dile kolay 13ten 23e eğer sizde oda hala seviyosa bu kadar senenin hatrına bi şans vermelisiniz bence. vereceğiniz şans size gurursuzluk kazandırmaz. kaldı ki bundan gurursuz olucak bi durumda yok. fazla gururda iyi değil bence siz biraz abartmışsınız. yeniden başlamalısınız bence
Evlenmeyi filan bilemem ama bu çocukla kesinlikle yüzleşmelisin.
Sen geçmişte düğüm olmuşsun.
Bu düğümü ancak onunla konuşup,gerekirse ona bağırıp çağırıp ağlayarak çözebilirsin.
Beraber olup olmamandan sözetmiyorum.Onunla konuş,hesaplaş.
Belki o da günah çıkaracak,senden önce ağlayacak vs...
Bu duygu patlamasını onunla yaşaman lazım.
Ondan sonra belli olur yoluna nasıl devam edeceğin.
Önce düğümü çöz,duygularını serbest bırak.
kader diye bisey var.....!!!!ayrica o yasadiginiz olaylar yine o kisi yuzunden olmadi.. !!!!donup dolasip ayni yere geliyosunuz..o kisinin tek yaptigi hata buydu... sizse takildiniz etrafinda bozuk plak gibi dondunuz...evet tum olanlardan biri suclu tutulmaliydi.. iq nuz kac olursa olsn.. kac uni bitirirseniz bitirin....hayatta insanin basina hersye gelebilir. onemli olan sabr etmek gelecege bakmak daha kucuck bebeklikten ne acilarla yetisenler var.. siz aslinda attiginiz baslikla isyan ediyorsunuz.. farkindamisiniz? dunya bir mtihan yeridir unutmayin... icinde bulundugunuz kordugumden ancak kendi ugrasinizla kurtulursunuz..hersey gonlunuzce olsun..
pskoloji falanmı okudun bilmiyorum ama benim kafacıda aynı şeyi söyledi
ona tepki verseydin bunlar olmazdı dedi.
ama adamı görünce tüylerim dikiliyo. en son işte ananemin cenazesine geldi 3 hafta önce yine kitlendim. hatta dişimi sıkmaktan dişimin azcık ucu kırılmış
nasıl bakçağımı bilemiyorum yüzüne.
KOnuyu en başından beri okuyorum konu eksik,ne o 21lik delikanlı size çok aşık gibi hissedebiliyorum nede 13 yaşındaki kızın şuan 26 yaşında olan kızınaffetmicekmiiş gibi geliyo
sanirsam arkadasin derdi affetmek degil ondan nasil kurtulacagni dusunuyor:)
BEn karşı taraftan sürekli rahatsızlık veren bir durumda görmedim açıkcası dert etmesine gerek yok konu sahibininhem hangi devirde yaşıyoruz bir rahatsızlık söz konusu ise ilgili mercimelere başvurabilir
Karşılaştığınızda bu kadar geriliyorsanız psikoloğun dediğini nasıl yapabilirsiniz pek kestiremiyorum. Bu çocuğun bir süre karşınıza çıkmadığı dönemlerde kendinizi nasıl hissettiniz acaba? Onun etrafta olmadığı zamanlarda bir miktar rahatlama yaşıyorsanız, o zaman, yüz yüze gelmeden, bir şekilde, artık hayatınızdan çıkması gerektiğini öğrenmesi lazım. Daha önceki girişim(ler)inizde hala sizinle bir gelecek düşündüğünü ifade etmiş ama, sizi hala seviyor, ya da vicdan azabı çekiyor (ki bence bu daha ihtimal dahilinde), fark etmez, karşınıza çıkmakla size daha da çok kötülük yaptığını kavraması lazım. Böyle birşey bir sonuç verir mi, sizi ne ölçüde rahatlatır bilemem tabi. Ama iki de bir karşınıza çıkmasının yaranızı deşmekten başka bir işe yaramadığı izlenimini edindiğim için, ya bağıra çağıra, ya bir şekilde ikna ederek, sizin ve ailenizin peşini bırakmasını sağlamaya çalışmanız şart gibi geliyor bana.
Bu yaşa kadar başka kimse ile çıkmamanız bir ölçüde bu olaydan kaynaklanıyor olabilir. Ama tamamen de buna bağlamak doğru değil bana kalırsa. Ben 31 yaşında evlendim ve ondan önce de kimseye ilgi duymadım. Tamam, bu 20 küsür sene önce idi, ama ben kapalı bir çevrede değildim, o günlerde de etrafımdaki kızların büyük çoğunluğu birileriyle çıkıyordu. Ama, benim içimden gelmedi. Yani, her insanın tabiatı bir değil. Bu olay olmasaydı da belki siz aynı durumda olabilirdiniz. Ayrıca, siz IQ'nuz itibariyle, standart insandan farklı şeyler arayabilirsiniz karşınıza çıkan kişilerde. Bu çok doğal. Bu konuya fazla takılmayın bana kalırsa.
Bu genç yaşta, gerek zekanız, gerekse de becerikliliğiniz nedeni ile pekçok sorunla uğraşmak da sizin başınıza kalmış anladığım kadarı ile. Abinizin genç yaşta tansiyon hastası olması tabi ki, arka arkaya kayıplar yaşamış biri olarak sizi endişelendiriyor, ama biraz işleri oluruna bırakmaya çalışın. Herşeyi üstlenmeye çalışmayın. Mutlaka yapmaktan hoşlandığınız birşeyler vardır, onlara daha çok zaman ayırmaya çalışın, zevk alabileceğiniz yeni şeyler arayın. Nerede çalışıyorsunuz ve maddi açıdan ne kadar tatmin edici olur bilmiyorum ama, belki akademik kariyer yapmak sizi daha mutlu kılabilir.
Hayatınızın bundan sonra daha huzurlu geçmesini dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?