Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
walla ben derimki o kadar zaman gecmis 13 sene gecmis sen simdi 26 yasindasin...belki onu tekrar gordugunde ayni seyleri hissetmeyeceksin simdiki haliyle yuz yuze geldinmi hic? sen onu hala beyaz disi yesil goz yesil formasiyla hatirlion...
yazdım ya her kötü günümde yanıma damlıyor diye. babam öldüğünde dayım öldüğünde. annemin ameliyatı esnasında.belki direncim karılır bu üzüntülere dayanamamda ona sarılırım diye.
en son 18.03.2011'de anneannemi kaybettim(anneannem bizimle yaşıyordu) ve ayın 19'unda cmt'si günü onu toprağa verdik.ve yine dedim ya ben ağlayamıyorum diye. cenaze evin önünde annem "annecimmm" diye ağlıyor ben dişimi sıkıyorum birşey yapamıyorum annemin acısını alamıyorum. tansiyonum düştü sanırım ayakta sendelemeye başladım.ve gözüm karardı.biri koluma girdi bayılmamı engelledi.gözlerim normale döndüğümde kafamı bir çevirdim.o...
o an hakikaten direncim kırılıp ona sarılacaktım. ama onun bana yaşattıkları geldi aklıma yine.o kötü günler geldi.13 yaşında beni sinir hastası yaptığı geldi. iteledim.
annemin yanına gitti sonra ben eve çıktım.abimin dediğine göre cenaze namazına ve mezarlığada gitmiş.
yazdım ya her kötü günümde yanıma damlıyor diye. babam öldüğünde dayım öldüğünde. annemin ameliyatı esnasında.belki direncim karılır bu üzüntülere dayanamamda ona sarılırım diye.
en son 18.03.2011'de anneannemi kaybettim(anneannem bizimle yaşıyordu) ve ayın 19'unda cmt'si günü onu toprağa verdik.ve yine dedim ya ben ağlayamıyorum diye. cenaze evin önünde annem "annecimmm" diye ağlıyor ben dişimi sıkıyorum birşey yapamıyorum annemin acısını alamıyorum. tansiyonum düştü sanırım ayakta sendelemeye başladım.ve gözüm karardı.biri koluma girdi bayılmamı engelledi.gözlerim normale döndüğümde kafamı bir çevirdim.o...
o an hakikaten direncim kırılıp ona sarılacaktım. ama onun bana yaşattıkları geldi aklıma yine.o kötü günler geldi.13 yaşında beni sinir hastası yaptığı geldi. iteledim.
annemin yanına gitti sonra ben eve çıktım.abimin dediğine göre cenaze namazına ve mezarlığada gitmiş.
anladim oncellikle BÜTÜN KAYIPLARINIZ ICIN BASINIZ SAGOLSUN...MEKANLARI CENNET OLSUN...ama yinede burda karari siz vereceksiniz hala bisey hissediorsan sende aci cekiosan 1 sans daha ver...ama istemiorsan sende hic takma gormezden gel...sanirim yakin aile dostunuz felan ? agbiniz anneniz herkes tanior?
winterthur. evet şansım var ve şu anda ciddi ciddi düşünüyorum. bu arada başsağlığı içinde teşekkür ederim...
ya çok yazdım ama çok doluyum. benim çevrem beni çok güçlü bilir sert bilir. titanya mantıklıdır der. bi sorun olduğunda bana danışmadan hareket etmezler ama kendime dermanım yok. insanları üzmemek için endişelendirmemek için anlatamıyorumda. son çare buraya yazdım. hayatıma objektif bakamıyorum çünkü. ve akıl akıldan üstündür :S
Ben olsam çok sevdiğim içi kendimi engellemezdim. Bu bir iddia bir maçsa da berabere bitmiş sonuçta oyunu oynarken sana aşık olmuş bi gol de sen atmışsın bu durumda.. Yani arkadaşım denemekde fayda var aradan zaman geçmiş çocukluk bitti olgun bir insansınız ve karşındaki artık bambaşka insan çünkü o da büyüdü olgunlaştı vs.. Yapman gereken kalbinin sesini dinle ne kaybedersin ki ortada affediilmeyecek bişey yok cahillik çocuklukta olur dimi ama..
bence en mantiklisi isvicreye donmek gibi imkaninda var baska turlu yaniniza damliyor isvicreyede gelmez ya...
tamamen katılıyorumm..
13 yaş toyluğu ve cahilliğiyle 20li yaşlar, hayat tecrübesi ve bakışı açısından dağlar ovalar kadar fark gösterir çünkü..
aşk önemlidir..
herzaman bulunmaz..
bencede. alırım anneciğimide giderim. ama abim tek kalacak o zamanda. gerçi 36 yaşında ama tansiyon hastası.
gerçi eşi var oğlu var.
en mantıklısı bu görünüyor şimdilik.
kızlar yaşadıkları yaşadıklarım diyorum ya. size o konuşmadan sonra yaşadığım ilk 6 ayı özet geçeyim. okuldan rapor aldım 2.5 aylık. ve ben 4 ay boyunca karanlık odamdan hiç çıkmadım. gündüzleri uyudum geceleri sadece bir tek şarkı dinledim. sadece o şarkı hayatta olduğumun sinyalini veriyordu. tek kelime konuşmuyor ağlamıyor yemiyor içmiyordum.4. ayın sonunda annemler aldı beni nöropskytra götürdüler. suskunluğumla adamıda çıldırttım.(-ki kendisi bakırköyün eski baş hekimi)
evde wc için falan zorunlu kalktığımda bayılmaya başladım.ağlayamıyorum ya vücut tepkisi dedim. ama babam yeter artık dedi ve beni beyinciye götürdü. tomografiler çekildi eg ler bilmemneler.
ve sonuçları doktor babamla babama açıkladı. 3. derece dişi tümör.acil ameliyat edilmesi gerek yoksa ölecek dendi yüzüme yüzüme. red ettim ameliyatı.ama annem ağlar bir yandan babam kalp spazmı atlatır.abim tansiyon hastası olur.dedimki onlara bunları yapmaya hakkım yok. ve %40 kurtulma şansı ile ben ameliyata girdim.göreceğim günler varmışki ameliyat iyi geçti.
tüm saçlarım kesildi. gitti...
ve dikkat ben bunları yaşadığımda sadece 13 yaşındaydım.
affet diyorsunuzda affetmek benim bu yaşadıklarımı unutturacakmı yoksa onu her gördüğümde bu günlerimi hatırlatmıcakmı?
ve bunlar sadece ilk 6 ayda oldu. diğerlerini anlatsam roman olur herhalde. . . şimdide affet diyecekmisiniz? kendinizi benim yerim koyun.siz affedermiydiniz?
kızlar yaşadıkları yaşadıklarım diyorum ya. size o konuşmadan sonra yaşadığım ilk 6 ayı özet geçeyim. okuldan rapor aldım 2.5 aylık. ve ben 4 ay boyunca karanlık odamdan hiç çıkmadım. gündüzleri uyudum geceleri sadece bir tek şarkı dinledim. sadece o şarkı hayatta olduğumun sinyalini veriyordu. tek kelime konuşmuyor ağlamıyor yemiyor içmiyordum.4. ayın sonunda annemler aldı beni nöropskytra götürdüler. suskunluğumla adamıda çıldırttım.(-ki kendisi bakırköyün eski baş hekimi)
evde wc için falan zorunlu kalktığımda bayılmaya başladım.ağlayamıyorum ya vücut tepkisi dedim. ama babam yeter artık dedi ve beni beyinciye götürdü. tomografiler çekildi eg ler bilmemneler.
ve sonuçları doktor babamla babama açıkladı. 3. derece dişi tümör.acil ameliyat edilmesi gerek yoksa ölecek dendi yüzüme yüzüme. red ettim ameliyatı.ama annem ağlar bir yandan babam kalp spazmı atlatır.abim tansiyon hastası olur.dedimki onlara bunları yapmaya hakkım yok. ve %40 kurtulma şansı ile ben ameliyata girdim.göreceğim günler varmışki ameliyat iyi geçti.
tüm saçlarım kesildi. gitti...
ve dikkat ben bunları yaşadığımda sadece 13 yaşındaydım.
affet diyorsunuzda affetmek benim bu yaşadıklarımı unutturacakmı yoksa onu her gördüğümde bu günlerimi hatırlatmıcakmı?
ve bunlar sadece ilk 6 ayda oldu. diğerlerini anlatsam roman olur herhalde. . . şimdide affet diyecekmisiniz? kendinizi benim yerim koyun.siz affedermiydiniz?
affedilebilir bi yani yok bence...mademki sana asik olmustu hic anlatmasaydi agbisini felan o zaman boyle olmazdi ama utanmadan agbisinin ocunu almista sonradan asik olmusta ve 13 yasinda oldugunu ogrendi birakti gitti simdi ne degisti hala yas farki ayni kapandimi saniyor...zaten bence olmaz bundan snra o aileye girsen agbisiyle yuz yuze nasil bakcan gecmisi nasil unutacan...
yaşadıklarına çok çok üzüldüm,geçmiş olsun arkadaşım..
ancak yine de fikrimi söylemek isterim ki,affedilmeyecek bir durum BEN göremiyorum..
o zamanki psikolojinle,gerçekten hoş denilemeyecek olan bu itirafı,çok ağır atlatmışsın..
bunu sen bu şekilde yaşamışsın.. bir başkası çok daha hafif atlatabilir belki,bilemiyorum..
ama onu UNUTAMADIĞIN ortada.. HALA!
fiziken onsuz olabilceksin belki ama ya ruhen???
tekrar söylemek istiyorum,AŞK ÖNEMLİDİR VE NADİREN BULUNABİLİR HAYATIN İÇİNDE..
bunca senedir affedilmeyi ve tüm sadakatiyle bekleyen insanı,affedemeyecek misin..
biraz çabalasan ve affetmeyi başarsan,çok mutlu olacağına inanıyorum ben..
lütfen kızma bana,şahsi düşüncem bu çünkü..