- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.806
- 133
- Konu Sahibi drneslihans
Herkese günaydın.dun konuştum sonra çocuklarımla oynadım,mis gibi uyudum simdi de iş yerindeyim.senden ayrılacağım dedim çocuklar için bu süreci travmasiz kavgasız anlasarak atlatalim der demez çocuklarımı alacağım bırakmam dedi.ben de bırakmam o zaman mahkeme kararı ve çocukların tercihlerine uyacagiz dedim.ama ayrılıyoruz diye düşman olmaya gerek yok bende kalırsa istediğin zaman görebilirsin belki böyle daha çok ilgilenir daha kaliteli vakit gecirirsin dedim.ama bu süre zarfında seninle aynı evi paylaşmak istemiyorum en kisa zamanda evden ayrıl dedim.senin dinen ayrılma hakkın yok dedi ki lütfen bu konuda yorum bile yapmayalım bu dinimize atılmış koca bir iftiradir böyle bir safsata asla yoktur.ayrica evden ayrılma konusunda bir fetvayı hocaya danismaliyim dedi ben seni evde istemiyorum dedim.keske hep böyle dinimizin gereklerini yapsaydın bu hale düşmezdik dedim.sustuk 10 dj TV'ye baktık bak dedi çocuklarımız çok mutlu bizim tartismalarimizdan bile haberleri yok dedi.ben de ama ben mutsuzum dedim ve artık yoruldum dedim.en kötü ihtimal odalarımızı ayıralım işten gelince merhabalasip herkes kendi düzenini yaşasın ben böyle bir evliliğe çocuklarım için ömrümün sonuna kadar katlanırim dedi.ben de zaten uzun zamandır böyle yaşıyoruz arkadaşım bana çocuklarla ilgili demagoji yapma çocuklarını düşünen baba zaten olayları bu safhaya getirmezdi cirkef bir kadına bile çocukları için katlanirdi dedim ben senden ne istedim ne yaptım sana dedim.
Ay kesinlikle kabul etmeyin. Baska dunya yok cile cekmeyemi geldiniz. Hasta eder bu adam insani. Odaları ayiricakmis bilmemne niye sizi bagliyo hala kendine. Belki karşınıza yeni biri cikicak hem seven hem sevdiginiz. Ona bisey olmuyo yazdiginiz kadariyla giden sizin omrunuzden. Aman cocuklarim diyip katlanmayin su adama ya akli sira bu evlilige bagliyo sizi. Hayatınızi ziyan etmeyin kisaca. Ev arkadasi olalim demis cok sinir oldum hala somurme pesinde adam!