13 yaşımda bana yaprak dökümü çevirtmişler

ben anladim:)):80: HIC BIRSEY ILK GUNKI GIBI OLMUYOR...ZAMANN ILERLIYOR INSAN OLGUNLASIYOR...BISEYLERIN FARKINA VARIYOR...DOGRULARINI YANLISLARINI AYIRT EDEBILIYOR KENDISI ICIN NEYIN IYI NEYIN KOTU OLACAGINI BILIYIOR BENCE SEN OTUR IYICE BI DUSUN TASIN VE BI KARAR VER:)umarim senin icin hayirli bi karar olur...

umarım canım. hepimizi çok güsel günler bekliyordur.ve destek olan konuyu okuyan herkesede teşekkür ederim
özelliklede sana tweetysale
ne yazdım yahu. içi boşalmış çuvala döndüm resmen ama iyi geldi inanın dertleşmeye çok ihtiyacım varmış

ben tesekkur ederim:)oyle zaten bi yerlere dokmessen icini walla hasta olur insan stresten...

o halde rahatça yazıyorum,
SEVİYORSAN,BUNU YAŞAMALISIN..
aksi taktirde,gerçekten mutlu olamazsın başka biriyle..
yazık değil mi bu değerli duyguya..heba olacak..
karşılıklı üstelik..

eskiye dönelim,
bir oyunla başlamış ve fakat sana gerçekten aşık olmuş..
eğer dürüst olmasaydı, ( bence dürüstlük sınırları içinde kalıyor yaptığı)
sana gerçeği en başından itibaren anlatmazdı..o yaşlarında bile,dürüstlüğün kaybettirmeyip aksine kazandıracağına inanmış..
ama sana çookk ağır gelmiş, bir plan dahilinde başlamış olan birliktelik.. (ki haklısın..)
eğer sana söylemeyip,devam etseydi,sen anlamayabilirdin bile gerçeği..
mesela ilerde bi gün abisiyle karşılaştığında,(eğer hatırlıyor isen abisini) içinden tüh be şansa bak derdin.. yani sen sıkıntı çekiyor olurdun.. sen birşey gizlemek yada itiraf etme sıkıntısı içinde olurdun..

yani yaniii bence bu aşk,yaşamaya değer canım.. tüm aşklar yaşanmalı ve tüketilmeli..
sonraları,sevgi devam ediyor olursa,bu aşkın ne kadar değerli olduğunun kanıtı olacaktır ilerleyen zamanlarda da..

Son düzenleme:
haklısın susmaktan ağlamamaktan arpacı kumrusu gibi düşünmekten az daha nalları dikiyordum zamanındada Allah'ımın sevgili kuluymuşum anama babama bağışladı beni...

haklısın susmaktan ağlamamaktan arpacı kumrusu gibi düşünmekten az daha nalları dikiyordum zamanındada Allah'ımın sevgili kuluymuşum anama babama bağışladı beni...

boswer kimse iicin hayatini zehir etmeye deymez nasil mutlu olacagini dusunuosan oyle yasa...3 gunluk dunya onuda rahat yasa:)

titanya.....nacizane önerim yinede allaha havale etmen ve herşeyin hayırlısı neyse onu istemen olacaktır.....burası bir sınav yeri olduğuna göre bize yazılan rolleri oynuyoruz.....nedir, nedendir allah bilir....içinde biriktirdiğin herşeyden beynini arındırarak yüce rabbime bırak kendini yaradan olması gerketiği gibi olduracaktır.....neylerse güzel eyler......:26:

dip not;geçtiğimiz pazar günki hürriyet gazetesinin pazar ekinde Ayşe Arman ın Zeynel Abidin Ağagül ile röp. vardı.....müthiş bir yazı.....okumanı öneriyorum......bir ışık tutması bakımından.....

o 21 abisi 22 ben 13 yaşındaydım.ve kağıda yazılıp yollanmış bi çıkma teklifinden ben kimseyi hatırlamazdımki.(o okulda ihaleyi alıp kantin işletiyordu sübyancı şey )
diyorum ya ben geçmişte o masada kafamı ilk çeviripte gözlerini gördüğüm masal prensime vuruldum. ve hala ona aşığım.
şu anda her kötü günümü fırsat bilip dibimde biten adamda olsa olsa onun karbon kopisi olur.
tüm sevgimi onda tükettim.
benim şu anki derdim ise geçmişteki prensi unutmak.

zaten yaradanıma sığınmasaydım ya ters gömlekle tımarhaneyi boylamıştım yada mezarda kemiklerim bile kalmamıştı.bu yaşadıklarımdan sonra bende demir gibi bir karakter oluştu...
iflaslar hastalıkar ölümler yaşadım ama hiç yapışmadım yere.dibin en dibine düştüm ama çıktım ve aileme kenetlendim...

dip not: bu arada ayşe arman2ı çoook severim...

Son düzenleme:

ne yaşadığını ve ne yoğunlukta yaşadığını, sen biliyosun canım benim..
nasıl daha mutlu hissedeceksen,o yolu seçmelisin o halde..
hayırlısı olsun hakkında inşallah...
hep mutlu olman dileğiyle...

umarım hepimiz çok mutlu oluruz kuzum. sende mutlu bir son istiyorsun.
2 seven kavuşsun istiyorsun.
kalbinin en temiz duygularıyla istiyorsun
ama onlar herşeyi çok kirlettiler.öyle bir kirlettilerki temiz birşey kalmadı geriye.

Canim, tamamini okuyamasamda bir kismini okudum yazdiklarinin...
"Masal prensi" demissin... 13 yasindaymissin... Lutfen kizma ama, bunlar cocukluk aski gibi geldi bana.. Gozunde onu cokkkkkkkkk buyutmussun... Masal Prensi filan diyerek de bunu belli ediyorsun... 13 yasindayken dusunduklerin ve bu yasta dusunduklerin cok farklidir bence...

Bence senin icinde kalan, ve butun bu durumlari tekrar tekrar seneler icerisinde dusunmene yol acan,onunla yasanmamisliklarin, ona olan hayal kirikligin... Ask diye ifade ettigin bunlar bence... Tamam diyip, onunla yine birseylere baslasan, bence buyuk bir hayal kirikligi olacak... Cunku onu taniyacaksin bu sefer.. Cunku sen 13 sene boyunca gozunde 'mukemmellestirdigin' kisinin, aslinda bir cok hatasini goreceksin... O, senin dusundugun masal prensinden ne kadar uzak oldugunu goreceksin...

Bence sen ona hala asik degilsin, sen 'onun fiziki yapisinda' kendi olusturdugun masal prensine asiksin...
Eger bu masal prensini yoketmek istiyorsan, yeniden basla onla.. Veya en azindan onu tani.. vakit gecir...

Lutfen kizma yazdiklarima... Sadece dusunduklerimi yazdim, kendi tecrubemden yola cikarak...

yorum ve önerilere kızanlara hep şaşırmışımdır. madem kızacaksınız neden soruyorsunuz diye kızmam yani :)

bu arada 4. sayfada yazmıştım yaşadıklarımı

kızlar yaşadıkları yaşadıklarım diyorum ya. size o konuşmadan sonra yaşadığım ilk 6 ayı özet geçeyim. okuldan rapor aldım 2.5 aylık. ve ben 4 ay boyunca karanlık odamdan hiç çıkmadım. gündüzleri uyudum geceleri sadece bir tek şarkı dinledim. sadece o şarkı hayatta olduğumun sinyalini veriyordu. tek kelime konuşmuyor ağlamıyor yemiyor içmiyordum.4. ayın sonunda annemler aldı beni nöropskytra götürdüler. suskunluğumla adamıda çıldırttım.(-ki kendisi bakırköyün eski baş hekimi)
evde wc için falan zorunlu kalktığımda bayılmaya başladım.ağlayamıyorum ya vücut tepkisi dedim. ama babam yeter artık dedi ve beni beyinciye götürdü. tomografiler çekildi eg ler bilmemneler.
ve sonuçları doktor babamla babama açıkladı. 3. derece dişi tümör.acil ameliyat edilmesi gerek yoksa ölecek dendi yüzüme yüzüme. red ettim ameliyatı.ama annem ağlar bir yandan babam kalp spazmı atlatır.abim tansiyon hastası olur.dedimki onlara bunları yapmaya hakkım yok. ve %40 kurtulma şansı ile ben ameliyata girdim.göreceğim günler varmışki ameliyat iyi geçti.
tüm saçlarım kesildi. gitti...
ve dikkat ben bunları yaşadığımda sadece 13 yaşındaydım.
affet diyorsunuzda affetmek benim bu yaşadıklarımı unutturacakmı yoksa onu her gördüğümde bu günlerimi hatırlatmıcakmı?
ve bunlar sadece ilk 6 ayda oldu. diğerlerini anlatsam roman olur herhalde. . . şimdide affet diyecekmisiniz? kendinizi benim yerim koyun.siz affedermiydiniz?

diye... ben adamın yüzüne baktıkça geçmişim geliyor gözümün önüne birde onla çıkacakmıyım :S
tahammül bile edemiyorum yüzünü görmeye.

bende çok düşündüm aptal aşıkmıyım yoksa ego derdindemiyim diye ama çözüme ulaşmadı. :)

titanya......yüreği sevgi için, mutluluk için atan bizler, nedense filmin sonu mutlu bitsin isteriz...

allah ailenle birlikte çok güzel mutlu günler göstersin....hakkında hayırlısı, uğurlusu neyse o olsun...

daha 26 yaşındasın ve önünde kocaman bir hayat var....SİL BAŞTAN BAŞLAMAK GEREK BAZEN....HAYATI SIFIRLAMAK.......:82:

aynen öyle gerek kuzucuk
kızlar bu arada ben yatıyorum yarın sabah kargalar gak demeden kalkmam gerek :26:
hepinize tekrardan çook teşekkür ederim. sıktım içinizi gecenin bu saatinde.
yarın döndüğümde buralarda olursanız devam ederiz

bizden de sana iyi geceler... mutlu sabahlar......görüşürüz inşllhhhhh.....

canm bence çok abarttıyorsun tamam çocuk bir hata yapmış bunuda sana açıklamış zaten bence sende deli gibi seviyosun sevmesen aradan 13 yıl geçmiş niye hala bunu burda tartışalım geçmişe mazi derler bir şans ver bence bak bidaha ulamazsın yeşil gözlü beyaz dişli bir kısmet

ya yapmayin Allah askina beyninizdeki tumorle onun ne alakasi var... biseyelre bu kadar takilmaya anlam veremiyorum.. tmm istemiyorummu diyrosunuz cikarin hayatinizdan tamamen olsun bitsin.. insan ya sever y da nefret eder.. sizin durumunuz psikolojik olmus yasadiklarnizdna sonra.. butun her olanda hep o suclu.. kadere inanin birazda.. bzuk plak gibi bi yerlere takilip kalmayin ...ortada basit bi genclik oynu var.. insanlar neleri unutuyo...ileriye bakin . gecmis gecmiste kaldi kendinize mutluluk sansi verin...olmusmusta oylemismismiste bnlari atin kafanizdan ....

Hayatı sen zindan etmişsin kendine yaprak dökümlük bi durum yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…