• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaşımda bana yaprak dökümü çevirtmişler

BANADA TUHAF GELMEDİ DEĞİL YANI NE BILIM AŞK DEĞİLDİR OO ÇOÇUKSUN SONUÇTA BEGENMIŞ OLABILIRSIN BOYUNDA BAYA UZUN SANIRIM KARŞI TARAF SONRADAN ANLAMIŞ 13 YAŞ OLDUGUNU :s

:D şimdi şöyle oluyor; benim yaşıtlarım ortaokula giderken benim özel durumların nedeni ile ben liseye gidiyordum.benim yaşıtlarım ip atlarken benim ortamımda sevgili muhabbeti dönüyordu. çocuksun daha. kaptırıyorsun kendini. ve diyorum ya ilk ve son çıktığım o oldu. ve şu anda 26 yaşındayım :)
13 yaşıma dönsem onur kuruluna falan girmezdim.gider ip atlardım. ama malesef dönülmüyor...

walla ben derimki o kadar zaman gecmis 13 sene gecmis sen simdi 26 yasindasin...belki onu tekrar gordugunde ayni seyleri hissetmeyeceksin simdiki haliyle yuz yuze geldinmi hic? sen onu hala beyaz disi yesil goz yesil formasiyla hatirlion...

Iste bundan dolayi ASK'I kirletenleri sevemiyorum.Hersey Oyuncak mi???Duygular intikam almak icin midir yoksa karsiyi mutlu etmek icin mi???Bunca emek degmeyen kininin kararttigi sevdan icin mi???Sonucta adam bir Oyuncu Ve Herseyide Sinema Sahnesindeki bir Basrol icin yapmis.Ne demek abisinin intikamini almak???Oyuncak mi bu???Ya senin duygularinla oynamak,yalancilik,sahtekarlik...AYYY ben sonradan seni delice sevdim mi Ya Niyet hayr Akibet hayr diye bir deyis var adam sana iyi niyetle yaklasmamis ki???Tecavuzcusune Asik olan genc kiz gibisin.Biri senden intikam almak icin senin masum duygularinla oynayacak sende ona asik olup yanip yakilacaksin.Maraz gelir bu sevdadan Allah seni bu ne yaptigini bilmeyen bu heriften kurtardigi icin sukret ve kaliteli adamlara sans ver.Yoksa yakinda SEYYY aslinda ben seni yedekte tutuyordum da aslinda baskasina evlenme teklifi yapmistim da diyebilir bu dengesizler...

walla ben derimki o kadar zaman gecmis 13 sene gecmis sen simdi 26 yasindasin...belki onu tekrar gordugunde ayni seyleri hissetmeyeceksin simdiki haliyle yuz yuze geldinmi hic? sen onu hala beyaz disi yesil goz yesil formasiyla hatirlion...

yazdım ya her kötü günümde yanıma damlıyor diye. babam öldüğünde dayım öldüğünde. annemin ameliyatı esnasında.belki direncim karılır bu üzüntülere dayanamamda ona sarılırım diye.
en son 18.03.2011'de anneannemi kaybettim(anneannem bizimle yaşıyordu) ve ayın 19'unda cmt'si günü onu toprağa verdik.ve yine dedim ya ben ağlayamıyorum diye. cenaze evin önünde annem "annecimmm" diye ağlıyor ben dişimi sıkıyorum birşey yapamıyorum annemin acısını alamıyorum. tansiyonum düştü sanırım ayakta sendelemeye başladım.ve gözüm karardı.biri koluma girdi bayılmamı engelledi.gözlerim normale döndüğümde kafamı bir çevirdim.o...
o an hakikaten direncim kırılıp ona sarılacaktım. ama onun bana yaşattıkları geldi aklıma yine.o kötü günler geldi.13 yaşında beni sinir hastası yaptığı geldi. iteledim.
annemin yanına gitti sonra ben eve çıktım.abimin dediğine göre cenaze namazına ve mezarlığada gitmiş.:59:

yazdım ya her kötü günümde yanıma damlıyor diye. babam öldüğünde dayım öldüğünde. annemin ameliyatı esnasında.belki direncim karılır bu üzüntülere dayanamamda ona sarılırım diye.
en son 18.03.2011'de anneannemi kaybettim(anneannem bizimle yaşıyordu) ve ayın 19'unda cmt'si günü onu toprağa verdik.ve yine dedim ya ben ağlayamıyorum diye. cenaze evin önünde annem "annecimmm" diye ağlıyor ben dişimi sıkıyorum birşey yapamıyorum annemin acısını alamıyorum. tansiyonum düştü sanırım ayakta sendelemeye başladım.ve gözüm karardı.biri koluma girdi bayılmamı engelledi.gözlerim normale döndüğümde kafamı bir çevirdim.o...
o an hakikaten direncim kırılıp ona sarılacaktım. ama onun bana yaşattıkları geldi aklıma yine.o kötü günler geldi.13 yaşında beni sinir hastası yaptığı geldi. iteledim.
annemin yanına gitti sonra ben eve çıktım.abimin dediğine göre cenaze namazına ve mezarlığada gitmiş.:59:

anladim oncellikle BÜTÜN KAYIPLARINIZ ICIN BASINIZ SAGOLSUN...MEKANLARI CENNET OLSUN...ama yinede burda karari siz vereceksiniz hala bisey hissediorsan sende aci cekiosan 1 sans daha ver...ama istemiorsan sende hic takma gormezden gel...sanirim yakin aile dostunuz felan ? agbiniz anneniz herkes tanior?

anladim oncellikle BÜTÜN KAYIPLARINIZ ICIN BASINIZ SAGOLSUN...MEKANLARI CENNET OLSUN...ama yinede burda karari siz vereceksiniz hala bisey hissediorsan sende aci cekiosan 1 sans daha ver...ama istemiorsan sende hic takma gormezden gel...sanirim yakin aile dostunuz felan ? agbiniz anneniz herkes tanior?

akraba aile dostu falan değiliz. annem onu ilk 7 sene önce babamın cenazesinde gördü. hepimiz salağa döndük beklenmeyen bir ölümdü çünkü. gidip kendini tanıttı yüzsüz.ve annemde görür görmez o ne yakışıklı çocuk öyle çokta efendi diye bağrına bastıki annem bi erkeği kolay kolay beğenmez.
ben ünv için 4 sene başka şehire gittim.o bu arada her fırsatta abimi ve annemi yokladı. boşuna uğraşıyorsun benden sana yar olmaz dediğimde bir gün gelecek benim soy ismimi alacaksın diyor.13 seneden sonra hala bi ümidi var öküzün :@
50 tane telefon değiştirdim arkadaş ortamımı değiştirdim yine nerden buluyorsa buluyo benden ve ailemden haberdar oluyor.
şans vermeyi ise kesinlikle düşünmüyorum. hem kendime hem geçmişime hemde yaşadığım onca acıya ihanet olur bu.
hem fırsat versem ne olacak.evlendik diyelim abisi ne olacak? unutulacakmı geçmiş?
belki en mantıklısı isviçreye dönmek.orayada her fırsatta damlayacak hali yok ya... dimi?

ailenle konus uyarsinlar yada isvicreye donme sansin varsa don ve kurtul o zaman isvicrenin neresindesin?

winterthur. evet şansım var ve şu anda ciddi ciddi düşünüyorum. bu arada başsağlığı içinde teşekkür ederim...
ya çok yazdım ama çok doluyum. benim çevrem beni çok güçlü bilir sert bilir. titanya mantıklıdır der. bi sorun olduğunda bana danışmadan hareket etmezler ama kendime dermanım yok. insanları üzmemek için endişelendirmemek için anlatamıyorumda. son çare buraya yazdım. hayatıma objektif bakamıyorum çünkü. ve akıl akıldan üstündür :S

winterthur. evet şansım var ve şu anda ciddi ciddi düşünüyorum. bu arada başsağlığı içinde teşekkür ederim...
ya çok yazdım ama çok doluyum. benim çevrem beni çok güçlü bilir sert bilir. titanya mantıklıdır der. bi sorun olduğunda bana danışmadan hareket etmezler ama kendime dermanım yok. insanları üzmemek için endişelendirmemek için anlatamıyorumda. son çare buraya yazdım. hayatıma objektif bakamıyorum çünkü. ve akıl akıldan üstündür :S

bence en mantiklisi isvicreye donmek gibi imkaninda var baska turlu yaniniza damliyor isvicreyede gelmez ya...

Ben olsam çok sevdiğim içi kendimi engellemezdim. Bu bir iddia bir maçsa da berabere bitmiş sonuçta oyunu oynarken sana aşık olmuş bi gol de sen atmışsın bu durumda.. Yani arkadaşım denemekde fayda var aradan zaman geçmiş çocukluk bitti olgun bir insansınız ve karşındaki artık bambaşka insan çünkü o da büyüdü olgunlaştı vs.. Yapman gereken kalbinin sesini dinle ne kaybedersin ki ortada affediilmeyecek bişey yok cahillik çocuklukta olur dimi ama..

tamamen katılıyorumm..
13 yaş toyluğu ve cahilliğiyle 20li yaşlar, hayat tecrübesi ve bakışı açısından dağlar ovalar kadar fark gösterir çünkü..
aşk önemlidir..
herzaman bulunmaz..

Son düzenleme:
bence en mantiklisi isvicreye donmek gibi imkaninda var baska turlu yaniniza damliyor isvicreyede gelmez ya...

bencede. alırım anneciğimide giderim. ama abim tek kalacak o zamanda. gerçi 36 yaşında ama tansiyon hastası.
gerçi eşi var oğlu var.
en mantıklısı bu görünüyor şimdilik.:43:

tamamen katılıyorumm..
13 yaş toyluğu ve cahilliğiyle 20li yaşlar, hayat tecrübesi ve bakışı açısından dağlar ovalar kadar fark gösterir çünkü..
aşk önemlidir..
herzaman bulunmaz..

kızlar yaşadıkları yaşadıklarım diyorum ya. size o konuşmadan sonra yaşadığım ilk 6 ayı özet geçeyim. okuldan rapor aldım 2.5 aylık. ve ben 4 ay boyunca karanlık odamdan hiç çıkmadım. gündüzleri uyudum geceleri sadece bir tek şarkı dinledim. sadece o şarkı hayatta olduğumun sinyalini veriyordu. tek kelime konuşmuyor ağlamıyor yemiyor içmiyordum.4. ayın sonunda annemler aldı beni nöropskytra götürdüler. suskunluğumla adamıda çıldırttım.(-ki kendisi bakırköyün eski baş hekimi)
evde wc için falan zorunlu kalktığımda bayılmaya başladım.ağlayamıyorum ya vücut tepkisi dedim. ama babam yeter artık dedi ve beni beyinciye götürdü. tomografiler çekildi eg ler bilmemneler.
ve sonuçları doktor babamla babama açıkladı. 3. derece dişi tümör.acil ameliyat edilmesi gerek yoksa ölecek dendi yüzüme yüzüme. red ettim ameliyatı.ama annem ağlar bir yandan babam kalp spazmı atlatır.abim tansiyon hastası olur.dedimki onlara bunları yapmaya hakkım yok. ve %40 kurtulma şansı ile ben ameliyata girdim.göreceğim günler varmışki ameliyat iyi geçti.
tüm saçlarım kesildi. gitti...
ve dikkat ben bunları yaşadığımda sadece 13 yaşındaydım.
affet diyorsunuzda affetmek benim bu yaşadıklarımı unutturacakmı yoksa onu her gördüğümde bu günlerimi hatırlatmıcakmı?
ve bunlar sadece ilk 6 ayda oldu. diğerlerini anlatsam roman olur herhalde. . . şimdide affet diyecekmisiniz? kendinizi benim yerim koyun.siz affedermiydiniz?

bencede. alırım anneciğimide giderim. ama abim tek kalacak o zamanda. gerçi 36 yaşında ama tansiyon hastası.
gerçi eşi var oğlu var.
en mantıklısı bu görünüyor şimdilik.:43:

bencede canim onun ewlendiginde duyar duymaz geri don:))

kızlar yaşadıkları yaşadıklarım diyorum ya. size o konuşmadan sonra yaşadığım ilk 6 ayı özet geçeyim. okuldan rapor aldım 2.5 aylık. ve ben 4 ay boyunca karanlık odamdan hiç çıkmadım. gündüzleri uyudum geceleri sadece bir tek şarkı dinledim. sadece o şarkı hayatta olduğumun sinyalini veriyordu. tek kelime konuşmuyor ağlamıyor yemiyor içmiyordum.4. ayın sonunda annemler aldı beni nöropskytra götürdüler. suskunluğumla adamıda çıldırttım.(-ki kendisi bakırköyün eski baş hekimi)
evde wc için falan zorunlu kalktığımda bayılmaya başladım.ağlayamıyorum ya vücut tepkisi dedim. ama babam yeter artık dedi ve beni beyinciye götürdü. tomografiler çekildi eg ler bilmemneler.
ve sonuçları doktor babamla babama açıkladı. 3. derece dişi tümör.acil ameliyat edilmesi gerek yoksa ölecek dendi yüzüme yüzüme. red ettim ameliyatı.ama annem ağlar bir yandan babam kalp spazmı atlatır.abim tansiyon hastası olur.dedimki onlara bunları yapmaya hakkım yok. ve %40 kurtulma şansı ile ben ameliyata girdim.göreceğim günler varmışki ameliyat iyi geçti.
affet diyorsunuzda affetmek benim bu yaşadıklarımı unutturacakmı yoksa onu her gördüğümde bu günlerimi hatırlatmıcakmı?
ve bunlar sadece ilk 6 ayda oldu. diğerlerini anlatsam roman olur herhalde. . . şimdide affet diyecekmisiniz? kendinizi benim yerim koyun.siz affedermiydiniz?

affedilebilir bi yani yok bence...mademki sana asik olmustu hic anlatmasaydi agbisini felan o zaman boyle olmazdi ama utanmadan agbisinin ocunu almista sonradan asik olmusta ve 13 yasinda oldugunu ogrendi birakti gitti simdi ne degisti hala yas farki ayni kapandimi saniyor...zaten bence olmaz bundan snra o aileye girsen agbisiyle yuz yuze nasil bakcan gecmisi nasil unutacan...:nazar:

sanada cok gecmis olsun arkadasim umarim simdi iyisindir ALLAH UZUN SAGLIKLI OMURLER NASIP ETSIN yasadiklarin zor seyler zsten bide bu adamin derdiyle ugrasma...

yaşadıklarına çok çok üzüldüm,geçmiş olsun arkadaşım..

ancak yine de fikrimi söylemek isterim ki,affedilmeyecek bir durum BEN göremiyorum..
o zamanki psikolojinle,gerçekten hoş denilemeyecek olan bu itirafı,çok ağır atlatmışsın..
bunu sen bu şekilde yaşamışsın.. bir başkası çok daha hafif atlatabilir belki,bilemiyorum..
ama onu UNUTAMADIĞIN ortada.. HALA!
fiziken onsuz olabilceksin belki ama ya ruhen???
tekrar söylemek istiyorum,AŞK ÖNEMLİDİR VE NADİREN BULUNABİLİR HAYATIN İÇİNDE..
bunca senedir affedilmeyi ve tüm sadakatiyle bekleyen insanı,affedemeyecek misin..
biraz çabalasan ve affetmeyi başarsan,çok mutlu olacağına inanıyorum ben..
lütfen kızma bana,şahsi düşüncem bu çünkü..

affedilebilir bi yani yok bence...mademki sana asik olmustu hic anlatmasaydi agbisini felan o zaman boyle olmazdi ama utanmadan agbisinin ocunu almista sonradan asik olmusta ve 13 yasinda oldugunu ogrendi birakti gitti simdi ne degisti hala yas farki ayni kapandimi saniyor...zaten bence olmaz bundan snra o aileye girsen agbisiyle yuz yuze nasil bakcan gecmisi nasil unutacan...:nazar:

yok o o itirafı yaptığı gün bana "baştan temiz bir sayfa açalım..." demişti. ben çok aşığım ya tek ayağımın parmak ucunda kalkıp ona sarılcam sandı herhalde.
anlatmasına gelince konuyu bilen erkek arkadaşlarım(kardeşlerim) o dürüstülük yapmak istemiş aklınca diyorlar...
ama ben hep derimki
dürüstlükle patavatsızlık arasında çok ince bi çizgi var diye...
aynen böyle ayy yine sinirlerim hopladı :95:

yaşadıklarına çok çok üzüldüm,geçmiş olsun arkadaşım..

ancak yine de fikrimi söylemek isterim ki,affedilmeyecek bir durum BEN göremiyorum..
o zamanki psikolojinle,gerçekten hoş denilemeyecek olan bu itirafı,çok ağır atlatmışsın..
bunu sen bu şekilde yaşamışsın.. bir başkası çok daha hafif atlatabilir belki,bilemiyorum..
ama onu UNUTAMADIĞIN ortada.. HALA!
fiziken onsuz olabilceksin belki ama ya ruhen???
tekrar söylemek istiyorum,AŞK ÖNEMLİDİR VE NADİREN BULUNABİLİR HAYATIN İÇİNDE..
bunca senedir affedilmeyi ve tüm sadakatiyle bekleyen insanı,affedemeyecek misin..
biraz çabalasan ve affetmeyi başarsan,çok mutlu olacağına inanıyorum ben..
lütfen kızma bana,şahsi düşüncem bu çünkü..

kıyamam.neden kızayım? akıl akıldan üstündür diyorum ya. hem gelen yorumlara kızacak olsam neden konu açayım :69:
beyin fırtınası yapıyoruz şunun şurasında :)
evet AŞK önemli bende çok düşündüm bunu. bunu düşünmek içinde oldukça uzun süre zamanım oldu :27:
ve evet ben başkasıyla evleneceğim (artık beni kim çekerse :27:) çocuklarım hatta torunlarım olacak.ben bastonlu bir nine olsamda onu ilk gördüğüm zamanı hiç unutamayacağım..

ve çok acı demi?
ben onu o kadar çok sevdimki tüm sevgimi ona verdimki. artık benim kimseye verecek sevgim kalmadı.

hatta artık bugünkü onu bile 13 yıl önceki o gibi sevemem. çok karışık oldu ama anladınmı ne demek istediğimi ? :S

Back