13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

Ay kesinlikle kabul etmeyin. Baska dunya yok cile cekmeyemi geldiniz. Hasta eder bu adam insani. Odaları ayiricakmis bilmemne niye sizi bagliyo hala kendine. Belki karşınıza yeni biri cikicak hem seven hem sevdiginiz. Ona bisey olmuyo yazdiginiz kadariyla giden sizin omrunuzden. Aman cocuklarim diyip katlanmayin su adama ya akli sira bu evlilige bagliyo sizi. Hayatınızi ziyan etmeyin kisaca. Ev arkadasi olalim demis cok sinir oldum hala somurme pesinde adam!

Boşanırım
Maddi manevi tazminat davası açarım
Ben miyim kafadaki istenmeyen beyaz tel. Tamam söker atarım kendimi ama kalan siyahlarla birlikte.
Çıldırdınız mı yahu niye çekiyorsunuz?

Farklı dillerde konuşuyoruz artık uzatmanın tartışmanın anlamı yok dedim.yine çocuklar üzerinden yüklenmeye çalıştı onların yoksunluk karından sen sorumlusunun vs vs.ilk ayrılıkta da yapmıştı o zaman da cehennemde yanacaksın evladından ayırdığın için diyordu.ben de sen içini rahatlatacak bahaneler bulursun benim vicdanım rahat ben yapma dedikçe her defasında beni uçuruma yavaş yavaş ittin şimdi de neden atladin diyorsun bunların sorumlusu sensin ama sana kin ve dusmanlik beslemiyorum seni ve yaptıklarını Allah'a havale ediyorum dedim.senin gözün hep vitrindeydi sana özgürlük veriyorum hayatını yaşa dedim ve bitti

Adam hala ev arkadaşı olup sahip olduğunuz imkanları sömürmek istiyor

Konuyu okuduğumda cok üzülmüştüm size kizmistim o lafları ona yedirmediginiz icin ama şimdi yazdıklarınızı görünce rahatladım benim bile üstümden yük kalktı.
Umarim tekrar kafanizi bulandirmasina izin vermezsiniz herşey gönlünüzce olsun.

Hay maşallah adama bak
Dini imani o kadar biliyor kadının ve çocuklarının bütün geçimini erkeğin sağlaması gerektiğini sizin paranizda asla sözü olmayacağını niye bilmiyormuş

Adam hala sizin imkanlarınizi kullanmanin derdinde
Ev arkadaşı olmak hiç bir kadına yaramaz
Siz her hareketinize dikkat etmeye devam ederken o iyice özgür olacak üstelik bunu sen istedin diyecek

Evinde oturacak kira mira ugrasmayacak utusu yapilmaya devam edecek vs.
Yeteri kadar beslemissiniz bu asalagi kurtulun gitsin

Canım teşekkür ederim inan bana şimdiye kadar eziklik değildi yaptığım kendime aileme asla hakaret ettirmesini o da hiç etmedi zaten.diyorum ya uzun süren pasif mutsuzluk ama hep içimde yaşadım.guldum eğlendim gezdim hayatımı yaşadım ama o sevgi açlığı bir yerlerden kemirdi beni.hani çok sikici bir film çıkar baslamissindir bir kere arada uyuklarsin koparsin filmden ama bitmesini de beklersin ya..şimdi filmin sonunu görmeden ben değiştirdim kanalı.cunku sonunu biliyorum

Çok şanssız bir evlilik yapmışsınız haketmediğiniz bir hayata maruz kalmışsınız.Herkesin sınavı farklı oluyor.Eminim bakımlı güzel bir hanımefendisiniz ama bence yine de siz şöyle bir kuaföre gidin farklı bir tarz deneyin şöyle bir bakım yaptırın güzelce bir alışveriş yapın kabanınızdan çantanıza botunuza kadar yeni bir şeyler alın şöyle bir havanız değişsin.Onu umursamayın ve salının geçin önünden sen kimsin ki benden sevgi ilgi esirgiyorsun dercesine...

bu muhabbetin üstüne tutar aldatmaya da kalkar pek akılanacak bir insana benzemiyor mabadını sana dayamış resmen.senden ayrılmak istemez seni güçlü mutlu evlilik yapabilen biri olarak görmeyi kendine yediremez senin güzelliğin başarın ona batar.balık sudayken bir şey anlamaz sudan dışarı çıkınca suyun kıymetini anlar.şuan olmasa bile sizin evliliğiniz bitecek gibi duruyor belki bir süre çocukların size bağımlılığının azalacağı zaman devam eder ev arkadaşı gibi.sizin eksiğiniz yok.size sizi eksik hissettiren para ile tuttuğunuz kocanız var. ona böyle derseniz yine bir ay küser.zaten küsüp arayı soğutup nasıl sizden alttan almanızı bekliyorsa onu da anlamadım.

sen bunları yaparken hiçmi farketmedin cok verdiğini. esin iyi yada kötü olsun kimse haketmez bukadar ödün verilmeyi.

bundan sonraki hayatına bak .iki cocugun senin için hazine zatn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…