How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

13 yilim,fedakarliklarim koskoca bir hiçmiş.sadece kendini kandıran bir enayiymisim.

kusura bakmayın da baya enayilik sizin yaptığınız şans verip üstüne 2. çocuk bile bile lades yani..daha fazla yorum yapmıyım neyse

Birak bu adami beyini tutuyorsun birakinca nefes alacaksin zaten o sana muhtac sen ona degil kaldi ki arada sevgi saygigüven belkide sadakat bagi kalmamis hivbisi kalmamis sadece kendine eziyet bu

bu erkeklerde ki kıskançlık nedir arkadaş..eşinizin mesleği ne bilmiyorum ama sürekli dil kursu, sertifika almaya çalışması sizin karşınızda ezik hissetmesinden sanki..sizin fedakarlıklarınız çok fazla ve haketmeyen biri için yapmışsınız ancak altta yatan sebep sizin ondan üstün olmanız bence

Dr hanım öncelikle çok üzüldüm sizin adınıza ancak hayat devam ediyor ve hiçbirşy için geç değil siz sevgiye aç mışsınz belki ailenizde görmedniz bilemiyorum ama eşiniz sizi ssevmiyor bunu görün lütfen ve ondan da ailesinden uzak durun öncelikel akıllıca bir avukatla görüşün mallarınız varsa garantı altına alın acele karar vermeyin, öfkeyele hareket etmeyin,kendiniz için yenilikler yapın hayatınızda önce kenddinzi çok sevin,mutlaka psilolog destegi alın gerekirse taşının o mahalleden o ilden çoçuklarınızla ailenizle mutlu bir gelecek yaşayın kendinize güvenin sınırlarınzı çizin herkese karşı söylemesi kolay olsada yapması zor kendimden biliyorum malesef:( youtube da videolar var özgüvenle alakalı izleyin başaracagınıza yürekten inaniyorum rabbim yardımcınız olsun dularımdasınız inşallah..

Yoo, doktorları üstün gördüğümü belirten birşey yazmadım. Bakın yazılanı da anlamıyorsunuz, siz nasıl doktorsunuz?
Egitimli herhangi birinin boyle bir yazim sekli olamaz yazdim.Soru eklerini bile ayıramayan doktor mu olur? Eğitimli biri olsanız cümlelerinizden anlardık biraz da olsa.
Ne alaka ya!!!!! Burda konu meslekmi yoksa dertleşmekmi?? Laf sokunca mutlumu oluyorsunuz anlamiyorum yaa

Back