• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşında küçük gelin mi olur?

Bu kadar çirkin düşünmek istemiyorum. 😞 Böyle bir niyetleri varsa da çok üzücü. Kendi oğlunu pedofili yapmak artık. Nişanlım bu konuya girmek istemedi açıkçası genç kız sapık mıyım ben karışacağım diye düşündü. Annesi beni dinlemeyince mecburen girdi. Aşktan gözüm kör değilse kendisine saygı duyuyor ve seviyorum. Şikayet için de çocuğa kıyamıyorum doğrusu anne baba hatası yüzünden ifade verecek o zaman, sorguya çekilecek, korkacak belki.. Ne bileyim kızıyorum da içten içe kocaman kız niye giyiyorsun diye ama üzlüyorum onun adına da. Keşke daha aklı başında bir annesi olsaydı. Ben izin vermezdim kızımın bu talebine, birisi kızıma teklif etseydi bunun için de tepki gösterirdim.
yani makul bir anne tepki verirdi zaten. Akıl almaz olaylar serisine bağlamışlar. Nişanlınız bile ben sapık mıyım karışayım moduna girmiş kendi akrabası olmasına rağmen. Yani ne kadar abes olduğu burdan bile belli oluyor. İnsan nasıl özendirir tam da ergenlik dönemindeki kızını böyle bir şeye, hayattaki en önemli amacı buymuş gibi..

Allah size kolaylıklar versin bu aileyle.. Tecrübemle şunu diyebilirim ki baştan sınırlarınızı çizip mesafenizi koyun, bunu eş adayınız da bilsin ki ilerde bıkbıklamasın size. Tabi körü körüne aile bağımlısı değilse, ailesi çok da dert değil.

Konu sahibi 1.60 boyunda minyonmuş ve yaşından ufak gösteriyormuş. 13 yaşındaki kız 1.65 boyundaymış, yani gelinden 5 cm uzunmuş. Ayrıca, konu sahibi Helen tarzı sade bir gelinlik giyecekken, kız kabarık, taşlı bir gelinlik almış. 1.65 boy için çocuk gelinliği olmadığından, 750 TL verip yetişkin gelinliği almışlar.

Konu sahibi milletin kıyafetini takip etmemiş, konu sahibine gelinliğin fotoğrafını atıp güzel olmuş mu demişler.

Siz kendi düğününüzde sizden 5 cm daha uzun, daha iri yarı birinin sizin gelinliğinizden daha şatafatlı bir gelinlikle, makyajlı ve saçı yapılmış vs ortalarda dolaşmasını ister miydiniz?
Vallahi bu kadar saçma sapan bir şey duymadım görmedim yaş olarakta koca kız ne güzel giysiler var boy desen gelinden uzun hangi akıl fukarası bu fikri vermiş üstelik onca para verilmiş o gelinliğe

yani makul bir anne tepki verirdi zaten. Akıl almaz olaylar serisine bağlamışlar. Nişanlınız bile ben sapık mıyım karışayım moduna girmiş kendi akrabası olmasına rağmen. Yani ne kadar abes olduğu burdan bile belli oluyor. İnsan nasıl özendirir tam da ergenlik dönemindeki kızını böyle bir şeye, hayattaki en önemli amacı buymuş gibi..

Allah size kolaylıklar versin bu aileyle.. Tecrübemle şunu diyebilirim ki baştan sınırlarınızı çizip mesafenizi koyun, bunu eş adayınız da bilsin ki ilerde bıkbıklamasın size. Tabi körü körüne aile bağımlısı değilse, ailesi çok da dert değil.

Teşekkür ederim. Bugün yanımda ama yarın da olur umarım. İnsan istemsizce mesafe koyuyor bu insanlara. Yorucu.

Sizin istemem düğünüme gelmesin demek gibi bir hakkınız yok istediği şekilde gelsin size laf diyecek mi var onların tarafı. Ayrıca kız genç kız diye bence gelinlik giyecek diye kıskanmışsınız ama çok yersiz onun küçük olduğu zaten belli olur koca kadı gibi olacak değil sırf tek gelin siz olun diye tribe girmişsiniz bende dayım evlendiğinde 12 yaşındaydım gelinlik giydim en çok da yengem beğenmişti merak etmetin gelin sizsiniz rol çalma falan yok
Konu kiskanclik degil kizin boyu ve yasi hele ki bu turkiye sartlarinda kucuk gelin mi olur sizin boyunuz idealmistir bu kizin boyu neredeyse 170 sizce nasil bir goruntu belirir kafanizda boyu da hesaba katin

Cogu dugunde de gelinle damadin kucagina cocuk verilir mesela. Sizde de o adet varsa yandiniz. 13 yasindaki kizi kucaginiza koyuverirler 😂
Ayrica 13 yasinda kiz icin baya gelinlik almak lazim. Cocuk gelinlikleri olmaz ona. Bu da epey para demek. Abartmislar hatta b.kunu bile cikarmislar. Beni o an deli durterdi. ses etmezdim. Dugun gunu polise cocuk gelin ihbari yapardim. Gelip anasini babasini alsinlar bi karakola. Bak bir daha yapiyorlar mi? 😅😅

gelinlik bildigimiz bizimkinden cocuk gelinligi mi bizimkindense :( cok uzucu cok

Buna benziyor önü taşlı.

Buna benziyor önü taşlı.

ay cidden mi :(

Kizim tam 10 yasinds 139 cm boy 32 kiloda kucuklugunden beri gelinlik giyebileceği bir yakınının düğününün hayalini kurdu henuz genç kizliga hic adim atmadi.Be sene yegenimin düğünü var.Içindr kalmadin diye kibar bir sey aldim hep hayaliydi ve giyecelk az daha cok yakin akraba düğünü bekleseydik yaşı oyice geciyordu.Simdi ben naapayim millet bizi ayiplar diye hayalinimi kirayim naapayim kizim daha jucukken kimse evlenmedi diye.OGiysin onun icinde kalacagina elelam ayiplasin bizi.Neyseki kız bixim tsrsf 😃

Back