- 16 Mart 2018
- 6
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Kahveseverrkedi
-
Çocuğa sert yapmak gerek biraz. Eğer anne, hele ki baba da yumuşaksa oğlan çocukları coşuyor böyle. Siz kendi hakkınızı sert şekilde savunun. Yaptıkları yanına kalmasın. Ama asıl anne ve özellikle de babanıza iş düşüyor. Kardeşiniz de olsa çocuğu yetiştirecek olan onlar.
Eneem okurken ben bi hal oldumm, ama ne yalan söyliyim çoğuna güldüm :) Tam şebeklik zamanları bizim komşunun oğluda o yaşlarda gelmiş apartmanın duvarına işemiş ne kadar yukarı işeyebilirim diyeAllah yardımcın olsun valla ailen uyarıyormu onlar ilgilense biraz belki istediği biraz ilgidir. :)
Sen de onun parasını al 1 gün zor durumda kalsın mesela.Bu nasil bir his anlasın.Sonra güzel bir konuşma yaparak geri verirsin parasini.Benimle ugrasmaya devam edersen ben de sana bak daha neler yaparım de. Burnunu karıştırırken fotografini çek.Bunu gruba atmakla tehtit etKorkar uğrasmaz seninle
Hiç sınır çizilmemiş çocuğa anladığım. Ayrıca siz ablasısınız, size asla böyle davranmamalı, hiç hoş değil. Anne baba ıuyarmıyor mu bu durumlarda?
Ben ablasiyim. Bana boyle davrandiginda annem babam kiziyor ediyor ama yok cocugun kimseyi taktigi yok.
Zamaninda o kadar simarttilar ki cocugu simdi onune gecemiyolar.
Kızıyor da sonuçta ne oluyor?
Sizin bir şeyinize zarar verdiğinde tamir etmek zorunda kalıyor mu ya da harçlığından zararı karşılıyor mu? Bundan sonra bunu talep edin, anne babanızdan da adil olmalarını isteyin. Şu anlattıklarınızdan sonra annenizin odanızı kitliyorsunuz diye tepki vermesi mesela enteresan, asıl onun kardeşin zarar veriyor engel olamıyoruz kızım sen odanı kilitle de bişey olmasın demesini beklerim ben normalde
Ben direk döverdim :) sizin kadar sakin kalmam mümkün değil.
Yani önce terbiye lazım. İnsan ablasına nasıl mal der valla çok pis döverdim :)Valla hepsine tamam da mal lafını duyunca benim de gözüm döner sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?