- 12 Ocak 2009
- 88
- 121
- 293
- Konu Sahibi drneslihans
-
Teşekkür ederim ailemle aram çok çok iyi şükür.evimde kalacağım o da tıpış tıpış gidecekSüper olmus, aferin sana ;-) Yanlis anlama, bir yuvanin yikilmasini kimsa sevinmez ama böyle yasamayi hak etmiyorsun, cocuklarinda tabi.
Zor bir dönem bekliyor seni, sakin yilma ve pes etme. Muhtemelen yalvarmalar basliyacak, düzelirim sözleri verilecek....sonra senin vaz gecmedigni görünce sinirlenecek ve hakaretler edecek, belki iftira bile. Cocuklarli kullanip duygu sömürüsü yapabilir, tehtit vs vs. Bunlara hazirlikli ol ama korkma, he he de gec ve kendi "yeni hayatiniza" odaklan.
Ailenle aran nasil yazismiydin bilmiyorum ama anladigim kadari sen o evde kalmak istiyorsun, yani onun gitmesini bekliyeceksin?
Çok gururlu yalvaracagini pek düşünmüyorum ama bende suçluluk duygusu oluşturmaya calsacak eminim+1 meslek icabi cok fazla bosanma durumuyla karsilasiyorum. Aynen bu dedikleriniz sirayla gerceklesiyor.
Konu sahibi esin is ciddiye binince yalvaracak yakaracak lutfen bir daha ikna olma artik.
Teşekkür ederim ailemle aram çok çok iyi şükür.evimde kalacağım o da tıpış tıpış gidecek
:) Ya inan kızlar bana daha çok kızmasın diye fazlasını anlayamıyorum bileA
yy bakın bu kan beynime sıçrattı artık.İnsanı ruh hastası yapar bu adam ya çığlık atasım geldi
:)) Tamam canım sagolHadi bakalim, insallah en yakin zamanda kurtulursun. Sana cok güc ve sabir diliyorum...Sakin vaz gecme ve yumsama, buraya yaz, biz seni silkeleyelim :))
Hayır akrep ben de kocEsiniz aslan burcu mu?
Canım bunları çok önce denedim ama ben güçlü oldukça o daha da asimile etmeye calistiAyyy sinirlerim bozuldu okurken. Kendine gel sen doktorsun! Kendi ayaklarinin üzerinde durabiliyorsun. Yapma etme ne diye cekiyorsun bu adami ?? Sana bir öneri vereyim Azicik gez toz. Cocuklarini al ve disara cik. Kendine bakim yap. Makyaj yap. Git büyük bir alisveris yap. Ama seni sarsmanin zamani gelmisde gecmis. Kendine gel. O Adama tekmeyi patlak. Parazit o sen doktorsun anlarsin beni. Senden yararlaniyor ama sana hicbir yarari yok. Gözünü seveyim toparlan Lütfen
İnanki durumunuz hiç normal değil bu adamın kendine çeki düzen vermesi gerekiyor evliliğinize devam edebilmeniz için ,önceki mesajlarımda da yazmıştınız bi tarz ve davranış değişikliğine gidin siz onu görmemezlikten gelin belki etekleri tutuşu:) Ya inan kızlar bana daha çok kızmasın diye fazlasını anlayamıyorum bile
Aynenvayy böyle bir konunun başını sonunu okumak iyi geldi valla. sizi tebrik ederim geç olmuş ama olsun..
yalnız adama bakar mısınız para kaynağının gideceğini anlayınca nasıl da çocukları ve dini alet ediyor. vay çakal vaayyyaynı evde yaşayalım beni evden atma, beni besle diyor kısaca
Haklısın sagolAyyy sinirlerim bozuldu okurken. Kendine gel sen doktorsun! Kendi ayaklarinin üzerinde durabiliyorsun. Yapma etme ne diye cekiyorsun bu adami ?? Sana bir öneri vereyim Azicik gez toz. Cocuklarini al ve disara cik. Kendine bakim yap. Makyaj yap. Git büyük bir alisveris yap. Ama seni sarsmanin zamani gelmisde gecmis. Kendine gel. O Adama tekmeyi patlak. Parazit o sen doktorsun anlarsin beni. Senden yararlaniyor ama sana hicbir yarari yok. Gözünü seveyim toparlan Lütfen
Güzel yorum ve dilekleriniz için teşekkür ederimen doğru kararı verdiniz emin olun. Bu insana ihtiyacınız yok . Ayrılalım dediğimizde bile size sizle ilgili birşey soylemeyip çocukları bahane eden hatta üstüne evde misafir gibi kalmayı teklif eden birinden bir şey olmaz artık. Zaten ilk mesajinizdaki size karşı hissettiklerini ifade etmesi çok korkunç ve acımasızcaymis bence . İnsan çok samimi olmadigi birine bile böyle can acitici sözler söylemez.O adam artık size karşı bir gram bile duygu besleniyor bu çok belli. Ve aynı zamanda çokda duygusuz bir insan ki sizin canınızı yakacagini bile bile bu sözleri sarf ediyor. Doktor hanım birakin yıllardır taşıdığınız yükü ... İnanın hayat mucizelerle dolu ve çok kısa.. Değerinizi bilen bir insanla karşılaşmanız dileğiyle ...
Canım bunları çok önce denedim ama ben güçlü oldukça o daha da asimile etmeye calisti
Sanmıyorum aslan burcu para için başkasını kullanmaz, aksine parasını hep başkaları için harcar.Esiniz aslan burcu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?