• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi geceler kızlar. Menümü yazıp kaçayım oğluşu zor uyuttum 😬

10:00
Kaşarlı tost (ekşi mayalı ev ekmeği ile)

14:00 3 YK yulaf ile elmalı tarçınlı yulaf lapasi

16:00 orta boy muz

20:00 dünkü yemeğim vardı keşkek ayran

22:00 kahve ve 1 dilim mozaik pasta 😢

3 lt su spor yok

23 Mart Salı menü kontrolü

begum75 begum75 menü+spor
K kahvevekitapsever menü
Eyslg Eyslg menü cıslı+spor
Ellssa Ellssa menü güzel+spor
dira90 dira90 menü+spor
E elaalemi menü+spor
pessinus pessinus menü+spor
polokey2244 polokey2244 menü cıslı+spor
Bravequeen Bravequeen menü+spor
berceste_ berceste_ menü güzel+spor
S salt menü+spor
bi-zuzu bi-zuzu menü bol cıslı+spor
Aysegul 6666 Aysegul 6666 menü cıslı
Sibal57 Sibal57 menü güzel
Souldfly Souldfly menü güzel
afrasyab08 afrasyab08 menü güzel
G gamzisko menü cıslı

Bildirim yapmayanlar

LAydLiNe LAydLiNe
candy candy -candy
Ceylinimdeceylinim Ceylinimdeceylinim
yeninesilsosyolog yeninesilsosyolog
ekhion ekhion

Son düzenleme:
ay kızlar günaydın :)

dün bebikle beraber sızıp kalmışım buralara bakamadım menümü de yazamadım. Hemen yazayım menümü.

10:00 2 mini krep, 1 kk peynir, 10 kuru sele zeytin ama zeytinler minicik lütfen fazla bulmayalım :D , 1 tk bal, 2 ceviz
12:00 3 ceviz
13:30 7 yk yoğurt, 8 yk kapuska
18:15 1 parça büyük tavuk göğsü, 4 yk yoğurtlu patlıcan salatası, elim kadar ince bi lavaş, yeşillikli salata
19:00 1 kare(10 gram) en koyusundan bitter

Günü çok erken kapatmışsin canım umarım karnın acikip bir şeyler yememişsindir
hicbisey yemedim canim,aciksam ayran falsn icerdim ama tıka basaydim
Çok az değil mi ara yapmamışsin hiç ay gün içinde kahve çay içmeden duramıyorum ben:KK50:
az gelmedide ,bende kahvesiz duramam canim aynen,sekersiz bos ictigim icin yazmiyorum

Hemen çaktırmadan menümü yazayım :KK17:

kahvaltı 7.30

2 yumurta 2 wasa 1 dilim süzme peynir

ara 10.00

sade kahve
bitter (80 cal)

öğlen 12.30

karnabahar kısırı
yeşillik
400 ml

ara 15.30
şekersiz neskafe
3 tane probis (bitti probis)

akşam 18.30
kıymalı kabak sote
yoğurt

adım sayısı: 7000 (hareketli bir gündü yürüyüş yok)

su: 3 lt

Günaydın kızlar ne güzeldir herkes uyanınc bi takıma bakalım yapmış ne güzel tam motive olduğumuzu hissettim🤗🤗 istanbulda güneşi gördük enerjim yerinde bugün okul dönüşü kulaklığı takıp camlar kapılar derken 3 saatlik bir temizlik planlıyorum yağmurlu havalarda hiç yapasım gelmiyor yada temizliği boşverip sahile yürüyüşe inebilirim.. Sizde havalar nasıl

İlginç bir uygulama gerçekten ilk defa duydum sifaen mi gorevlendiriliyorsunuz yani iyilik olsun diye 🤔🤔🤔 neyse bana garip geliyor da
Ekdersimizi alacağız, yani öyle zannediyorum açıkça sormadık ama nöbet için de size ekders yazacağım dediğine göre derse girenlere verecekler girmeyenlerin yerine. Çünkü bu haftaya göre ayrı ders programı yapıp görevlendirildiniz şeklinde bize ilettiler.

Günaydın kızlar ne güzeldir herkes uyanınc bi takıma bakalım yapmış ne güzel tam motive olduğumuzu hissettim🤗🤗 istanbulda güneşi gördük enerjim yerinde bugün okul dönüşü kulaklığı takıp camlar kapılar derken 3 saatlik bir temizlik planlıyorum yağmurlu havalarda hiç yapasım gelmiyor yada temizliği boşverip sahile yürüyüşe inebilirim.. Sizde havalar nasıl
Yürüyüşe git ya sahile gidip temizlik dediğin nedirki 😅 denizi özledim galiba ben 😭😭

Back
X