Gerçekmi? Dediğin gibi aynen film gibi olmuş yaşadıkların.
Bunca sene geçmiş hala etkisi geçmemiş senden.
Ama onca şeyin üstüne,güvensizlik üstüne tekrar sevgi olurmu bana sorarsan olmaz.
Bende senin yaptığını yapardım yüzüne bakmazdım ama kalbimdende bir şekilde söküp atardım.
Kalbinden atamamışsın ne yazıkki.
İnsan keninin pskoloğudur birazda sen istemedikçe kimse sana yardım edemez.
Yeniden sevmeyi dene,aşık olamayı belki ozaman geçmişe dair bu kötü anılar silinip gider..
zaten insanıda bu mahvediyor ya. ona olan sevgim hala o masada ilk gördüğüm gibi.
ama olan o nefretimde onun bana o açıklamayı yaptığı günki gibi...
takıntımı yaptım diyorum? değil...
ilk ve son çıktığım o oldu.
bir daha hiç güvenemedim.benden hoşlandığını azcık belli edenlerden cüzzamlı gibi kaçtım hep.
kalbim biraz kaşarlanmış olsaydı belki o zaman bu kadar koymazdı. üzülürdüm ama yoluma bakabilirdim.:84:
kızlar ben 13 yaşındaydım o 21 yaşında eşşek gibi adamdı :))
o yüzden bana "öncelikle ben senin yaşını bilmiyordum..." dedi konuşmasının başında.
abisi 22 yaşındaymış.
yok dedim ya ben 5 hafta çıktık diye.ilk haftanın sonunda öğrendi. inanmadı kimliğimi aldı baktı. rengi atmıştı hatta ben salak gibi anlamamıştım
beni normal lise öğrencisi sanmış ileri zekalılar.17 falan. ehh aileminde genlerden gelen bi sırıklığı var. ben şu anda 1,80'im o sene1,72-1,74 boylarındaydım. boyu gören uzun sanıyordu.
sen boydan kaybetmissinsaka saka bencede ileri zekalilar insan bi sorar ama sen kendi yasini biliordun yani 13 oda bellidir buyuk oldugu 22 yasinda adamin saci sakali birbirine karismistir o yasta ne isin var askla cikmayla...sendede hata...
hah ha haklısınyok ben 21 olana aşık oldum. abisinin hatırlamıyorum bile :)
yok göstermiyor zatı şahaneleri. o ozaman harp okulundan yeni mezun olmuş stajyer bir subaydı. yani saç sakal yok sinek kaydı.üzerinde yemyeşil üniformayla beraber yemmyeşil gözler çikolata gibi bir ten bemmbeyaz dişler falan.. yani yemede yanında yat cinsi.bende diyorum senin akranların dışarda ip atlarken senin ne işin vardı aşkla meşkle diye.ama işte alın yazısı - kader önüne geçemiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?