13 yaşımda bana yaprak dökümü çevirtmişler

titanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
143
11
46
Bursa
isviçrede doğdum büyüdüm.okula 5 yaşında başladım ve sadece 2 sene okudum.
13 yaşımdayken lise öğrencisiydim.(bundan 13 sene önce9
ee boy uzun aileden pek fark edilmiyor.deli gibi çıkma teklifi geliyor ve ben red ediyorum.
benim okulum kız lisesi. kız liselerinde bulunan arkadaşlar bilirler erkek öğrencilerin okuduğu başka bi okul kardeş okulunuzdur.bende onur kurulunda olduğum için kardeş okul ziyaretlerine giderdim.
neyse yine bu gezilerden birine gittik.ben daha önce gezdiğim için kantinde kendi arkadaşlarımla oturuyorum.bir çocuk geldi masamıza.
"hoşgeldiniz" dedi kafamı çevirdim bir baktımki. çikolata bir ten yemyeşil gözler bembeyaz dişer. çocukluğumdan kalma masal prensleri gibi. anında aşık oldum.
cevap veremedim ona.arkadaşlarım anladılar durumu."oo titanyada sonunda aşık oldu" diye alaya aldılar.
3 hafta sonra telefonumda bir çağrı.kimsiniz soruma kaşın karşımda onun olduğunu öğrendim.
5 gün mesajlaştıktan sonra cuma günü buluştuk.
ve çıkmaya başladık.tam 5 hafta.deli gibi aşıktım.
gel dese nereye diye sormazdım.hasta olsa böbrek dalak ne varsa ona verirdim o derece.
4. hafta bittiğinde bu suskunlaşıp düşüncelere dalmaya başladı.5. haftamızda beni karşısına oturttu ve dediki
"titanya önce diyeceklerimi sonuna kadar dinle sonra karar ver.öncelikle ben senin yaşını bilmiyordum.ve sana çıkma teklifi eden birini çok üzdüğün için senden intikam almak için senle çıktım.ama seni tanıdıkça sana aşık oldum.ve vicdan azabı çektiğimden yüzüne bile bakamıyorum.herşeyi unutup baştan başlayalımmı?"
en son o gün ağladım.o konuşurken ağladım.
babam kucağımda öldü ananemi ben yıkadım dayımı kaybettim ağlayamadım.
uzunca bir süre yüzünü görmedim. tüm kötü günlerimde yanımda bitiyordu.üzüntümden yararlanıp ona sarılabileceğimi hayal etti belkide. hiç sarılmadım.
aşkta gurur olmaz derler külliyen yalan. asıl aşkta gurur olur.insana sevdiğinin yaptığı koyar.
neyse
3 ay önce abisi beni aradı ve benle konuşmak istediğini söyledi. kabul etmedim.çok ısrar etti hayati dedi. merak ettim ve gittim.
hal hatırdan sonra konuya "titanya ben vicdan azabı çekiyorum"dedi "sana ne oluyorki?" dedim.
sonuçta kardeşiydi hayatımı mahveden ve tüm sevme yeteneğimi körelten
"kardeşim çok mutsuz kimseyi senin yerine koyamadı.sende ondan sonra kimseyle çıkmadın bir şans daha vermezmisin ben vicdan azabı çekiyorum çünkü seneler önce kardeşime senin numaranı ben vermiştim ona.ben sana çıkma teklifi etmiştim sende red edince gurur yaptım..." dedi
şimdi 26 yaşındayım.hala onu köpek gibi seviyorum. ve ben ömrümün yarısını hiç haberim yokken yaprak dökümündeki oğuz gibi geçirmişim..
masadan kalktım eve geldim.
annem o'nu çok sever.affet yeter kaç sene oldu der.
anneme anlattım abisi ile olan durumu.
kadında dondu kaldı."nasıl insanlar bunlar?" diye cevapsız sorular sordu.
ve ben anacığımın yeşil gözlerine 3 aydır bakamıyorum.
yeşil göz gördümmü kopuyorum...
piskoloğa gittim ben delimiyim diye. fazla zeka ve ince düşünce dedi.
ama içimin yangını hiç geçmedi.
ben bunu hak edecek ne yaptımki? daha 13 yaşındaydım. böyle bir aşk içinde böyle bir acı içinde çok küçüktüm ya.
nedenmi yazdım bunları? sizinde görüşlerinizi merak ediyorum.olumlu olumsuz.yazı çok uzun olacak diye yazamadığım detaylarda var. ne olur bana akıl verin.
nasıl kurtulcam ben bu adamdan ?

Gerçekmi? Dediğin gibi aynen film gibi olmuş yaşadıkların.
Bunca sene geçmiş hala etkisi geçmemiş senden.
Ama onca şeyin üstüne,güvensizlik üstüne tekrar sevgi olurmu bana sorarsan olmaz.
Bende senin yaptığını yapardım yüzüne bakmazdım ama kalbimdende bir şekilde söküp atardım.
Kalbinden atamamışsın ne yazıkki.
İnsan keninin pskoloğudur birazda sen istemedikçe kimse sana yardım edemez.
Yeniden sevmeyi dene,aşık olamayı belki ozaman geçmişe dair bu kötü anılar silinip gider..

zaten insanıda bu mahvediyor ya. ona olan sevgim hala o masada ilk gördüğüm gibi.
ama olan o nefretimde onun bana o açıklamayı yaptığı günki gibi...
takıntımı yaptım diyorum? değil...
ilk ve son çıktığım o oldu.
bir daha hiç güvenemedim.benden hoşlandığını azcık belli edenlerden cüzzamlı gibi kaçtım hep.
kalbim biraz kaşarlanmış olsaydı belki o zaman bu kadar koymazdı. üzülürdüm ama yoluma bakabilirdim.:84:

canım maalesef insanın içine işleyince sevdiğin biraz zor siliniyor sevgi bana sorarsan boşver geçmişi derim bugünü düşün derim eğer ki geçmişi unutmazsan bugünü de yaşayamazsın ki yaşayamıyorsun ben denedim sevdiğimi unuttum sandım ve fark ettim ki sevdiğim adama dönüştürüyorum o kişiyi ve bitmesini istedim unutamamışım onu fark ettim... bizim için bir şans yoktu olsa denerdim üzülme pahasına denerdim geçmişin hesabını yapmamak için isterdim açıkçası... ama şükür ben unuttum 2. kişi sayesinde beni pişman etmeleriyle üzmeleriyle... ben zor yoldan öğrendim inan zor yoldan ama siz ikinizde seviyorsunuz bence geçmişi bırak bir kenara ve bir şans daha ver ikinize...

Ben olsam çok sevdiğim içi kendimi engellemezdim. Bu bir iddia bir maçsa da berabere bitmiş sonuçta oyunu oynarken sana aşık olmuş bi gol de sen atmışsın bu durumda.. Yani arkadaşım denemekde fayda var aradan zaman geçmiş çocukluk bitti olgun bir insansınız ve karşındaki artık bambaşka insan çünkü o da büyüdü olgunlaştı vs.. Yapman gereken kalbinin sesini dinle ne kaybedersin ki ortada affediilmeyecek bişey yok cahillik çocuklukta olur dimi ama..

Takılıp kalmamak gerekiyor geçmişe bakarsak daha çokşeyden mahrum kalırız.
Bir şans verin size yaklaşanlara belki herşey daha güzel olacak.

sence bu kadar da kin ve gurur yapılacak bir şey var mı ortada? yıllar geçmiş ama bu aşk bitmemiş, kesinlikle bir şans vermek lazım bu aşka.

o hala daha sizi bekliyosa bu ask bi sansi hak eder:) cocukca bi oyunmus affetmek buyukluktur.. zehir etmeyin kendinize hayati...en azindan icinizde bi uhde kalmaz biseyler ters gitsede....

Hangimiz hata yapmıyoruz ki?Şu yaşımızda bile bazen ben bunu nasıl yaptım diyoruz çoğumuz.Kaldı ki sen 13 yaşından bahsediyosun canım ve aradan geçen onca zaman.O kadar zaman nasıl geçti?Nasıl acı çektin,nasıl özledin,nasıl kızdın sen bilirsin.Dediğinde de haklısın.Gururlusun.Aşkta da gurur oluyor evet.Amaa,bunca sene sen kimseye dönüp bakmadıysan,kimseyle çıkmadıysan,bi tek gururdan mı?Çook sevmişsin hala seviyosun,O da unutmamış seni,gel gör ki bu hatayı çocuk yaşta yapmış.Belki de abisi istedi diye.Sen şimdi affetmezsen aklında hep soru işareti kalmayacak mı?Acaba demeyecek misin?Ona gelince demek ki nasıl vicdan azabı çekiyo,nasıl pişman ki hala birlikte olmak istiyor.Böyle aşk bu zamanda zor bulunur.Çocuklukmuş geçmiş.Bence şans ver.

bence hic o kadar abartilacak bir mesele yok ortada ... ya siz 13 yasindaymissiniz demekki oda o yaslardaydi o zamanda yapilan bisey yani bi cocukluk sonucta aslinda onunda bi sucu yokmus asil suclu abisi
bence cok kin yapmayin bi sans mutlaka hak eder bu durum bence..
benim icim parcalandi yani lutfen bir sans verin kaybedecek birsey yok ..

Abisine ne yaptinki,gururuyla falanmi oynadinda böyle iclenmisler anlamadim.
Eger abisini bir sekilde kücük düsürdüysen böyle bir intikami haketmissin,cocuga sans vermelisin bence
He yok adam gibi olmaz dediysen ve yinede senle ugrastilarsa bosver gitsin,bos yere insanlarin canini yakanlardan hayir gelmez.
ALLAH kolaylik versin canim,cok üzüldüm durumuna

Evet düsünüyorumda insanin sevdiginin yaptigi hemde nasil koyuyor adama ama bazen yürek yinede gurura cekil önümden,ben seviyorum diyor..dogru olmasa bile cogu zaman böyle davranmak.

kızlar ben 13 yaşındaydım o 21 yaşında eşşek gibi adamdı :))
o yüzden bana "öncelikle ben senin yaşını bilmiyordum..." dedi konuşmasının başında.

kızlar ben 13 yaşındaydım o 21 yaşında eşşek gibi adamdı :))
o yüzden bana "öncelikle ben senin yaşını bilmiyordum..." dedi konuşmasının başında.

e agbisi kac yasindaymis sana cikma teklifi ettiginde??agbisi biliordu heralde senin yasini

abisi 22 yaşındaymış.
yok dedim ya ben 5 hafta çıktık diye.ilk haftanın sonunda öğrendi. inanmadı kimliğimi aldı baktı. rengi atmıştı hatta ben salak gibi anlamamıştım

abisi 22 yaşındaymış.
yok dedim ya ben 5 hafta çıktık diye.ilk haftanın sonunda öğrendi. inanmadı kimliğimi aldı baktı. rengi atmıştı hatta ben salak gibi anlamamıştım

e agbisi daha buyuk bilmiormymus senin yasiin=? demekki sende buyuk gosterirodun yoksa 21 22 nerde 13 nerde:S

beni normal lise öğrencisi sanmış ileri zekalılar.17 falan. ehh aileminde genlerden gelen bi sırıklığı var. ben şu anda 1,80'im o sene1,72-1,74 boylarındaydım. boyu gören uzun sanıyordu.

beni normal lise öğrencisi sanmış ileri zekalılar.17 falan. ehh aileminde genlerden gelen bi sırıklığı var. ben şu anda 1,80'im o sene1,72-1,74 boylarındaydım. boyu gören uzun sanıyordu.

sen boydan kaybetmissin saka saka bencede ileri zekalilar insan bi sorar ama sen kendi yasini biliordun yani 13 oda bellidir buyuk oldugu 22 yasinda adamin saci sakali birbirine karismistir o yasta ne isin var askla cikmayla...sendede hata...

sen boydan kaybetmissin saka saka bencede ileri zekalilar insan bi sorar ama sen kendi yasini biliordun yani 13 oda bellidir buyuk oldugu 22 yasinda adamin saci sakali birbirine karismistir o yasta ne isin var askla cikmayla...sendede hata...

hah ha haklısın yok ben 21 olana aşık oldum. abisinin hatırlamıyorum bile :)
yok göstermiyor zatı şahaneleri. o ozaman harp okulundan yeni mezun olmuş stajyer bir subaydı. yani saç sakal yok sinek kaydı.üzerinde yemyeşil üniformayla beraber yemmyeşil gözler çikolata gibi bir ten bemmbeyaz dişler falan.. yani yemede yanında yat cinsi.bende diyorum senin akranların dışarda ip atlarken senin ne işin vardı aşkla meşkle diye.ama işte alın yazısı - kader önüne geçemiyorsun

hahaha 21 olana asik oldum dion abiside 22 ne fark etti 1 yaslanmi kurtulacan:)) sen gidip arkadaslarina bencede ip atlayip evcilik oynasaydin nabacaktin onun beyaz disini yesil gozunu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…