13 yasindaki cocukla bas edemiyorum.

Sana ne yaptığından çok neden yaptığı önemli. Bunlar şaka değil ve kardeşin acil destek almalı . Allah düşmanıma vermesin vallahi eldivenle sevilmez.
Annen baban çok çekecek ondan. Şimdi bu oğlum oğlum demelerinin cezasını çekecekler.
Kısa vadede evden ayrılma şansın varsa ayrıl bence . Yurt veya öğrenci evi olabilir

Davranislari ve konuşmaları..... Çok vahim. Neyse birşey demiyeyim iki oğlum var başıma gelir vesselam.

Ahahahahahsa çok özür dilerim. Istemsizce güldüm. :) Para çalması dışındaki durumlar tipik erkek ergen hareketleri. Benim de 12 yaşında oğlum var o da yapıyor benzer şeyler kizkardesine . Benim de cizmelerime bozuk para , mandalina kabuğu, misket filan koyuyor. Sampuanima slime koymuş vb. Böyle salakça şakalar yapıyor kendince. Ama sizinki coşmuş. :)

Bence sizde aynı onun dilinde konuşun onun size yaptıkları sinir bozucu şeyleri sizde ona yapın onu sinir edici şakalar yapın bunaltın onu illallah etsin sonunda da çekin kenara yaa nasılmış anla diye yaptım dersiniz ama vazgeçmeyin. O da altta kalmayacaktır siz de karşılık verin bakalım nasılsa pes edecektir

Allah yardımcınız olsun terbiye edilmesi için biraz geç kalınmış bir çocuk ... Çocuk küçük yaşlarda öğrenmeli sınırları ve empatiyi... Artık uzman yardımı alması şart ama o anne baba ile bu da zor tabi.. Sizin yerinizde olsam kardeşimin bana yaptığı her şeyi annem ile babama yapardım ki anlasınlar sorunun ciddiyetini... Cüzdanlarını boşaltmakla başlayın bence !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…