- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.307
- 598
- Konu Sahibi Kahveseverrkedi
Doverdim diyen olmuş, yapmayın öyle şeyler, 2 sene sonra bir daha asla gücünüz yetmez, gün gelir devran döner, siz zararlı çıkarsınız :)
Aynılarını yapın diyenlere katılıyorum. Tecrübe ettim işe yarıyor.
Ergenlik çok korkunç bir şey gercekten :)
6. Sınıfta sınıfımıza bir çocuk geldi. Çokta dişliydim halbuki, çocuk sözde sürekli şaka yapıyor. Ama merdivenden itmeli falan. Yada sıradan oturduğum yeri kırmızıya boyuyor, sözde regli yeni öğrenmiş. Çantama bir seyler atıyor, allah bilir neler yaptığı bir şeyleri yedirmeye çalışıyor. Kiminde başarılı oluyor. Bazısında ciddi anlamda gücüm yettiğince dövüyorum.
Bir keresinde var gücümle tekmeledim bacak arasını çocuğun.
Neyse biraz öğretmenler engel biraz ben baş ediyorum, aileme söylesem babam iki seksen uzatır, salaklık işte acıyorum da. Bir sene böyle bitti.
Erkek bir kuzenim var yaz tatilinde anlatım buna.
E sen daha beterini yap dedi.
Ve öyle yaptım sonraki sene. Benim sıramı kırmızıya mı boyadı, teneffüste kitaplarının arasına ped koydum. Düşürdü orada burada.
Benimle sözlü alay mı etti? Bin beterini yaptım.
Çok sevdiği dinazorlu bir anahtarlığı vardı. Onu aldım vermedim.
Hoşlandığı kızla arasını bozdum.
Bilmem kaç kere topunu patlattım.
Aynı servisteydik, servise önce ben biniyordum. Servis şöförüne kaç kere o bugün okula gelmeyecek diyip aldırtmadım :)
Kantine onun Üstüne borç yapıp sınıfa çikolata ısmarladım.
Neyse, ben kazandım.
Bu arada ben gerçekten acıyordum. Engelli bir kardeşi vardı. Hayatı maddi olarak çok iyi ama ailesinden ilgi görmeyen bir çocuktu.
Böyle şeylerin altıdna yatan sebebi çözmek lazım.
Salt şımarıklık olmuyor genelde...
Aynılarını yapın diyenlere katılıyorum. Tecrübe ettim işe yarıyor.
Ergenlik çok korkunç bir şey gercekten :)
6. Sınıfta sınıfımıza bir çocuk geldi. Çokta dişliydim halbuki, çocuk sözde sürekli şaka yapıyor. Ama merdivenden itmeli falan. Yada sıradan oturduğum yeri kırmızıya boyuyor, sözde regli yeni öğrenmiş. Çantama bir seyler atıyor, allah bilir neler yaptığı bir şeyleri yedirmeye çalışıyor. Kiminde başarılı oluyor. Bazısında ciddi anlamda gücüm yettiğince dövüyorum.
Bir keresinde var gücümle tekmeledim bacak arasını çocuğun.
Neyse biraz öğretmenler engel biraz ben baş ediyorum, aileme söylesem babam iki seksen uzatır, salaklık işte acıyorum da. Bir sene böyle bitti.
Erkek bir kuzenim var yaz tatilinde anlatım buna.
E sen daha beterini yap dedi.
Ve öyle yaptım sonraki sene. Benim sıramı kırmızıya mı boyadı, teneffüste kitaplarının arasına ped koydum. Düşürdü orada burada.
Benimle sözlü alay mı etti? Bin beterini yaptım.
Çok sevdiği dinazorlu bir anahtarlığı vardı. Onu aldım vermedim.
Hoşlandığı kızla arasını bozdum.
Bilmem kaç kere topunu patlattım.
Aynı servisteydik, servise önce ben biniyordum. Servis şöförüne kaç kere o bugün okula gelmeyecek diyip aldırtmadım :)
Kantine onun Üstüne borç yapıp sınıfa çikolata ısmarladım.
Neyse, ben kazandım.
Bu arada ben gerçekten acıyordum. Engelli bir kardeşi vardı. Hayatı maddi olarak çok iyi ama ailesinden ilgi görmeyen bir çocuktu.
Böyle şeylerin altıdna yatan sebebi çözmek lazım.
Salt şımarıklık olmuyor genelde...