13 yaşında küçük gelin mi olur?

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Anlayamadığım şey şu düğün benim düğünüm gelinlik giyecek birisi varsa o da sadece ben olmalıyım düşüncesi mi ? Yoksa 13 yaşındaki kızın gelinlik giymesini uygun bulmadığın mı?🤔🤔🤔

Anlayamadığım şey şu düğün benim düğünüm gelinlik giyecek birisi varsa o da sadece ben olmalıyım düşüncesi mi ? Yoksa 13 yaşındaki kızın gelinlik giymesini uygun bulmadığın mı?🤔🤔🤔

Bir düğünde tek gelin olmak istemek ne bencillik ya pes doğrusu(!)

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı

Bir düğünde tek gelin olmak istemek ne bencillik ya pes doğrusu(!)
Valla onu bana değil malûm kişiye söylesen 🙄

Valla onu bana değil malûm kişiye söylesen 🙄
Söylemiş, kız düğüne porselen makyaj+kocaman bir topuz+bildiğimiz gelinlikle gelmiş. Hanımefendi de düğünü iptal ettiğini söylemiş bunu görünce. Onlar da mecburen gitmişler katılmamışlar düğüne. Konu sahibi de çok eğlenmiş düğünde sonra.
Ara sayfaları azıcık bir okuyun nolur yav

23 yaşındayım boyum 1.56 bunu şunun için söylüyorum yeni jenerasyon her ne kadar yaş olarak 13 de olsa görüntü olarak 5 yaş büyük gösteriyorlar. Kaldı ki çocuklara gelinlik giydirilmesi ne karşıyım. Çocuk sonuçta evlenmeye, evliliğe uzak durması gerekirken böyle özendirilmesi çok yanlış. Karşı çıkmanızı anlıyorum, hem düğünde iki gelin varmış gibi algılanacağından hem de mentalite olarak küçücük çocuğun "gelin olma" ya özendirilmesi açısından çok yanlış.

Düğünü polise ihbar edin 13 yaşındaki kızı evlendiriyorlar diye eğer ille de o şekilde gelirse düğüne 😄😄😄😄
Konu eskiymiş ama başına gelen olursa yorumum geçerli 🤣

Düğünü polise ihbar edin 13 yaşındaki kızı evlendiriyorlar diye eğer ille de o şekilde gelirse düğüne 😄😄😄😄
Konu eskiymiş ama başına gelen olursa yorumum geçerli 🤣
Aralarda okudum da evlenmiş konu sahibi, hatta gelinlikli kızımız porselen makyajla falan gelince demiş ben düğünü iptal ediyorum bu ne böyle. Sonra toplanıp gitmişler çocuk ve ailesi. Hatta konu sahibinin iddialarına göre 13 yaşındaki kızı eşine düşünüyormuş KV ondan böyle işlere girişmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum valla 30 yaşında adama da 13 yaşındaki çocuk biraz... Aptallık.

Aralarda okudum da evlenmiş konu sahibi, hatta gelinlikli kızımız porselen makyajla falan gelince demiş ben düğünü iptal ediyorum bu ne böyle. Sonra toplanıp gitmişler çocuk ve ailesi. Hatta konu sahibinin iddialarına göre 13 yaşındaki kızı eşine düşünüyormuş KV ondan böyle işlere girişmiş. Ne kadar doğru bilemiyorum valla 30 yaşında adama da 13 yaşındaki çocuk biraz... Aptallık.
Normal değil tabi ama bende ilk okuduğumda kv de acaba öyle mi düşündü küçük hem bak ne güzel bunu bekle der gibi 😅 kv normal değil.

Normal değil tabi ama bende ilk okuduğumda kv de acaba öyle mi düşündü küçük hem bak ne güzel bunu bekle der gibi 😅 kv normal değil.
Valla değilmiş, bir sonraki konusunda da kadın hastanede yatarken ev anahtarını öteki oğluna vermiş, ev bekarlığa veda partisine mesken yapilmis. Ay Allah muhafaza böyle insanları bir kaşık suda bogaaim geliyor.

Bu arada yıllar önce bu olay benim teyzemin başına gelmişti. Teyzem biraz geç evlenmişti geç de değil de işte eskiye göre 18 de değil de 28 de evlenmişti kendi isteğiyle. Diğer teyzemin de 16 yaşında ama genç irisi bir kızı vardı (kuzen işte) bu tutturmuş gelinlik giyicem diye bunlar gelinlik ayarlamaya çalışıyorlarmış evlenecek olan teyzem sinir küpüne dönmüş bildiğin normal gelinliklikçi gelinlikleri oluyormuş vücuduna kızın bir tek, ben o zamanlar küçüğüm ama hatırlıyorum teyzem sinir krizi geçirmişti düğüne gelmediler gelinlik giymesini istemiyor diye.

Bu adetleri hic anlamiyorum. Kucucuk cocuga da yetiskinlige yakin cocuga da neden gelinlik giydirilir ki... Bu bir aşılama gibi sira sana da gelecek mi imaji konduruluyor... Bunun önüne kötü olmadan gecemezsiniz bazi aileler bu konuda takintililar ciddi anlamda. Hayır kizin annesi nasil kabul ediyor

X