Canim, tamamini okuyamasamda bir kismini okudum yazdiklarinin...
"Masal prensi" demissin... 13 yasindaymissin... Lutfen kizma ama, bunlar cocukluk aski gibi geldi bana.. Gozunde onu cokkkkkkkkk buyutmussun... Masal Prensi filan diyerek de bunu belli ediyorsun... 13 yasindayken dusunduklerin ve bu yasta dusunduklerin cok farklidir bence...
Bence senin icinde kalan, ve butun bu durumlari tekrar tekrar seneler icerisinde dusunmene yol acan,onunla yasanmamisliklarin, ona olan hayal kirikligin... Ask diye ifade ettigin bunlar bence... Tamam diyip, onunla yine birseylere baslasan, bence buyuk bir hayal kirikligi olacak... Cunku onu taniyacaksin bu sefer.. Cunku sen 13 sene boyunca gozunde 'mukemmellestirdigin' kisinin, aslinda bir cok hatasini goreceksin... O, senin dusundugun masal prensinden ne kadar uzak oldugunu goreceksin...
Bence sen ona hala asik degilsin, sen 'onun fiziki yapisinda' kendi olusturdugun masal prensine asiksin...
Eger bu masal prensini yoketmek istiyorsan, yeniden basla onla.. Veya en azindan onu tani.. vakit gecir...
Lutfen kizma yazdiklarima... Sadece dusunduklerimi yazdim, kendi tecrubemden yola cikarak...