13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

Teşekkür ederim ailemle aram çok çok iyi şükür.evimde kalacağım o da tıpış tıpış gidecek

+1 meslek icabi cok fazla bosanma durumuyla karsilasiyorum. Aynen bu dedikleriniz sirayla gerceklesiyor.

Konu sahibi esin is ciddiye binince yalvaracak yakaracak lutfen bir daha ikna olma artik.
Çok gururlu yalvaracagini pek düşünmüyorum ama bende suçluluk duygusu oluşturmaya calsacak eminim

vayy böyle bir konunun başını sonunu okumak iyi geldi valla. sizi tebrik ederim geç olmuş ama olsun..
yalnız adama bakar mısınız para kaynağının gideceğini anlayınca nasıl da çocukları ve dini alet ediyor. vay çakal vaayyy aynı evde yaşayalım beni evden atma, beni besle diyor kısaca

Canım bunları çok önce denedim ama ben güçlü oldukça o daha da asimile etmeye calisti

Adam zor gelince nasıl da din diye saçmalamış bir de aileme danışmalıyım ne demek yahu zamanında doğru davransaydı şimdi böle olmazdınız para kaynağı gidecek ya ondan
lütfen geri adım atmayın parazit adamdan kurtulun

:) Ya inan kızlar bana daha çok kızmasın diye fazlasını anlayamıyorum bile
İnanki durumunuz hiç normal değil bu adamın kendine çeki düzen vermesi gerekiyor evliliğinize devam edebilmeniz için ,önceki mesajlarımda da yazmıştınız bi tarz ve davranış değişikliğine gidin siz onu görmemezlikten gelin belki etekleri tutuşu

Adam illa sizi sevsin diye 10 yıl uğraş ama sen kendini 1 gün sevme !!!sevsen böyle yapmazdın ağzım açık şuan

Aynen
Haklısın sagol

Güzel yorum ve dilekleriniz için teşekkür ederim

Canım bunları çok önce denedim ama ben güçlü oldukça o daha da asimile etmeye calisti

O zaman tek care bu adamdan kurtulmak, Sen cok güclü olmalisin, Inan bana bunu basaricaksin. Cocuklarini böyle bir insandan kurtar. Inan bana bende hep böyle kavgalarin arasinda büyüdüm. Bana sorsalardi Annemin ve Babamin bosanmasini isterdim böyle bir durumda büyümektense.

Bir an kendi ağzımdan eski eşimi anlatıyorum sandım konuyu okuyunca... Ben sadece 3 yıl taşıdım ve şans verdim.
Ama olmadı. Çocuk istedi çok kendini garantiye almak için onu da yapmadım... Şimdi sürünüyor...
Boşanın hiç gözünün yaşına bakmayın.13 yıl dile kolay.. 13 gün daha ziyan etmeyin ömrünüzden. Hiç birşey olmaz çocuklara. Mutlu anne = mutlu çocuklar demek...
Çocuklarını görsün ve çocuklarını her gördüğünde neyi kaybettiğini de görsün.
Kafasına da 150 kiloluk meteor düşsün... terbiyesiz, nankör, asalak...

Valla okuyunca şoke oldum.Neden şu her işi üstleniyorsunuz.Allah bile bizi çok iyi biliyor ve taşıyamayacağımız yükler için bir eş veriyor ama siz bütüün yükleri sırtlanmış devam etmeye çalışıyorsunuz.Bu kadar bencil bir insanla hayat devam edemez ki.Bu adam 2 çocukla aklını başına almamış,hedefi olmayan,kurslara giderek geliştiğini sanan saçma biri ,kendini yıpratma ve önüne onsuz hedefler koy.Allah yardımcın olsun senin ve çocuklarının.İnşallah toparlan ve hayata gülümse yalnız kendin ve çocukların için yaşa.Gereksizlere yer verme

Dr hanım kendinize gelin lütfen. Mutsuz anne mutsuz Çocuklar demektir. Siz elinde mesleği olan kimseye eyvallahı olmayan birisiniz bence.siz de böyle kan emici afedersiniz ama asalak adamlara prim verirseniz, hiç bir maddi manevi desteği olmayan kadınlar Ne yapsın?varsın kimse arkanızda olmasın. Siz zaten kendi ayakları üzerinde duran güçlü birisiniz ve gücünüzün farkına varın.ben evliyim, şimdilik bi problem yok ama evlilik hayatını sevmiyorum.maddi olarak bi gücüm olsaydı boşanırdım.lütfen kendiniz ve çocuklarınızın geleceği için mantıklı düşünüp karar verin. Allah yardımcınız olsun

Yorumumu geniş olarak 19. Sayfada yazmıştım. Boşanınca haber verin. Yanlış anlamayın ama herşey bitene kadar defalarca kaldırılabilir görünüyorsunuz buradan bakınca. Herşey bittiğinde mutlu sona ben de çok sevineceğim.

Pis insansı. Zoru görünce islamdan vurmaya çalışmış. Acaba kendisi ne kadar uymuş. Bir kere islamda kadının parasıyla geçinmek, kendi maaşını kendine yatırmak mı varmış. Dokunamaz bile. Hatta çocuklarını emzirdigin için talep edersen ücretini ödemek zorunda.

Islamda size böyle davranması da yok. "Sizin en hayirliniz kadınlarınıza karşı en hayırlı olaninizdir." Kendisi hangi konumda ortada.

Ayrıca islamda kadın da boşanma talep edebilir. Kendi uydurduğu şeylerle gözünüzü boyamasin.

Sizin bütün yazdıklarınızı okumaya cesaretim yok. Birazdan poliklinige başlayacağım ve saç baş yolmak istemiyorum ama her yaşadıklarınız beni kahrediyor. Ben tezime bile anne- babama ve eşime diye ithaf yazdım.

Son olarak madem bu kadar aşağılık komplexinde ve egosu en hassas noktası ondan öyle bir ayrılırdım ki ölecegi an bile unutamazdı. Bir daha değil uzun söylemlerle kafa ütülemek iki cümleyi bir araya getirebilecek öz güveni kalmazdı terliksi hayvanın. Bu arada terliksi hayvandan özür dilerim tek hücreli diye yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…