuklar adi altinda yapacaginiz O hamle cocuklariniza iylikmi bir daha dusunun

Birde insallah onu besleyip buyutup okuturken kendiniz yerinizde sAymamissinizdir mesleki olarak yol almissinizdir diger turluyse cok uzulurum
Hakkinizda hayirli ve en guzeli olsun insallah

Son düzenleme:
Ozgecim yorumlarina bayiliyorum. Yaşın genc olmasina ragmen analizin ve yorumlarin cok yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…