• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşında küçük gelin mi olur?

Kendi adıma rica ederim, ne demek ❤

Anneniz bu tarz şeylere müdahale edecek yapıda biri olsa yapmaya çok da cesaret edemezlerdi sanırım. Ortamı boş bulmuşlar, sizin sınırlarınızı test ediyorlar. Umarım saçma sapan şeyler yapamayacaklarını anlamışlardır da, bundan sonra daha normal davranırlar.

Umarım öyle olur. 😔

Konu sahibi 1.60 boyunda minyonmuş ve yaşından ufak gösteriyormuş. 13 yaşındaki kız 1.65 boyundaymış, yani gelinden 5 cm uzunmuş. Ayrıca, konu sahibi Helen tarzı sade bir gelinlik giyecekken, kız kabarık, taşlı bir gelinlik almış. 1.65 boy için çocuk gelinliği olmadığından, 750 TL verip yetişkin gelinliği almışlar.

Konu sahibi milletin kıyafetini takip etmemiş, konu sahibine gelinliğin fotoğrafını atıp güzel olmuş mu demişler.

Siz kendi düğününüzde sizden 5 cm daha uzun, daha iri yarı birinin sizin gelinliğinizden daha şatafatlı bir gelinlikle, makyajlı ve saçı yapılmış vs ortalarda dolaşmasını ister miydiniz?

Ağzınıza, elinize sağlık çok güzel özetlediniz durumumu. Maalesef bazı insanların empati yapabilmesi için kolunun kırılması gerekiyor.

bence 13 yaş için çocuk diyemeyiz, bir çok genç kızımız 13 yaşında adet görüyor ve genç kızlığa adımını atıyor. benim boyum 1,60 düğünümde 1,65 boyunda birisi gelinlik giyse benim moral yerlerde olurdu. düğünlerde çocuklarına güzel elbise giydirmek varken şu saçma gelinlik giydirenleri de anlamıyorum zaten.
kız bende 160 boy da yok, muhtemelen düğünüme ben gitmezdim :D

Ya konuyu geriye dönük okuyorum da tövbe estağfirullah bunlar 13 yaşındaki çocuğu nişanlınıza illüminati yoluyla kafasına sokmaya mı çalışıyorlar? Sapkınlık bu artık.. Yok bindallı, yok foto. Çekimi.. Siz adresi mesaj atın ihbar edelim çocuk gelin var diye, bunlar vazgeçicek tipe benzemiyor, velev ki vazgeçtiler bu kaynana çok fena, inşallah nişanlınız akıllı fikirlidir.

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
20 li yaslarsa bir delikanlı bulup damat kıyafeti giydirin. Ortalıkta dolaşsın düğün boyunca.

Ya konuyu geriye dönük okuyorum da tövbe estağfirullah bunlar 13 yaşındaki çocuğu nişanlınıza illüminati yoluyla kafasına sokmaya mı çalışıyorlar? Sapkınlık bu artık.. Yok bindallı, yok foto. Çekimi.. Siz adresi mesaj atın ihbar edelim çocuk gelin var diye, bunlar vazgeçicek tipe benzemiyor, velev ki vazgeçtiler bu kaynana çok fena, inşallah nişanlınız akıllı fikirlidir.

Bu kadar çirkin düşünmek istemiyorum. 😞 Böyle bir niyetleri varsa da çok üzücü. Kendi oğlunu pedofili yapmak artık. Nişanlım bu konuya girmek istemedi açıkçası genç kız sapık mıyım ben karışacağım diye düşündü. Annesi beni dinlemeyince mecburen girdi. Aşktan gözüm kör değilse kendisine saygı duyuyor ve seviyorum. Şikayet için de çocuğa kıyamıyorum doğrusu anne baba hatası yüzünden ifade verecek o zaman, sorguya çekilecek, korkacak belki.. Ne bileyim kızıyorum da içten içe kocaman kız niye giyiyorsun diye ama üzlüyorum onun adına da. Keşke daha aklı başında bir annesi olsaydı. Ben izin vermezdim kızımın bu talebine, birisi kızıma teklif etseydi bunun için de tepki gösterirdim.

Nişanlım annesi ile görüştü kadın ağlamış bana kırıldığını söylemiş. Bir değişiklik ile karşılaşmazsam giymeyecekmiş.
o kadar para verilmis gelinlige ve kizin aklina sokmuslar.... ben burdan tanimadigim halde aileyi inanmadim... siz sahiden inandiniz mi giymeyecegine?

Back